icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
16. feb 2012

@tinka5 blahozelaaaaam 🙂 😉

marianax
16. feb 2012

@milacik0106 super sprava tesim saaaa 😀

marianax
16. feb 2012

@mo7 gratulujem k dievcatku 🙂 😉

miskaska
16. feb 2012

Ahojte, takze bola som si po vysledky. Ako som pisala, nevydarila sa kultivacia. Takze to urobili nejakymi inou metodikou je vylucena aneuplodia chr. 13,18 a 21. Skoda, ze ked som tu amniocentezu absolvovala, tak nevysla ako mala...mohlo sa toho vylucit viac. Kazdopadne riziko bolo na DS a to je vylucene. Konecne sa zo svojho tehotenstva tesim.
marianax, tebe zelam tiez dobre vysledky.

cobhan
16. feb 2012

@mo7 ahoj, platy su trosku ine, ale zase nie az tak moc. Skor je tu menej byrokracie 🙂 a zije sa tu takpovediac pohodovejsie. Ale brala by som, keby materska bola aspon rok.

majulosa
16. feb 2012

No kočík objednaný a aj postielka 🙂 😉 no čo fakt tu nikto nevie nejakú stránku na testery na skúšku zadarmo?? ☹

tinka5
16. feb 2012

@marianax -ďakujeeeem 😉

tinka5
16. feb 2012

@marianax -ďakujeeeem 😉

marianax
16. feb 2012

Babenky chcem sa opytat ci mate skusenosti s gelovymi nechtami ja som si pred tehu robila a teraz sa bojim ci si mam robit ci nie lebo aj mi to velmi chyba velmi som si pri tom oddychla a porelaxovala 😀 a samozrejme sa mi to aj velmi paci teraz rozmyslam ci si robit aspon do porodu 😅

blackswan75
16. feb 2012

@marianax gel nepachne skor akryl, a to robis ty ci chces si dat urobit? ja som mavala nechty ale potom co som ostala tehu sa mi zacali podmyvat tak som prestala chodit, aspon si oddychli a teraz si uz nedam ved budem drobca prebalovat.

cucuc
16. feb 2012

Ahojte 🙂 Dievčatá, pre aké kočíky ste sa rozhodli? Však to je horšie ako maturita 😕 Aj som si chcela preštudovať diskusie ohľadne kočíkov, ale okolo strany 200 som to vzdala 😝 Ani neviem, či kúpiť trojkombináciu, alebo radšej len hlboký najprv. Ako to riešite vy?

alenockas
16. feb 2012

ja som si podľa diskusií vybrala cam cortinu x3, chcela som použitý a kedže sa znenazdania objavil aj v našom regione, za super cenu, už je aj doma 🙂 Je to 3-kombinácia, má super veľkú vaničku, ľahučko sa s ním manipuluje, dá sa všetko používať na obe strany, myslím, že budeme spokojní 🙂

indys
16. feb 2012

dievcata ja idem zajtra do poradne aj na dalsi ultrazvuk tak sa tesim, ide aj moja polovicka.
Ja vam zavidim tym,co uz mate kociare a nejake veci pre drobcekov doma. Sice maly kope o dusu ale stale tomu akosi nemozem uverit, ze by som uz mala zacat nakupovat. No a vyberat kociar to nie je maturita,ale vysoka skola

marianax
16. feb 2012

@blackswan75 no ja si robim sama ale to fakt len sebe este sa len ucim ixix ale mne sa to velmi paci a rozmyslam ze by som si dala aspon na trocha 😅

marianax
16. feb 2012

@blackswan75 a samozrejme tiez by som si dala dole ked sa bude mat male narodit no ani pri mojej Emmke som nemala problem sice pri nej som si robila az ked mala 3-4roky 🙂

marianax
16. feb 2012

@majulosa nie ja neviem o takejto stranke ........a aky kociarik? 🙂

eemmaa
16. feb 2012

@marianax ahoj ja chodim nornalne na nechty a doktorka mi nic nepovedala tak si to este uzivam do porodu 🙂

marianax
16. feb 2012

@eemmaa noooooooo super tak si ma povzbudila 😀

eemmaa
16. feb 2012

@marianax to som rada 🙂

majulosa
16. feb 2012

@indys no ďakujem mojka si zlatá 😉 🙂

adulka165
16. feb 2012

Ahojte babenky potrebujem radu strašne ma posledný týždeň páli záha ale tak že konečná.... ☹ a včera som dala na radu sesterky vraj je na to dobrý slaný popkorn - celkom pomohlo ale zabudla som kúpiť nové balenie a neviem či na to ešte niečo iné existuje. Nemáte niektorá skúsenosti ? Ďakujem vopred za akúkoľvek radu.

chelonka
16. feb 2012

@riela ja mám tiež dievčatkoooooooo

chelonka
16. feb 2012

@sandy80 tak hádam nebudeš musieť moc čakať, že budu mať hned volny nejaký blízky termín

dadusa57
16. feb 2012

Ahote mamičky a bud. mamičky. Len pred nedávnom som objavila modrého koníka, tak sa hlásim trochu oneskorene. Termín mám 4.6. ale rada by som vedela ako vám prebieha tehotenstvo. My sme zatial v pohode, len akurát ma ide roztrhať od nedočkavosti, lebo nie a nie zistiť čo to bude. ........Všetkým držím palce. Pate🙂

chelonka
16. feb 2012

@alicia28 hej hej treba na to kvalitný ultrazvuk ale aj spravnu polohu dietatka na to 😀 to je super, že sa ti dievčatko len potvrdzuje, my sme zistili že budeme mať dievčatko len teraz v pondelok a teraz sa nám to potvrdilo, totižko sa mi podarilo zleteť zo schodov a tak mi dnes robili kontrolny ultrazvuk

chelonka
16. feb 2012

@adulka165 mna zatial zálila záha len 3x ale velmi mi pomohlo pitie mlieka a ževraj to mlieko vo všeobecnosti na to pomáha tak skus to a ak sa smiem spýtať tak ty čo si kupuješ na to palenie záhy? či len ten popcorn?

chelonka
16. feb 2012

@indys už to mu uver, moj drahý tomu skor nevedel uveriť aj ked bol snou na sone v 13. týždni a dokonca aj teraz ked bol v 21. pretože výrazne mi bruško vyskočilo až teraz za posledných 5 dní ale fakt že vyrazne, a tak si robí prču že tie sona naozaj neboli fake 😀

chelonka
16. feb 2012

@majulosa my zas máme postielku už doma, a kočík zaplatená zaloha 😀

chelonka
16. feb 2012

@milacik0106 a kolko 56 si si kupila, ja mám z 56 zatial 2 kusy a aj zo 62 mám zatial 2 kusy 😀 hmm neviem kolko a hlavne akej velkosti 😀