Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage..., tak tento kocik sme vydrazili na bazariku, aj s postovnym ma vysiel na 35 eur, a je uplne ako novy, oni ho asivobec nepouzivali,matko sa v nom uz veselo kocikuje 😉
Jajo no to chce trochu štěstí 😀 😀 😀
Lu to je nejlepší dědit zbytečné kupovat nové,když to dítko zachvíly nepotřebuje 😉
lucim aj mi mame tu zahradnu hojdacku, nedam na nu dopustit, tiez som ju vela vyuzivala, mamka sa hojda, matko sa hojda, lepsie ako koliska 😉
Traky supr 😀 my golfky zatím nééééé až bude codit a pořádně sedět 😉 v tom jsem staromodní,ale je krásný zeleňoučký 😉
mia jo jo, zajtra mi drahy ide zase ku kamoske po vecicky z ktorych uz jej maly vyrastol. volala mi , ze cim skor, nech to vynosi. 🙂
traky ja uz viem, aky kocik budem chciet ... zeby som ho poriesila k vianociam? 😝
ked matko sa uz do hlbokeho nezmestil, nozky mal akurat, fusak by som tam nestrepala ani nahodou, ....no mame chlapa 😀
Traky beru já jen že my máme sporťák na kočárku a když předělám je jak hluboký,tak se malá vejde v pohodě 😉
traky taky ako ma ta moja kamoska co mi posiela veci ... tiez presla k sportaku ... ja tym ze budem denne jazdit do mestecka, tak chcem nieco, co je spratnejsie a nesklada sa z 2 casti, ale da sa dat do lahu. skusim najst...
brin cauuuuuuuuu, my sme dnes vynimka, inak o 8. 😝
traky: my tiež ideme celkom dobrým tempom. tiež asi budeme patriť v 3. mesiacoch k 7 kilovým 😝
brin: no my sme mali včera horor pri zaspávaní a dnes celkom v pohodičke
josi, ja som hlavne chcela nieco lahe, ja rada chodimdo mesta busom/ soferak nemam nemestim sa na cestu 😀 😀 😝 /, a hoc mame auto radsej busom, si prechodim vsetky obchody, naco brat mm zo sebou 😉 , tak aby som si ho sama zdvihla...a musim povedat , ze tento je fakt skvely, lahky, matko ma dost miesta, ma dost kapsiciek, na cajik, drobnost....a zatu cenu...no nekup to 😀 😀 😀
servuste...ono..nase tak po 22hej...ked sme vcera prisli znaveni z oslavy..tak chlapci zalahli o 20tej ani TV nepozerali...a maly-som dufala, ze sa uspime...na a de...o 23tej siel buuuuuuuuuuuvat
servuste
Traky my jěště v pohodě využijeme hluboký 😀 😀
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vRefer...
traktor...sikula 🙂
my mame x-lander..teraz vana...snad -dufam...este mesiac a potom sportak...cerveno cierny a dvaja chlapci...
Traky jasně beru každý má jiný názor a než my budeme mít 7 kg to si hodně počkáme 😀 😀 😀 nějak se ji váha zastavila ale pije hodně 😉 prý nezoufat malá je fajn říkal dokyn 🙂
jajo to su chlapi....jamamniekedy pocit, ze ma chce celu zjest...no ale to by mu trosku trvalo...ja som velka 😀 😀 😀 😀
Jajo i já bych chtěla něco zhubnout ale zatím nic 😀
Traky no nevím my a modelka no nevím já nikdy nebyla štipka hold české děvče krev a mléko 😀 😀 😀 ale jiank je malá spokojená nepláče spinká tak jídla má dost 😀 😀 😀
jajo, ja som tak chudla pri patkovi kedsom ho kojila....normalne sa ma kazdy pytal ci nie som chora....teraz pri mtkovaje to uplne ine som ja dom ...ale taky statny 😉 , len si davaj pozor ked tak chudnes, abysi nebola anemicka, papaj vela vitaminkou....
traky nasla som ... http://www.poruke.sk/produkt/sportove/sportovy_...
a je aj 4kolesovy a aj na bazare som tusim videla

traky: my tiež bývame na dedine
a krásne vecičky. kde to hľadáte??? ja keď niečo mrkám, tak tam nikdy nič poriadne neni 😠