Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
dobry den, ja som si dlhsie pospala, matka si rano zobral drahy do obyvky, to bola phodkaaaaa, ale potom mi uz chybali, tak som tu a chlapi zadriemali. to mame krasny spaci pondelok. 😉
kona som zapinala s tym, ze MATEEEEEEEEEEEEEJ, velky chlap - oslavujeme, traky, cmuky odo mna mu odovzdaj, secko naj.
aj ostatnym dvom oslavencom gratulujeme, aj ked ich maminy nemaju cas ku nam nakukovat.
😉
dnes už v práci...ale škoda tu bolo ísť 😝 , akurát okrem jedneho obratu len som pečiatkovala potvrdenky nezamestnaným 😝 😀 Ešteže zajtra je voľno 😉
ahojte...boli sme na poradni, 6400g, 65cm...dva dni kaka o zivot, tak jej dr vzala stery a dala hylak...a pre istotu nezaockovala, ze ak nahodou nejajka chorobka lezie, tak o tyzden skusime...
majkas: vdaka, ulozene, urcite to skusim, mozno zajtra... 🙂
inak je celkom fan vonku, sme sa presli, ked sme isli z poradne 😵
Ahojte babule.. aj my oslavujeme.. 4 mesiace dneska.. hura.. 😉 😉 😉 sme neskoro vstavali, potom sme boli vonku, potom maminka robila chlebicky, bo ocko bude mat zajtra narodky a dneska pridu daky gratulanti.. a tak.. teraz lezime pod hrazdickou a chvilu sa hrame, chvilu kotulame z boka na bok..
Luci, idete zajtra na to plavanie or nie?? napis mi IP, bo neviem ako dlho sa tu zdrzim..
gratulujeme tiez vsetkym oslavencom
Riusik...Alex pekne rastie...a doky určo vie čo robí...však očkovanie neutečie, nie je zajac 😀
Raonka...tak všetko naj malej Sárinke...a aj manželovi k narodkám 😉
tak už som ťa našla.... 😠 ...jak sa mi to mohlo stať ?
vynechať princezničku !!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Oprava tabuľky !!!!!
traktor...............16.6..................Matej.......5.mesiačikov
raona.................16.7.................Sárka........4 mesiačiky
ešte raz teda:Cmuk,cmuk,cmuk !!!
Meniny oslavuje :
ČR: Otmar
SR: Agnesa
Dnes je :
Medzinárodný deň tolerancie
Svetový týždeň podnikania
ahojte...
ani, aj ja sa tesim, jasne, ze budeme OK 😎 a ano, alexandra rastie pekne, ved papa o zivot a spiiiiiiiiiii 😉
lu, ved ja som v klude, radsej takto, ved ockovat mozem skocit hocikedy akoze v ramci prechadzky... a ako? rozbehlo sa to v praci dnes? alebo ani nie 😒
už sme domka a už aj spinkáme...
Rius...nakoniec sa to poobede rozbehlo a bubáčiky pribudli 😎 , hned som zaplatila nájom a elektrinu za prevádzky 😝 😀 , takže mám zasa prdlajs 😅
Josi...ja že nám pribudla nová júlovka a to si ty len z Karamelky urobila čerticu 😀
mučím noťas antivirákom, kedže nám skončila platnosť free verzie, chytili sme trojana a teraz ho treba zakillerovať, takže ja som tuuuuu 😉
Luci ahojky jojo odhalila jsem její pravou tvář 😉 😀
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
Luci v Pátek jdeme k foťákovi syn já a malá a chceme nechat udělat vánoční přání s dětmi pro rodinu tak jsem pořídila i čerta bo mikuláše už máme 😉

nie tortu, roladu 🙂