icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

aspine
27. okt 2009

holky vcera se mi povedlo super videjko 😉 mala pasla koniky a chytala hracku pred sebou, ale tou namahou si taaak prdla a pak si pro jistotu jeste krkla! No nemelo to chybu....zas dalsi perlicka do archivu 😀

traktor
27. okt 2009

ja vam poradim ..je velmi dobre kupit si lyzicku s takou dlhsou ruckou.. umelu a pre deticky ale dlha rucka....a davat ju babetku tak viac do pusy....ak mu date len tak na kraj tak to vypluje ...ono este nevie co s tym jazyckom ma robit, nebat sa mu tu lyzicku strcit viac do pusy...a v malickom mnozstve...

traktor
27. okt 2009

aspi tak to hod sem... 🙂

lucim
27. okt 2009

aspi hod to na youtube , nech sa aj my potesime 🙂
mne sauz zase videa nedaria, krpec sa naucil pozovat pred fotakom, vzdy hodi roztomily kukuc, cize teraz ked vidi fotak, tak zapozuje a prestane v cinnosti. 😒

aspine
27. okt 2009

jo jinak luci co kalendare? my uz je mame doma a vypadaj krasne 🙂 a jeste jsme nechali udelat takove ty snehove koule a vevnitr je fotka akorat ze v nich nepada snih ale srdicka 😵
jo jo vanoce budou letos kraaaaasneeee 😵 tatka uz planuje jak na zahradu koupi svitici soby! 😀

lucim
27. okt 2009

aspi dnes prisli asu parrraaadne, uz som ho par krat prelistovala a 3 dnesnym navstevam ukazovala. 🙂
ake velke su take soby a co stoja? 😀 😀 😀 to mateda nenapadlo este 😀
jaeste chcem dat urobit normalne fotky, tiez su teraz v zlave.

aspine
27. okt 2009

holky zkusim ale bude to nejakou chvili trvat 😅

aspine
27. okt 2009

taky uz jsem je ukazovala navstevam 😵
ja ti nevim to ma v pacu tatka 😀 vzdycky si u tohohle vzpomenu na ten film jak ten blaznivej otec kazdy vanoce rozsvitil cely dum zarovkama a pred nim ty soby i se sanemi ze v celem meste poklesl proud 😀 😀 ale ted si nevzpomenu jak se to jmenovalo 😀
tak letos to bude asi u nas podobne 😀

lucim
27. okt 2009

tiez neviem aky to bol film, ale tu scenu si pamatam 😀 😀 😀

asparaguska
27. okt 2009
traktor
27. okt 2009

a ja idem do postele, uz velmi klipkam 😀 , videjko si pozrem rano....musim pozbierat urodu 😀 , tak dobru nocku vam aj vasim chrobacikom... 😵 😵 😵

lucim
27. okt 2009

aspar ty mas inu pamat 🙂
traky dobruuuuuuuuuuu 🙂

asparaguska
27. okt 2009

Clark Griswold, to je obľúbená postavička... 😉

ale už naozaj padám, dobrú noc...

aspine
27. okt 2009

taaak a je to ufff 🙂
kdo zustal at se mrkne

https://www.youtube.com/watch?v=L3fqlpDcpow

😀

babyzuzana
27. okt 2009

ahoooj aspi, ja som prisla zbalit notas a kukam, ze videjko tak som este scumla a malinkaa je uzasnaaa, akurat ten prd som nezachytila? nepocula? necitila? 😀

babyzuzana
27. okt 2009

baby co to riesite za kalendare vsetky???

lucim
27. okt 2009

aspin uz mi to taha, ale mojmu pomalemu pocitacu to potrva, kym to kuknem v kuse
zuuuuz, na happyfoto.sk bola zlava na kalendar s tvojimi vlastnymi fotkami ... dnes nam prisli domov hotove.

aspine
27. okt 2009

prd je slyset pred tim nez ji reknu ze je to odmena 😀 on neni moc slyset ale v realu to bylo fakt neco 😀

kalendare s fotkama prdolek 😉 nechali jsme je udelat pro rodinku 😵

lucim
27. okt 2009

jeeeeeej, to je rozkosne, marketka je fakt sikovna a krasna, a tie jej kukadla. som z nich furt paf. 🙂

aspine
27. okt 2009

diky vam zeny 😵 vyridim 😀
jdu taky zalehnout...zitra jedeme na vylet tak abysme vubec vylezly 😉
paaaaaa

lucim
27. okt 2009

mam zhasnut? dobruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😵

ani3012
28. okt 2009

tak ja som ten prdík počula 😀 Supre video, prdg-grg 😀 😀 😀

jajona
28. okt 2009

Bre ranko,
no tak prvy prispevok, to sa mi uz davno nepodarilo. Matusko este taha, ale uz sa sem-tam pomrvi, takze o chvilu ranajky. Vlastne uz od 7 h cakam. Idem si kojo cajik uvarit. Pekny den vsetkym 🙂

jennna
28. okt 2009

hojky... fúha... ani ja som tu v ranných hodinách nebola sto rokov...

dianka je už hore , rozkrikuje sa po celej izbe... trénuje hlasivky na superstár..... 😀

už mám zovretý žalúdok z toho, čo ideme dnes na tie ušká...

ani3012
28. okt 2009

jajona: som ťa ubehla 😀

chcela by som poprosiť maminky,keby mi hohli poradiť,ako dať ATB. Evička mi ich vypľúva ako gejzír.Všetko mám lepkavé 😝
Skúšala som to ako pri staršom- chytiť za líčka a podržať.Včera mi odporučila jedna známa,že mám chytiť aj nos 😕 a malej zabehlo a potom mi to vyvrátila. 😠

lucia32
28. okt 2009

bré ránko... 🙂

ani3012
28. okt 2009

jenka a idete dať prepichnúť alebo nastreliť ?

ani3012
28. okt 2009

ahoj luci

jennna
28. okt 2009

ani...prepichnúť

lucia32
28. okt 2009

Dnes strašná noc 😝 , 4x hore 😝 🙄