Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
brin: aj áno. som pomaly kosť a koža. riť žiadna, už ma nemá mm ani za čo chytiť 😅
traky: nooo. želiezko mi zvyklo chýbať a akurát som minule myslela, že kúpim zase kalibrum. ozaj, teraz keby mi zobrali krv, že koľko železa, tak to nejako aj skresluje keď kojím?
ak ti chybalo doteraz zelezo a teraz kojis, budes ho mat este menej, mne davali aktiferin, a matkovi dali teraz maltofer, asi to ma cez to mliecko odo mna? nviem....
Traky to by byla teplákovka pro Maťka 😀
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=4084997
ja už idem... nech si pospím aspoň hodinku, dve - neviem, dokedy potiahne
majte sa.
brú nocku
krasne 😵 😵 , ja uz na cesky radsej ani nepozeram, ma potom len zbytocne drazdi...a nemozem to mat...
Dobrou jajo
No jo hold je to těžké a kdyby měli povolení tak by vydělali víc 🙂 a měli prodamých víc věcí 😀
no je to veru skoda, no co uz...aj u nas su pekne veci...len to trosku trvakym ich objavim 😀 😀
trak 😀 😀 😀 😀
No nic děvčátka jdu hají ráno jedu do rachoty tu bandu srovnat a malá jede semnou 😀 😀 😀
Už se na ni všichni těší 😀 😀 😀
josi dobru, idem aj ja , sprchen, hajen.... 😀 😀 , papa a zajtra nech ste vsetkynastupene...je pondelok,bude tu zivo 😀 😉
som sa stratila...ten kocik...z druhej strany...Lucim...ma spoluziacka-spokojna je...s nim...zbali a ide
dieta mi este stal nespi, v leze vresk, po sto rokoch som vytiakla satku
brin, dik za referenciu. asi bude na vianoce
traky dobruuu
my sme mali krásny pohodový víkendík, oddych doma, varenie, pečenie, upratovanie a leňošenie. 😀
a dneska sa chystám vybrať pre všetkých zimné veci, hlásia poriadnu kosu, tak nech nepomrzneme 😉
dobre raaaaanko..
cakam kuriera...prinesie jedny lyze...do 50tky...snad bude aj vybava pre celu rodinu a dufam, ze aj nejaka lyzovacka za nami...som naposledy bola 5rokov dozadu...predtym rok, co rok...moj mm ma este ani nevidel lyzovat a vrestat na svahu 😀 😀
joooj...zima ide a nam nekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuria....asi budeme piect a trubu otvarat...tulit sa k sebe...rano som sa zobudila oblozena detmi-celkom prijemne...ak jeden nema nohy ako zaba, ktore Vam kladie na brucho
dobré ránko všetkým 😉
včera sme sa vrátili z víkendu od svokry, taká som bola rada, že sme doma 🙂 erik mi tam nechcel večer spať(až okolo 22h zaspával), ale včera poobede pospal v kočíku 2,5hodky....ale krásne sa mi tam pretáčal, sa mi pregúlal z jedného oknca gauča na druhý 😀 aj teraz sa mi tu za chrbtom točí..takže už ho v žiadnom prípade nemôžem nechať len tak niekde položeného(a už to vie aj s velkými plienkami) 🙂
a leje ako z krhly 😠 dnes som chcela ísť na poradňu 🙄 uvidím, či neprestane...
ahojky kočandy...trošku som dočítavala, čo ste riešili včera....
My to už máme so spaním trolinku lepšie, prebalujeme až ráno o 6...prvé budenie okolo 2, potom 4 a 6...to o 4 by mohla herečka vynechať, ale nechcéééé 😀 😝
dobre rnko prajem aj ja 🙂
inn: erik je sikulka 😉
brin: hamburger? 😀 aj ja som mala to starsie usate nalepene na mna od pol stvrtej....

ano je pekny a tiez bol na aukcii, treba pozriet 😉