Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
susy poznám, chodili sme spolu na poradne 🙂 aj s majkas 🙂 aj riuš poznám, ked som u nej už spala 😀 aj ostatné známe 🙂
inak: my sa bavime o prispevkoch v spravach...ci o otm, ze baby boli v spravach...bo ja si prcu robim
jasne ze sme boli v spravach ... zabka mala fotak delo jak paparazzi, urcite to predala hned mediam 😀
a TYMTO SA CHCEM PODAKOVAT KOCKAM ZE PRISLI A ZE BOLO VELMI PRIJEMNE A FAJN A ZE DETURENCE SU VSETKY UZASNE. 😵
a fotak sa mi hladat uz dnes nechce a zmensovat... 😒
no teraz som si pozrela ten príspevok a nech do toho únia materských centier vŕta a nedajú nam ani do tých dvoch rokov. 😠
ste ma dostali baby jedne...ja to vsade hladam...boze nech ma uz osvieti...sprostiem uz doma ci co?.. 😀 😀 😀 no ste dobre, klobuk dole.. 😀 😀 😀 😝
to o tom rodicovskom prispevku??? som slepa alebo blba? ale ja to tam nevidim
Lulu no dosli ste ok? pocuj zlatik, nezobrala si nahodou ten nas posledny ucet?
mne to nejak nezobrazilo tie spravy ☹
ani, fotecky su super, akcne, rychle pohotove, popisky takmer dokonale. 🙂 a ze zdravim evicku. 🙂
Idem schovať kapustu,čo som robila do obeda,lebo smrdí celý byt. 😝
Ale aspoň budem mať zajtra menej roboty 😉
Tak dobrú noc prajem. 🙂
in pri mne nikdy nevies, april neapril....ty mne sa ti niekedy deju vselijake veci.... 😀 😀 😀 😀
som dnes pisala ze mam dobry den...a mozno zajtra dostanem dacim po hlave....uz je zajtra? 😀 😀 😀

ja som fotila mobilom,ale baby normáloš,takže fotky budú od nich určite krajšie.Zatiaľ vám musí stačiť toto 😖