Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
http://www.prisababy.sk/prisababy/eshop/16-1-CH... a aj toto, mala sommat z bazariku, tyzden somcakala a babami zavola ze houz predala 🙄 , tak som chytila nerfff...tak na ukludnenie...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😀 😀 😀 😀
hehehe ja som za kazdu prcu, aj na halloween by som sa takto obliekla, ze strasit deti 😀
in uz neobjavim uz som objednala zaplatila..... 😀 😀 ...a aby si niekto nemyslel, my nie sme bohaty...ja kupujem len ked nieco predam / po matkovi male veci, tak mu potom stale nieco dokupim... 🙂
baby a kde predavate veci? ja chcem predat nove co sme dostali od svokrovcov....
traky..jaj, som zle prečítala...ja že toto ti predala 😀 a ty si toto objednala už 😉 chňapem...a ešte sa ti nechce spať?? 😀
nechcem rýpať.....
ale tebe to Alex naozaj pristane 😀 😀 😀 😀
Na pápežskom koncile si zobral slovo jeden z kardinálov a vraví:
- "Drahí bratia, kontaktovala ma firma Coca-cola a ponúkla nám tri miliardy dolárov ako dar pre cirkev."
V miestnosti to radostne zašumí a kardinál pokračuje:
- "Má to však jeden háčik. Chcú aby sme v modlitbe Otče náš zamenili chlieb náš každodenný, za Coca-colu každodennú. A tak sa vás teda pýtam - kedy nám
končí zmluva s pekárňami?"
a viete prečo Krista neutopili, ale ukrižovali?
Kto by chcel nad dverami akvárium...
zuzi..ja zatial nepredávam(odkladám pre dalšie) 😀 ale asi by som dala sem na koníka alebo www.babybazar.sk , inzeráty sú bezplatné 🙂
Zuziiiik 😀 to taku hruzu si dostala? 😀 nasi aspon celkom dobre doniesli, z francuzskeho butiku spokojna som
ja na konika a babybazar...nic sa neplati....pridas foto, po case obnovis...super
ja predavam...u nas ked uz bude dake male babo tak to bude este dlhooooooooooo.....a budu to uz len vnucata... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no supnem to tam zajtra
ono celkom fajn, ale 2x overal, ktory jeden mu je uz maly, druhy je neprakticky a navyse ja mam krajsi, tak naco nam budu dva? taka bundicka co sa mi nepaci a tak
to bola rychla spermia teraz ich uz zabrzdim...fuj som to skaredo povedala, mm by ma za to zabil,,,, 😀 😀 😀 , ale krasna spermia to sa musi nechat 😀 😀 😀 😀
no ja este dorozpletam deku (koza, David mi obcikal taku velku deku so strapcami, plesla som ju do pracky a teraz tie strapce uz pol hodiku rozmotavam) a pojdem tiez
tak dobruuuuu
dobru a idem aj ja uz o chvilku je dalsi den, tak o par hodin dopisania...papa 🙂

traky..no maťko sa pri tebe má 😀 😀 krásny overalík 😵 😵