Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
mala pomrnkava ako uz tradicne o takomto case...idem spat, dobru nvocku vsetkym 😵
rius sak taka mlada teta to bola 😝 😀 dobru nocku
ja som bola kojit a uz mozem ist aj ja spokojne spat, hadam mam nejake 3 hodky k dobru 🙂
papa a dobru nocku
hmm, tak já půjdu taky radši do peří, protože princezna má dneska nějakou neklidnou noc a od těch osmi se budí cca co půl hoďka, tak nevím, kdy se zase ohlásí 😒 . Zrovna před chvílí jsem jí zas po několikáté uspala, ale jestli už nevytuhne alespoň na dvě hoďky v kuse, tak dneska bude spát asi se mnou v posteli 😝 . Že by ji začínaly brát zoubky, když je tak neklidná?
Uvidíme
tak papapa a dobrou všem 🙂
dobre ranko 😉 , ja som sa asi nakazila od lucimky, ja som vam vcera normalne zaspala, ani superstar som nevidela 😅 , esteze bude repriza 😀 a vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeetko nalepsie, najkrajsie, ...naj naj naj vsetkym oslavencom a hlavne mojej miske k 10 rokom a mojej mamine k 54 rokom ,lubim vas 😵 😵 😵 😵 😵 😵
dobré ránko,
kočenky, ja som vám včera aj zabudla pochváliť fotky zo stretka, super, aké sú rozkošné tie babuliatka. a tie čo som videla na živo, uf, za tých 5 mesiacov sa pomenili poriadne. Nádherné dietky. (aj maminky)
traky, pripájam sa ku gratuláciam vo vašej rodinke a zároveň aj malým júlovčiatkam, čo majú s Miškou dneska 5 mesiacov. 😀
ráničko 🙂
u nás klasika, ponocovanie do polnoci 😅ale musím erika aj pocháliť, včera mi predvčerom mi prespal 3 hodky poobede a včera 2x 2hodiny 😎
traky...gratulujem miške k prvej 10ročnici, nech jej ide učenie a poslúcha a tvojej maminke hlavne zdravíčka a nech ste šťastná rodinka 😉
Ránko...ja hned zostra bez dočí´tania sa idem chváliť 😀
Natalinka nám prespinkala celú nôcku 🙂
mon, trak, innn ahojky....
Miške gratulka k 10 narodeninám, aj jej babičke 😀
Aj Erička chválim, že maminku poslúcha a začal spinkať 😉
inn, lu ahojte
lu gratulko k prespaniu celej noci, ja som kojila zas tak zo 5x. už ani nepočítam.
inn, tak to je paráda, že tak pekne spal. 🙂
Ahojte - som sa sem konečne dostala... ale ako obvykle - len na skok ... DOBRÉ RÁNO 😉
všetkým oslávencom 3x huráááááá 😵 😵 😵 aaaaa gratulko k akýmkoľvek úspechom a držím palce pri zvládaní ťažších chvíľ 😉
Ja mám dnes tak naplánované, že až .... s deťmi k lekárke, oprať, vešať - vyvešať a pripraviť aspoň polovicu domu k vianociam (vrátane umytia okien, radiátorov, vyprášenia kobercov....).... no a ešte najdôležitejšie CHCEM TO VŠETKO PREŽIŤ 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No a samozrejme chcem nakuki sem 😵 😵 😵 😵 😵 ...idem na rýchlo dočítať.... aspoň 2-3 strany 😉
som písala tabuľku a normálne ma to poslala......
som cez iný prehliadavač,tak som zvedavá,či toto mi odošle 😕
Dobré ránko maminky!
Pondelok - 14 December 2009
Dnes má Miška,Matej a Jakub presne 5 mesiačikov!
monr................. 14.7..........................Miška
puckalucka..........14.7..........................Matěj
blani..................14.7..........................Jakub
Meniny oslavuje: Branislava/Bronislava
Meniny oslavuje v ČR: Lýdie
Všetko najlepšie aj mesačninkám aj meninkám! 🙂
Pýta sa muž ženy:
"čo by si robila,keby som vyhral na Lote ?"
"Polovicu by som si zobrala a išla bývať k maminke"
"Tak tu máš 10 euro a vypadni"
zaujímavé.....Cez Google chróm ma to presmeruje na prvý príspevok . A šípkami som sa vrátila o stránku do zadu a čo tam nevidím? Moja tabuľka 😀
Toto mi už raz spravilo.Kto používa Chrome?
Dočítané...
Všetkým ďakujem za gratulky k meninám....
Fotečky a videjko zo stretka bombové...detičky sú úžasné, maminky sympošky 😎 😀
Traky a Maťka dodatočne vítam z nemocky, cmuk, cmuk....
Oslávenčekom včerajším gratulka...kočky to tuším boli...a dnešným tiež veľké cmuk, hlavne Miške a Kubkovi, vzorným koníkovčatám 🙂 🙂
Ostaté ešte raz zdravím 🙂
aj my gratulkujeme Miške a Kubíkovi k 5 mesiačikom 😵 😵 😵 cmuky cmuk
mon...toť čo sme spolu ležali v nemocke a zachvílu to bude pol roka...ani sa mi veriť nechce 🙂
lucka...tešíme sa z prespatej nocky...my si ešte počkáme 😝
zmurka...ja sa nad upratovaním nevzrušujem, vlastne ani sa nechystám obzvlášť upratovať 😝 😝 šak sa ježiško narodil v maštalke, tak sa musí u nás cítiť ako doma 😀
ani...ani ja nepožívam 😅
Ineska 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No a gratulko oneskorene k Luciám .... 😵
Včera sme malého prezliekli za "Luciu" - taký bol perfektný 😀 - on je za každú hovadinu 😀 😀 😀 😀 - a naši boli v siedmom nebi ako k nim prišiel a vymetal všetko zlé 🙂 😀 😀
dakujeme 😵 😵 😵 jaaaaaaj in ty si ciiiiislo 😀 😀 😀 😀 😀 ....zeby.........idem pohadzat po byte seno.... 😀 😀 😀 😀
ahojte....dakujeme za včerajšie gratulacie....dneska je mi už lepšie,chvalabohu...
čo dnes chystate?mne maju prisť omalovať detsku,musim doupratať kuchynu,malemu k lekarke pre recept na mlieko,a kupiť schranku na poštu lebo nam ju niekto vylomil.....
Keďže máš dnes desaťrôčkov,
prajem ti veľa šťastných krôčkov,
veľa zdravia, množstvo lásky,
nech odpoveď vieš na otázky.
😀
vosky diky 😉 , ja dnes nechystam nic.. 😀 navarene mam, upratane mam, piect sa mi akosi nechce....a je tu take ticho... 😕 ....jaaaaaaaj detom sa skoncili chripkove prazdniny 😀 😀 😀

cauko a za malicko 😉 aj nabuduce 😉