icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

ani3012
26. okt 2009

ale veď aj Simonka.A aby ste vedeli,tak presne pred rokom som zostala tehotná 😵
+ - týždeň 😅
Ale to asi väčšina,nie ? Jak ten čas strašne letíííííí...........

traktor
26. okt 2009

hm tak to jej trva....ale na vsetko krasne sa caka, tak verim ze budes veeeeelmi spokojna....teda matko bude spokojny.... 😀 😉

ani3012
26. okt 2009

luci,nemám síce žiadne problémy s Evulkou,ale normálne ti Matka závidím....

lucim
26. okt 2009

vyrocie? 🙂
ja som tusim takto pred rokom nasla // 🙂

traktor
26. okt 2009

nas matko sa uz nevie smiat tak naozaj / boze neviem sa zas vyjadrit, len si to predstavujem a myslim , ze to vidite 😀 😀 😀 , on v kuse vyska, ale tak az ako pistalka az to usi reze...kde je ten jeho hrdelny smiech..

josifek
26. okt 2009

Ani jo já přesně vím bylo to 1.11. a 26.11 jsem dala manžovy k narozkám test se dvěma čárkami,Prý to byl nejkrásnější dárek k narozkám jaký dostal 😀 😀 😀

ani3012
26. okt 2009

trakyho Maťka nepochválim, ta sa pochváli sama 😀 😀 😀
Ale nie, je strašne šikovný.Myslím si,že bude medzi prvými,čo bude chodiť

traktor
26. okt 2009

tak urobme tym nasim drobcom oslavu...ci nam ...ci vsetkym.....ci ako.... 😀 😀 😀

lucim
26. okt 2009

ani dakujem 😵 ... vyvoj situacie - matko zaspal, ruka mi trpne, ale esteho neodnesiem.
predosle 3 dni to bol dost hlasny boj o spanok.

traktor
26. okt 2009

ani chvalim, chvalim....uz sa hanbim...ale potom by som musela byt furt ticho...a to ja neviem.... 😀 😀 😀

traktor
26. okt 2009

ani a stym chodenim neviem, neviem...pri jeho vahe...kedto takto pojde dalej....no co budeme sa kotulat pri vas..... 😀 😀 😀

ani3012
26. okt 2009

aj ja sa môžem teraz pochváli%t,že obe detičky spia,teda Eva spí a Patrik musí
Inak vám poviem,že jediná výhoda,že nekojím malu je tá,že mi nezaspáva na prsníku ale sama v postielke.
A nevýhoda je tá,že o to dochádzam,lebo aj to malo svoje čaro...

lucia32
26. okt 2009

josi..aj my 1.11 na dušičky 😀 . bububu 😝 😀

ani3012
26. okt 2009

xixi
som išla skontrolovať váhu...šak to je malý sumo 😀 😀 😀
Ale on to vylieta,je vidieť,že ho váha neobmedzuje,takže v pohode.Veď ty ho len kojíš,nie?

lucim
26. okt 2009

kto nas pochvali, ked nie sami, chvalme sa chvalme 🙂 😵 😀
a to bysme ten dnesok fakt mali oslavit, mia, dame si do nosu? aspon caro 🙂

traky, pridavam sa k ani, je sikovnyyyyyy 🙂

traktor
26. okt 2009

ani len kojim...kym ma celu nezje budem kojit... 😀 😀 😀

josifek
26. okt 2009

Lucia no u nás dušičky 2.11 to vím to má děda výročí narození 😉

traktor
26. okt 2009

lucim ja som si dala kakao, ze uz v predstihu som to oslavila....tak nazdravie vsetkym ...detickam ze k nam zaklopali 😵 a maminam a tatinom ze im otvorili 😵 😵

ani3012
26. okt 2009

a už vás kúšu detičky ?
Vraví sa,že také deti nevedia robiť niečo schválne,ale vedia.
Patrik ma v tomto veku nechtiac kúsol,som zvýskla,až mi slzli vyleteli zlakol sa,tak som ho utešila,že nič to a bla bla bla.
Dala som mu prsník naspäť a on dudá...dudá...dudá...zrazu prestal,pozriem na neho on sa pozrel na mňa tak po očku,pousmial sa a kúsol ma! 😠

traktor
26. okt 2009

a vsetky babulky su tu sikovne, ...a ked pozriete vahu kolko mali pri porode a teraz tak je to super, vsetky krasne priberaju.... 😵

lucia32
26. okt 2009

tak sviatok všetkých svätých..ale možno už bolo aj po polnoci, čo ja viem? Prišli sme domov neskoro a v nálade 😝 😀

traktor
26. okt 2009

ani to tak chyti pusou a zatne / keby mal zubky tak poviem zatne zubky a nepusti...a ten pohlad pri tom...no nebolito , uvidime ked pridu zubky aky to bude divoch 😀 😀 ale ja som ani pri patkovi nevedela co su zubky, nekusol ma.....

ani3012
26. okt 2009

ano,som pozerala prírastky na váhe,lebo som zvedavá,kedy vás dobehneme.A to si píšte že áno 🙂 😉

ani3012
26. okt 2009

luci,my sme robili v nálade obidve deti 😀 😀 😀

lucia32
26. okt 2009

no idem ja pá, malá spí a manžel sa dožaduje mojej prítomnosti 😀

traktor
26. okt 2009

no a poviem vam, ked tak dlho spi a potom sa konecne zobudi a uvidi prso....normalne horor, meta s hlavou, krochka, ochka, par krat mu zo zaciatku zabehne...a potom pride nato ze mu to nikto nezoberie, ze je to len jeho , tak sa ukludni.... 😀

ani3012
26. okt 2009

aj ja padám,ešte som poriadne nič nejedla,len uštipkávam,tak hlad som doteraz ani necítila

ani3012
26. okt 2009

idem ,
dobrú noc nech vás blšky štípu celú noc.
( prečo sa to tak hovorí? 😨 😕 )

traktor
26. okt 2009

ja neviem kedy to bolo, ale sa tesim ze matko bol taky bojovnik uz na zaciatku, taky rychli, ze to vyhral prave on a krasne dorazil do ciela.... 😀 😀 😀 😝

lucim
26. okt 2009

uz tu mam obe ruky 🙂
koho vyhodia superstaristi?

zatial som mala len to, ze matko zatal pusku a vrtel sa s bradavkou, au au.