Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
kochi...tak tak....to máme teda rovnaké...
šporťák mi do ľahu ide....ale kým nebude sedkať sama, nemám dôvod ho montovať....
dobru jenn
aj druhu montanu mam, kocky nase maju vianoce vybavene http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1557048
ahojte,
aby som nezabudla tak najprv gratulujem vsetkym oslavencom aj vcerajsim kedze som tu nebola.
docitala som dneska na prechadzke, do klubu pekarnickovych sa ale asi nepridam 🙂
a kolace? no to este netusim ze jake budu kedze vianocujeme prvykrat sami a este nemame nic vymyslene ze jake bude menu, co pozbierame z mojej rodiny a co z mm rodiny
a my zatial tiez plne kojime, skusali sme asi 2krat dat vodicku par lyziciek a tot vsjo 🙂
ahojte,
ja mam polohovatelnu vanicku v kociku a alexandra sa do nej este zmesti, tak sportak este neriesim 😉
ja premyslam, ze zacnem piect - akoze tvorive dielne pre tomasa a jeho kamaratov 🙂 len musim este zohnat nejake formicky, aby ich bolo dost a aby ich to riadne bavilo... akoze v ramci zmeny, nemusia vzdy len rozhadzat hracky, mozu sa aj nejak inak zabavit 😝
Farmář pěstuje na poli melouny a každou chvíli se mu stane, že mu děti nějaké ukradnou. Tak přemýšlí jak by těm krádežím zamezil a jednoho dne dostane nápad. Vyrobí ceduli na které je napsáno "Jeden meloun na poli je napuštěn jedem!" a zapíchne ji na kraj pole. Od té doby se opravdu melouny přestanou ztrácet. Farmář z toho má velkou radost, ale jednou takhle jde kolem svého pole, podívá se na ceduli a na ní je dětskou ručkou dopsáno: "Teď už dva."
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo. Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
rius jasne, treba vyuzit kazdu pomocnu ruku 🙂
moj bracho ked bol maly tak zboznoval vykrajovat linecke pecivo a potom to este aj lepil dokopi dzemom. niekedy to sice malo divne tvar napr spojil hribik so srdieckom ale aspon sme mali originalne kolace 😀
majka: neiem, ci kolace budu pouzitelne, ale urcite budu mat radost 😵 tomas miluje pomahat mi v kuchyni...
Kohút sa prechádza po trhovisku.
V tom zbadá stánok s grilom, kde sa smažia kurčatá.
Nasratý podíde bližšie a vraví:
"No jasné!
Sauny.... solária.....
kolotoče.... pičoviny.....
a na dvore neni koho jebať!"
Dobré že?
kuki tip na darcek, myslim ze ste sa tu nedvno bavili o tych odtlackoch noziciek
Jennka mne sa toto čo tebe s Diankou stalo hned prvý den ked sme prisli z porodnice a ja som bola z toho celý den hotová, som mala stále tie vypleštené oči pred sebou, no hrúza.....
Ja som sa tak strašne zlakla, že som hned začala plakať, hádam ešte viac ako Saška 😅
ahoooooojteeee hlasim sa do nocnej 🙂
tak dnes poobede som si s malym po dlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllhej dobe pospala spali sme dve hodky takze som cula jak rybicka 😀 a dieta nam dnes zaspalo este pred 22,00 aj nam ho asi niekto vymenil ci co 😝
ahoj zabka, aspon ty si tu 😉
ked odlozim dieta z cici poslem ti prihlasku konecne, vcera fakt nevydalo 😒
manzelka moja je taka neporiadna? budem jej musiet prehovorit do duse 😉
davidkovi sa lubi vsade s maminou 😉 si verim co? 😅
jasne ved tak to ma byt 🙂 ja som si dnes poobede s malym pospala a teraz som nejaka moc cula ... ale patrilo by sa zalahnut nech mam trosku nadspate 🙂
Dnes je :
piatok - 27 November 2009
Dobre ránko prajem!
Tak dnes sa bude piť až až.
