icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucim
21. okt 2009

traky, necitala som to, ale ze si ty uradovala v konikovskej teme o farmville? 😀 😀 😀 ked mas tolko novych susied 😀

berus juuuj, tak sa rychlo vyliecte 😕

traktor
21. okt 2009

lucim nie cezo mna, som sa na nu mrkla ma peknu farmu, takze jej ide o susedstvo a myslim, ze je tu zaregistrovane aj, na stranke o farme sa mi mari, ja ju mam...

beruska113
21. okt 2009

Lucim diky. Utekám sapť, nech dačo pospím ak by malý v noci moc kašlal. papa 🙂

traktor
21. okt 2009

lucim mala som malo susedou, a trebalo mi dvoch aby som mala stuzku 😀 , kto vedel ze ed sa ozvem tak strhnem lavinu 😀 😀 😀 😀

traktor
21. okt 2009

ahoj berus, a nech je raz dva zdravy 😉

inneska
21. okt 2009

sorry babule, zberala som jahody 😀 😀

no ja už dávnejšie frčím na koníkovskom farmville 😀 no čo vám budem 101 susedov vraví za všetko 😀 😀

traky..mirka medňanská prnová je feria 😉

inneska
21. okt 2009

beruška...nech je lukinko čo najskôr zdravučký...posielam pusinky 😉 a tebe krásnu noc..

babyzuzana
21. okt 2009

cauteee, hlbokoo sa ospravedlnujem, ze vas trochu zanedbavam

alexarisko
21. okt 2009

Pusinkaaaaaaaaaaa 😀

traktor
21. okt 2009

in to kolko mozem cez den pridat susedou?

inneska
21. okt 2009

traky..mirka halvadová neviem kto je...ale tá koníkovka(feria) je tá vyššie uvedená mirka 🙂 a dokonca je z dediny pár kilákov od nás 🙂

lucim
21. okt 2009

traky no, lavina sa vali 😀 aj na dalsich 😀 ja potrebujem este asi 16 do modreho, ale zase tolko darcekov po jednom posielat a prijimat je zabava na cely den aj noc

traktor
21. okt 2009

no kde jedna hned aj druha 😀 😀 😀 😀

alexarisko
21. okt 2009

Tomu sa hovori intuicia a prava laska ze sme sem naraz kukli

inneska
21. okt 2009

prijať susedov môžeš kolko chceš...to ked ty posielaš žiadosť o susedstvo je obmedzené...mna to tuším vždy pustilo okolo 10 susedov za deň 🙂

traktor
21. okt 2009

lucim mneuz ukazuje ze nemozem dnes nic posielat, musia vydrzat do zajtra...

lucim
21. okt 2009

caute cicusky

alexarisko
21. okt 2009

hoj zeny, ako? u mna stale mako 😀

inneska
21. okt 2009

ja už modrú stužku mám dávno 😀 😀

inneska
21. okt 2009

čaute manželky 😀 😀

traktor
21. okt 2009

ja teraz setrim / a furt mam malo/ musim to rozsirit, bo je akosi tesno...

traktor
21. okt 2009

a kym vsetko pochopim vy uz budete mat svoju farmu dakde v mexiku... 😀 😀

babyzuzana
21. okt 2009

pozerala som teraz zbezne co ste popisali a vcera sme s mojou maminou "vydiagnostikovali" ze David nevie zaspat
ale pozor!!! pozor! musim ho pochvalit, vcera mi prespal celu cestu do Ruzomberka!! Ale len co som dochadzala na meter k nasim spustil krik takze tomu sa povie presne nacasovanie, alebo zeby nahoda? ;)

lucim
21. okt 2009

traky aj mne je tesno, len rozsirit sa nemam uz kam, uz sa neda, som musela popredat nejake ozdobne rarohy. a nove uz ani nedokupujem.

zuz alex uz mate vyzehlene plavky? 😝

lucim
21. okt 2009

zuz tak to je spravne strategicke planovanie, ziadna nahoda 😀 😀 😀

babyzuzana
21. okt 2009

hej myslis tie pasiky medzi ritnymi polovicami?? heh, to len budu ziirat co za plavky mame! 😀

inneska
21. okt 2009

luci...nepopísala si to moju farmu?? 😀 😀 😀 tiež vo velkom predávam darčeky...a oni furt nie a nie otvoriť to najväčšie rozšírenie 😠

zuzi...aj erik vždy zaspí v aute a zobudí sa, ked parkujeme auto 😀 posledný mesiac je to pravidelne 🙂

alexarisko
21. okt 2009

😀 jooo dame si len takzvane kapesnicky so snurkami jak hovori moj mangel tangacom 😀 xixi , dokelu puska a co ked tam je nejaky dress code ze cele plavky musia byt, bo ja cele nemam

ani3012
21. okt 2009

Ahojte.Tak my máme pravdepodobne niečo s uškom.Cez deň pomrnkávala,večer som ju okupkala,papať nechcela,tak som ju dala ľahnúť.Moc sa jej nepáčilo,ale zaspala.Po 10 min.sa zobudila a strašne plakala.Zistila som,že ju bolí uško a kedže som nemala doma pos..té kvapky,tak mi ich sestra musela priniesť.Plakala veľmi ,keď som jej dávala gázu do uška ,ale potom sa ukľudnila aj napapala.Teplotu nemá.Teraz spinká a dúfam,že do rána vydrží.
Neviete,ako často môžem dávať tie kvapky do ucha? Mne sa marí,že každé 2 hodiny ale niesom si istá

babyzuzana
21. okt 2009

ja tiez cele nemam
a mne tie kapesnicky so snurkami nejak nejdu ho hlavy, blba som?