Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
traky, ze???tak by nam bolo veselo, ani chrbat by ma od nosenia nebolel, hned by som bola milsia 😝
však ukrajinské, nééééé? čokoládová guľka obalená karamelom žuvacím 🙂 Mňááám, dostali deti, my tam nechodíme, M na to nemá nerv 😝
hej ja mam spave dieta , baby su v skole, muz v robote, popratane mam, medzi pauzami som navarila...tak co mam robit? 😝
😀 jaaaaj, inac oni maju niektore sladkosti velmo dobreeeee.take piskotove keksicky plnene jablkovym pyre....alebo take coko kornutky dnu plnene....aj kakaove maslo je fajne...
posli mi maleho, nakojim aj jeho, mlieka mam dost mozno aj zaspi..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte..sme akurát prišli domov sme boli s malou s nožičkami tak všetko je OK a Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.. 😀 😀 .žiadna dalšia kontrola nemusí byť 😉 ...tak aspoň niečo...stačí že chodíme na tie rehábka ☹ ..a čo tu new????
haha ja nepijem ani kavu....zeby to bolo tym? ze s chloru?usadilo sa v nom vela vodneho kamena? ha tak preto ta vaha... 😀 😀 😀 😀
traky heeeej, napis im ze chcem tu coko fontanu 🙂 🙂 budem kupovat jahody a macat vo fontanke 😵 😵
traky, pochrumaj jeden calgonit denne , nebude vodny kamen v mlieku 😀
sevaste ...idem zubarke, ze medzi pacosmi sa na mna kukne...je tam do 18stej....tak ked tam pridem 16.30..tak snad do vecera sa vidime 😀
ak sa farma nerozbehne, zhnije mi pšenica 😠 ako dlho trvá, kým to zhnije?? hodina, dve... 😕

ja som si povedala ze sladke ee, ze asi koliky od toho....kamos minule doniesol studentsku pecat....no nezjedz ju! sak by sa mi v nej mole namnozili 😝