Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
moje dieta furt chrni a to som myslela ze vstane o 22.00, dame jest a pojdeme obaja spat 😕
jejda...este ma tu mm nacapa...ale urco pojdu este z podniku-ujovia 😀 ..na najaku disco
rei hadam sa teraz nestazujes? ti chyba to vecne vstavanie, plac, ci co? nech spinka, vie ze mamka konikuje...
rei...néé..neuťahujem, fakt to existuje...kúsok od bardejova, pred chmeľovou je zborov(tuším) 😅
ani, ani ti nezelam dobru noc, uz si sa zase lucila, sak co budes, nechod 🙂
alex som neodpovedala, co? kasli na to, ci to bolo na ucte, uz je to zaplatene a dost, jo? 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa poserkaaaaaaaaam, pri chmelovej su 2 dediny ze SMILNO a BECHEROV 😀 😀 😀 😀
no ked mas pod klobukom...tak aj hej....inak dobre, ze nepracuje v senci...co by si tie deti mysleli, keby tomu ujovi potom mali ist na vysetrenie
lulu nemver tomu, bud skor alebo najneskor na najbliysom stretku mas u mna male hody
zosmilnis, das si becherovku zalejes to pivom , doma dostanes varechou a pojdes na tu havaj sa poserkat rei 😀 😀 😀 , co sa ti na tom nezda 😀 😀 😝

lucim, uvar puding a piskoty
inn, chmelova neni, si zo mna utahujes??? 😝 😀