Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Ahojte, takze bola som si po vysledky. Ako som pisala, nevydarila sa kultivacia. Takze to urobili nejakymi inou metodikou je vylucena aneuplodia chr. 13,18 a 21. Skoda, ze ked som tu amniocentezu absolvovala, tak nevysla ako mala...mohlo sa toho vylucit viac. Kazdopadne riziko bolo na DS a to je vylucene. Konecne sa zo svojho tehotenstva tesim.
marianax, tebe zelam tiez dobre vysledky.
No kočík objednaný a aj postielka 🙂 😉 no čo fakt tu nikto nevie nejakú stránku na testery na skúšku zadarmo?? ☹
Babenky chcem sa opytat ci mate skusenosti s gelovymi nechtami ja som si pred tehu robila a teraz sa bojim ci si mam robit ci nie lebo aj mi to velmi chyba velmi som si pri tom oddychla a porelaxovala 😀 a samozrejme sa mi to aj velmi paci teraz rozmyslam ci si robit aspon do porodu 😅
@marianax gel nepachne skor akryl, a to robis ty ci chces si dat urobit? ja som mavala nechty ale potom co som ostala tehu sa mi zacali podmyvat tak som prestala chodit, aspon si oddychli a teraz si uz nedam ved budem drobca prebalovat.
Ahojte 🙂 Dievčatá, pre aké kočíky ste sa rozhodli? Však to je horšie ako maturita 😕 Aj som si chcela preštudovať diskusie ohľadne kočíkov, ale okolo strany 200 som to vzdala 😝 Ani neviem, či kúpiť trojkombináciu, alebo radšej len hlboký najprv. Ako to riešite vy?
ja som si podľa diskusií vybrala cam cortinu x3, chcela som použitý a kedže sa znenazdania objavil aj v našom regione, za super cenu, už je aj doma 🙂 Je to 3-kombinácia, má super veľkú vaničku, ľahučko sa s ním manipuluje, dá sa všetko používať na obe strany, myslím, že budeme spokojní 🙂
dievcata ja idem zajtra do poradne aj na dalsi ultrazvuk tak sa tesim, ide aj moja polovicka.
Ja vam zavidim tym,co uz mate kociare a nejake veci pre drobcekov doma. Sice maly kope o dusu ale stale tomu akosi nemozem uverit, ze by som uz mala zacat nakupovat. No a vyberat kociar to nie je maturita,ale vysoka skola
@blackswan75 no ja si robim sama ale to fakt len sebe este sa len ucim ixix ale mne sa to velmi paci a rozmyslam ze by som si dala aspon na trocha 😅
@blackswan75 a samozrejme tiez by som si dala dole ked sa bude mat male narodit no ani pri mojej Emmke som nemala problem sice pri nej som si robila az ked mala 3-4roky 🙂
Ahojte babenky potrebujem radu strašne ma posledný týždeň páli záha ale tak že konečná.... ☹ a včera som dala na radu sesterky vraj je na to dobrý slaný popkorn - celkom pomohlo ale zabudla som kúpiť nové balenie a neviem či na to ešte niečo iné existuje. Nemáte niektorá skúsenosti ? Ďakujem vopred za akúkoľvek radu.
Ahote mamičky a bud. mamičky. Len pred nedávnom som objavila modrého koníka, tak sa hlásim trochu oneskorene. Termín mám 4.6. ale rada by som vedela ako vám prebieha tehotenstvo. My sme zatial v pohode, len akurát ma ide roztrhať od nedočkavosti, lebo nie a nie zistiť čo to bude. ........Všetkým držím palce. Pate🙂
@alicia28 hej hej treba na to kvalitný ultrazvuk ale aj spravnu polohu dietatka na to 😀 to je super, že sa ti dievčatko len potvrdzuje, my sme zistili že budeme mať dievčatko len teraz v pondelok a teraz sa nám to potvrdilo, totižko sa mi podarilo zleteť zo schodov a tak mi dnes robili kontrolny ultrazvuk
@milacik0106 a kolko 56 si si kupila, ja mám z 56 zatial 2 kusy a aj zo 62 mám zatial 2 kusy 😀 hmm neviem kolko a hlavne akej velkosti 😀

@tinka5 blahozelaaaaam 🙂 😉