Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
u nas je veeeeelmi zamracene tak uvidime co nam nebo da 😀 , aj ked by uz mohlo tak riadne nasnezit, a ked nie teraz tak aspon na vianoce... 😉 uz si nieco piekla.....? ja uz radsej nic neplanujem , ked to pride tak zacnem....
no vitajú doma 🙂 som rada ,že ste už doma...všade dobre, doma(a na koňovi) najlepšie 😀
starali sa tam o vás dobre? takže to bola tá 6. choroba?? užn ie je maťko bodkovaný?? 🙂
ze dzekujeme 😀 😵 😵 , hej bola a plus daky virus, a uz je to ok a botky uz sme nechali lienkam 😀 😀
a stretkuju...tak preto tu nikto nie je tak poriedko...a ja ze to tu roztocim,,,,este ze mam tolko posty ze mam o robotu postarane... 😉
čau ani,ako vikenduješ??
Traky ja tiež nič neplanujem,pritych mojich deturencoch sa to ani neda 😀
Dnes idem piecť medvedie labky,ale to mi ešte všetko zjedia do vianoc 😝
tak som docitavala co ste popisali, a bolo toho neurekom a pripajam sa tiez k jednemu....rei cicuška 😀 😵 😵 😵 pridaj sa , veeeeeeeeeeeelmi chybas , a teraz ma aj oval ked chces.... 😀 😀 😀 😀
a baby uz nestretkujte , uz sa vratte , bo nie dost ze mam abstak, este aj depku dostanem , ze tu nikto nie je 😀 😀
tak som si vym,azala príspevok.Na boku myši mám tlačítka,že stránka dozadu a dopredu a nestlačím ju?! 😠
boli sme na návšteve,Patrik ale chce pozerať rozprávku na PC,tak nebudem môcť písať.
on ma síce v izbe DVDčko ale pokazil sa TV.Ale asi mu DVDčko prenesiem sem.To som síce nechcela robiť,lebo mám potom dopozerané...
Ahojky - tak ja hlásim príchod zo stretnutia 🙂
Bolo super - sa teší, že som ich konečne videla life ... akurát že naša slečna nebola vo svojej koži ... tak ju idem mojkošovať 😉
Hádam si vás ešte zapnem 😉
baby moje ... zistili sme, že Dianka má panický strach ísť v aute, ked je von tma... čím to môže byť.... žeby sa mala báť tmy, lebo v noci máme zhasnuté a nie je problém....
je to hrozné... museli sme ísť pol hodinu v aute z hrozným záchvatom jej plaču...no čo narobíme, ked musí byť pripútaná v sedačke...ani vybrať ani pomojkať.....
jenn: to si viem predstavit ako ta to trapilo, nechat dianku plakat... chuda male... skus dat nejake svetlo do auta, aj my sme davali pri tomaskovi...
Jenn - chúďa Dianka ... naša malá sa tak bála chodiť von na prechádzky keď bola tma - ani pouličné lampy jej nestačili ☹
aahojteeee, my sme este po stretku isli do lamacskeho tesca a uz sme stihli aj okupkat a teraz papkame
inak smrdiiiiiiiiime tak, ako keby sme boli v 4 cenovej.... 😅
no caute mi uz varime aj s Liluskou, nebola nakoniec ziadna piza, robim kuracie prsia, tancujem pri tom aby sa mala zabavala a mangel si doslova vala gule s prepacenim v kupelni
tak a kedze som sikovnaaa tak tu je fotodokumentacia odomna...
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vRefer...
a inak kto vybera tie datumy?????
ze 9. 9. 2009 a 12. 12. 2009 hezkeeeee
kedy sa vidime nabuduce?? az 10. 10. 2010?!?
ahojteee
aj my už sme doma a tiež poriadne smrdíme... prišiel drahý z futbalu, dali ešte kofolu v krčme... prišiel k nám a vyzliekal tričko - že baby moje smrdím krčmou... a keď sa priblížil začal sa smiať... lebo aj my 🙂)))
ale teším sa že sme vás videli 🙂))
inak sýkorka zaspala ešte aj po ceste domov v aute.. som zvedavá čo bude večer, pri zaspávaní 🙂
jenka - musela to byť hrôza... ja si neviem predstaviť že by nám to robila, lebo u nás keď nič iné na uspanie nefunguje, auto a autosedačka zaručene.. tak až by sme aj o túto možnosť prišli tak neviem.
ale musím sýkorenku pochváliť.. ona v tom čurbezi na stretávke zaspala ako prvááááá 🙂)))))))))

riadne vysoke teploty,Traky a bola si snim na izbe??unas v nemocnici su matky zvlašť na jednej izbe,a na velkych detoch su snimy na izbe