Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ahoj riusik 😉
traky servus ženo 😀 Miško sa ma dobre robi mi radost najnovsie ho Lucika vola Movňatko 🙂 ked som to prvykrat pocula sa mi zdalo ze hovňatko 😀 😀 😀
baby ja som este nic nepiekla ani neupratala ani nakupene nemam je tu este nejaka taka nešika ako ja???? určite nie ☹
lusi
Neboj ,nie si jediná.Ani ja nič nemám okrem ozdôb v okne. 😀 No a mám napečené linecké,asi tak po 10 kusov pre člena rodiny 😀
lusia: ty nie si nesika, ty si sikulka spokojna 😉 ja upratujem priebezne, tak naco nejake velke upratovanie, vsak? okna mam umyte, medovniky napecene a dnes sme s tomaskom napiekli vanilkove rozky 😵 tie milujeeeeem...
ja upratane mam / mam na to lidi****baby sa snazia, cim to je? 😀 😀 , a napecene este nie 😅 ale zacnem....urcite, raz....kedy? do vianoc to urco stihnem 😕 😀 😀 😀
ani, vdaka za pripomenutie, aj my mame na tomaskovom okne vyzdobu, do kuchyne sa chystam uz tyzden....
😀 jeeej Ani okna mam uz aj ja ozdobene hlavne ze blika naco ostatne???? 😀
a linecke sa chystam aj ja upiect
čaute... 😔 😔 😢 😢
Idem kuk inneskine videjká...
A zdá sa, že máme prvý zub, vľavo hore som nahmatala ostré niečo, ale potvora malá je dnes( teda bola, už spí) nervná a nechcela mi to ukázať 😝 😀
ja idem urcite piect karamelove veterniky, teda aspon sa pokusim, moj P ich ma velmi rad... a linecke a orechove rozky a medove rezy a uz asi nic... iba ak na vyziadanie nieco 🙂
ja som chcela piect zajtra ale idem do mesta, .......sama z matkom 😵 , patko ide z mm do prace, baby idu na sanky....tak si urobime z mrnusom jazdu..../detsku/ 😀 , v nedelu ideme k nasim...takze tiez nic s toho.....tak ale uz v pondelok musim zacat, lebo mam toho na plane velmi vela upiect a + aj pre susedu peciem, tak aby hanba nebola.... 😉
lu: blahozelame k zubku 😉 aj nam lezu a lezu, ale kedy vylezu neviem... ale ved mame cas, tomasko mal prvy tyzden pred siestimi mesiacmi a potom sa to taaaaak rozbehlo, velmi rychlo mal skoro vsetky, potom uz len stolicky a bez nejakych problemov... takze cakam, ze pri alexandre si "uzijeme"...
rius nam tiez jezisko priniesol stromcek, ale trosku skor....bo povedal ze ma vela prace a este musi aj ku vam prist....tak aby to stihol.... 😀 😀 😀 😀 😝
Eričko je šikulka, normálne zíram, aké je to bábo šikovné 😀
Rius, no vyzerá to tak a ak sa to potvrdí, tak Natálka bude najšikovnejšia zúbkarka z detí 😀 ...mojich...syn v 5 a pol mesiaca, dcéra v 7 😉
my este zubky nemame tiez Lucke vysiel prvy na polroka tak uvidime či ju Misko v tomto predbehne 😕
a v nedelu ideme tiez k nasim na obed moj starky mal 51 rokov 😝 😀 takze ak nie zajtra v pondelok uz urcite niečo spacham pečene 😝
idem len tak , nechcem nic kupovat , len pre tu atmosferu, a ako mamicka jedinacika... 😀 😀
Syn mi dýcha na chrbát, chce PC, tak idem off, zajtra sa ozvem, pá berušky a mrňúskovia 🙂
rius
my sme od Patrikových troch rokov zdobili stromček spolu na večer.Malý potom musel ísť spinkať aby prišiel už Ježiško a my dva sme si vytvorili intimčo a... 😵
A aj sme sa vyspali a aj stromček stál a šťastné a veselé!
Tento rok bude trochu iný program,keďže mm neposlúchal. Ani darček som mu nechcela kúpiť,ale kvôli Paťkovi musím,lebo už tri roky do zadu sa pýtal mňa,že kde mám ja darčeky
trak: sak mas pravdu, nemoze byt vsade naraz... ja len dufam, ze alexandra bude pekne spinkat a nebude mat nejaku nepokojnu noc...
tak si poriadne vychutnaj predvianocne mesto krasne rozsvietene 😵 😵
lu: natalka bude najsikovnejsia, sak je NASE julovciatko 😉

ahojte kočandy 😀
ericko je taky sikovny 😵
julovciatka su najsamkrajsie a najslamlepsie a najsam sikovnejsie a..... 🙂 😉 😵