Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ani to su tie ich akcioooooo 😀 😀 😀 , ale da sa vybrat...niekedy staci popozerat , kupis inu znacku a za menej penazi a radost a kvalita je ta ista..... 😉
Ani, ahoj... , ale porovnaj si ceny napríklad s Alltoys.., a Dráčik vychádza stále lepšie...
lusia neviem preco ti nejde pisat ... vies pisat? 😝
uz klikam na ten katalog, este mi ho nerozbalilo
a furt ta tie hracky vyjdu lacnejsie ked pojdes priamo do obchodu, jednak si ich omakas a jerdnak neplatis za postovne, ked objednavas z netu...aj tesco ma dobre ceny , hlavne ..myslim ze uz kazdu chvilku budu ...aspon kazdy rok taky cas su na 50 a potom na 70 percentne zlavy.... 😀
Nič sa nestalo, len mm sa rozhodol pestovať detičko a to nejde, že si číta časopis a ona leží vedľa... 😀 Ona sa chce rozprávať, hojdať na nohe (Traky 😀 😠 😀 ), hrať sa (búchať do hračiek), pozerať Superstar (BebeTV, neeee), a tak...
aspi ja som to vyriesila hojdackou, uz nemusim hojdat....a ten pohlad, a ten usmev.... 😀 😀
no veď.Ešte cez leto som pozerala auto na dialkové ovládanie za 20 eur. Skončilo leto a cena je 26 eur. Auto nebolo v lete zlacnené,normališ cena. A pred Vianocami bude stať v akcii 20 eur....
Traky... 😀 😀 😀 , nič, len daj vedieť kedy pôjdeš a ja tam budem pred tebou... 😀 😀 😀
aspi,ja kupujem väčšinou v Dráčiku a ceny porovnávam le z Dráčika. Inak by som to ani nekomentovala
A dnes sme kúpili prvý darček pod stromček pre Patrika. A pre neho aj posledný ,bo moc drahy
ani kup si pracku a auto na dialkove dostanes ako bonus...a mohli sme si vybrat s 3 modelou 😀 😀 😀 😀
traky, to vážne ? Ja mám chválabohu dobrú pračku.Síce hneď prvý mesiac sa dva krat pokazila,ale keď mi ju vymenili za novú,tak tá fachčí
Dobrou noc všem přejeme také jdeme hají, snad se zítra ozvu cmuky všechny 😵 😵 😵 😵
No, hojdačka.. my sme si objednali z Rakúska (v SR ju nikto nepredával )takúto:
http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Smart-Stag...
a vydržala 2 dni, a už sama nechce hojdať 😠 , mm to opravuje, ale už sme to vzdali..
jste dneska nejake aktivne 😀 ani nestiham docist 😝
nejdriv podekujeme za pochvaly...rady to slysime a Markytce vyridim 😉 😵
dneska jsme byli na te neurologii....Markytka predvedla ukazkoveho konika, ale pak ji pani doktorka poklepala tim kladivkem co je na blazny a ona zacala tak ricet ze skoncila az za dverma ordinace 😀
a mezitim ji jeste doktorka zkousela takovy harakirovy polohy ze jsem se tomu jejimu revu ani nedivila 😀 normalne ji vzala za levou ruku a nohu a nechala ji viset 😲 to same na druhou stranu a pak ji dokonce chytla za nozicky a nechala ji viset hlavou dolu!! 😕 no silenost....jsme s tatkou malem odpadli 😅
no ale vysledek je ze je vse v norme a v poradku tak to je hlavni 😉
vendy ten srazik (jestli se tomu da jeste tak rikat kdyz se sejdem jen my 😀 ) urcite bude jen jsme ted nejak nemeli casu 😅 ale nevim jestli je dobry brat ty nase tatky 😕 asi by se nudili kdyz by meli poslouchat ty nase poznatky o materskych radovankach 😅 ja bych udelala vylozene damskou jizdu 😉 vezmi segru a poradne podrbeme 😎
ta lucka se mi vubec neozvala 😕 😒
jinak dnesni zaspavani se zase opakovalo....ale po vcerejsim mamcinym objevu si dala hned 2x nasup a pak konecne usnula 😕 takze od osmi je klid....zatiiiimmmm 😎
holky vy davate pri kojeni jeste umele mleko? Nebo jen ciste kojite? Ja jsem zatim umelymi mliky nebo prikrmy naprosto nedotcena a vubec nevim co zvolit az ji MM nebude stacit 😅
samy mala je naprosto kouzelna 😵 trochu mi to pripomina kdyz se nase vzbudi ve tri rano a mamka k ni jde se zelepenyma ocima a ona se na ni smeje jak v pravy poledne 😀
nintendo wii a ešte k tomu hru super mário galaxi
Konzola stála s dvoma hrami 230 eur a mm komentoval: som zvedaví,koľko budú stať hry.Určite okolo 300 sk (on ešte ráta SK)
ani som mu nehovorila,že stoja 50 eur.
Ale v tej konzole je súbor 5 hier športových a akcia plus dve hry k tomu zadarmo. Sa tak teším! Aj mm povedal,že nevie,pre koho to vlastne kupujeme 😀
A na splátky,aby ste si nemysleli,že sme na to tak dobre. 😉
aspi ja tak cvicim s matkom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a je usmievavy, spokojny...cele telicko sa mu ponatahuje....
Lu-hahaha diktaty vzdy same 1 😀 😀 😀
vzdy ta pise nejaky key či čo a nemozem pisat
lusia lucim tu nie je ta si este listuje a uz to vidi pred sebou, ...toto mu kupim...a toto mu kupim.....dnes nezaspi.... 😀 😀 😀
aspi tak si povedz, ze mm bude stacit a na prve prikrmy mame este 2 mesiace cas ... a ahooooooooj 😉

Už som nazad(som zvedavá do kedy). mm dnes večer varuje Denisku... 😀 som ich ratovala..