Mesačninky majú tieto júlovčatká:
jana.jaro..............27.5....................Emička .........ma krásnych 6 mesiacov
5.mesiačikov majú detičky od:
mousa.................27.6....................Amálka
susy...................27.6....................Maxim
samayka..............27.6.....................Ela
jennna................27.6....................Dianka
simonito..............27.6....................Amálie
piatok.................27.6....................Leonard
a aj jedna nefalšovaná júlovka:
josifek.................27.7................... Simonka ........ sýkorka oslavuje dnes 4 mesiačiky
Srdečne blahoželáme a želáme šťastíčka ,zdravíčka a lásky 😉 🙂 :-*
Meniny oslavuje: Milan
Meniny oslavuje v ČR: Xenie
kalendárium:
A DO KELU !!!!!!
Medzinárodný deň nenakupovania 😕
Ktorý blb to vymyslel? To musel byť len chlap! 😠 😠 😠 😉
Robotník padá z lešenia a spolupracovníci naňho zhora kričia:
- Fero, pridaj, letí za tebou tehla!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ránko 🙂
už sme u svokrovcov, sme tak rýchlo vypadli včera, že som sa nestačila ani rozlúčiť 😅 tak som vás musela prísť teraz aspoň pozdraviť 😉
a chcem sa pochváliť(možno to už baj vaše detičky robia, ale nepostrehla som , že by to tu niekto písal) včera sa erik prvý krát(ešte doobeda) dal na 4....pokrčené kolienka, zapretý ručičkami a bruško bolo vo vzduchu 😎 mám aj foto ako dôkaz, ale bude až ked prídeme domov 🙂 a včera večer to ešte trénoval 🙂
Rááánko 🙂
Všetkým oslávencom blahoželáme, spešl Sýkorke, Dianke a karamelke 😉 😉 😉
Aj som zabudla, že 27.6 bol tak plodný deň 😀
Inn...neveríííím 😝 😀 , šikula malá, už sa teším na foto ako dôkaz 😉 Tak si užívajte svokruškov a zajtra rýchlo domov 🙂
Trakyyyyyyyyyyyy včera som piekla tvoj sex koláčik...to je sladkosť ako hrom 😀 , na nás prisladký a ešte som tam šupla sladký džem, no lupkalo nám až za ušami...ale celkom dobrý a zaujímavá chuť, len pre nás menej cukru a nabudúce kyslejší džem 😝 😀
bréééé rááánkooo
anííííí - sýkorka má 5 mesiačikoooov a karamelkááá mááá 4 !!! ale nevadí aj tak všetkým len a len všetúčko najlepšie a najkrajšíe 🙂))
toto bol tuším najplodnejší dátum 🙂 že??
inn- naša babulka od začiatku čo sa prevaluje tlačí pod seba kolená, lenže zabúda na ručičky a potom ryje nosom do podložky 🙂) takže nie sme na štyroch ale na troch ( dve kolienka a nos )
včera sme boli plávať a skoro som si dieťa utopila... sme cvičili taký cvik, že ona ležala chrbátikom vo vode, ja som jej držala hlavičku a druhou rukou pod bradu.. ona chúďa ešte stresy z vyťahovania soplov - ruku z podbrady mi ručičkami odstrčila a šuuup sa pod vodu. vytiahla som ju za ruku ako žabu. ale prežila to, len bolo pár slzičiek...
a jasne, že gratulujeme všetkým oslávenčekom, je vás požehnane 🙂 cmukáme vás...
jasne, máme dôkaz, dokážeme vám, aký sme šikulkovia 🙂
a už sa idem erikovi venovať, je už hore, prebalený, soplík odsatý, a ideme sa napapať 🙂
tak sa mi tu mávajte krásne 😉 paaaaaaaa

HOj, ted jsme to chtela napsat, jestli ti nejde sporták do lehu 🙂 no ani když jí sundáš stříšku se nezklidní? Vojtas je taky v kočíku v klidu bud když spí a nebo musí byt střecha dole aby mohl koukat.. Přece jen mám na kočárku velkou vaničku a myslím si že tam má ještě furt víc komfortu než ve sportáku.