icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

1ivanka1
7. mar 2012

@mirka1210 aj mne sa páči to meno..len môj za protestuje 😒

1ivanka1
7. mar 2012

@michelle1984 príliš malú si nekupuj, prsia ti ešte narastú..ja si ich kúpim až poslednom mesiaci tehu

chelonka
7. mar 2012

@zz134 cica je to jasné, môžeš pracovať na MD počas poberania materského, len s terajším zamestnávatelom musíte spísať dohodu o vykonaní práce. Proste nemôžeš robiť na pôvodnu zmluvu, pretože materské dostávaš ako náhradu mzdy za to že nemôžeš pracovať podla tej prvej pôvodnej zmluve. Ja som sa presne na to iste pýtala a mne pekne a jednoznačne odpísali, že môžem mať príjem a je jedno aký velký len tam musí byť uzatvorená medzi tebou a zemestnávatelom dohoda o vykonaní práce!

michelle1984
7. mar 2012

@1ivanka1 neviem ci budu vacsie ani brucho mi enormne nerastie. ale na to jaka som inak plocha mi to teraz pride jak silikony keby som mala 😀

marianax
7. mar 2012

@1ivanka1 no tak ti poviem boli ma to ked vela chodim a sadnem a ked mam vstat tak sa bojim vstat na lavu nohu niekedy i na pravu lebo ma to tam kdesi v rizoch ci ladvine sama neviem velmi boli je to ostra bolest a v noci to iste ked sa mam otocit tak len velmi opatrne lebo ta to az striekne 😒 tak mne to potom po porode asi az 2-3mesiace preslo ale i tak nie celkom uplne no bolo to ovela lepsie hm a co robit potom to fakt neviem 😒

marianax
7. mar 2012

@mirka1210 no asi hej no co urobime no my viac vydrzime ako chlapy 😅

riela
7. mar 2012

@zz134 no veď si to zober takto: keď si na MD tak si stále v PP to je síce pravda - ale dostávaš z tohoto PP mzdu? nie, nedostávaš, lebo došlo k prerušeniu z dôvodu nástupu na materskú dovolenku.
takže zdieľam názor s @chelonka.

zz134
7. mar 2012

@chelonka dakujeeeeeeeem! perfektna sprava na dnes! tesiiiim! jup jup

zz134
7. mar 2012

@michelle1984 este je skoro na tehu podprdky, nie? ja chcem kupit az prd porodom tesne

zz134
7. mar 2012

@riela
supis babky dakujem Vam. uz sa tesiiiim 🙂

monuska342
7. mar 2012

ahojte babulky co mate starsie deticky v podobnom veku ako je moj syn tak ako riesite spanie?budete kupovat este jednu postielku?lebo ja asi hej maly spinka v postielke od narodenia bez problemov zaspinka sam tak to nechcem menit a ucit ho na velku postel 😒

1ivanka1
7. mar 2012

@michelle1984 áále myslím že budú väčšie, inak som počula že na kojenie sú lepšie menšie 🙂 ale teda neviem kde je pravda..a ešte aj bruško ti narastie neboj..počkaj v 9.mesiaci ako budeš vyzerať 🙂

michelle1984
7. mar 2012

@zz134 ja v obchode natrafila tak reku že si kúpim, no, som sa prerátala v mojej veľkosti :DDD

zz134
7. mar 2012

baby aj vy uz mate nakupovacie zachvaty pre šmolka? ja strasneeee...musim sa stopnut!

michelle1984
7. mar 2012

@zz134 na mňa to nejak nejde furt :D podostávala som od rodiny pár málo obnosených a z tých som happy, ale ked idem po obchodoch a vidím tie minimiminkovské oblečky tak len sa usmejem, poviem si jaké zlaté, ale nejak nekupujem. Asi som divná, ale ešte ma tá mánia nedostihla :D. ja ešte nekúpila absolutne nič

buba12
7. mar 2012

určite by to bolo super ty už máš nejaké deti či prvé? ja prvé 🙂

majulosa
7. mar 2012

@mirka1210 no dnes som bola u doktora čo je cukrovkár tak musím papať iba zeleninu žiadne ovocie iba kur.mäso a kur. šunku tmavé pečivo a iba trošku zemiakov a ryžu žiadne cestoviny ☹ takale hádam bude dobre

steiny
7. mar 2012

Ahojte,rada by som sa k vam pridala. Termín 1.6. a bude to chlapec🙂)

tinka5
7. mar 2012

žienky, ide niektorá z vás rodiť do PO ?
🙂

indys
7. mar 2012

dievcata aky je rozdiel medzi postolkami a ortopedickymi nohavickami? Ja som z toho jelen 😲 , podla mna vyzeraju rovnako 😉

123kika
7. mar 2012

:- 😀 😀 😀 Caute baby, dnes som bola na krvicke /glukoza/. Po glukoze mi sestricka pocuvala mojho chlapceka /srdiecko/ a trapila sa 10minut,lebo maly jej stale utekal a kopal. Citila ako kope a smiala sa,no ale po piatich minutach ju uz bolel chrbat,tak potom zavolala druhu sestricku ...potom boli obidve znicene

indys
7. mar 2012

@majulosa tak to budes mat vesele z varenim do konca tehu . ked este aj ryzu nemozes a co zemiaky? no musis pozerat nejke receptiky precukrovkarov a in spirovat sa.

mirka1210
7. mar 2012

@majulosa no vidíš,keď nič horšie 🙂 - niektoré musia aj inzulín ☹

hrivushka
7. mar 2012

@indys ja netuším aky je medzi tym rozdiel, niečo doma mam ale neviem či su to poštolky alebo tie ortopedicke nohavičky. ešte stale to babatka musia nosit? to do akeho veku? lebo mne sa zda ze niekde som citala ze uz sa to moc nevyuziva alebo co

indys
7. mar 2012

Kocky dnes ma nas maly v brusku asi nejaku party, cely den mi tam robi rosambo.
@mirka1210 @marianax dievcata pridavam sa ku vam k bolavy chrbatikom a noham. Teraz ked sa zas naspat ochladilo, sa mi znova ozvali nohy akoby chrbat nestacil ☹ takze pekne krasne kamaratka barlicka musela nastupit do sluzby. Inak baby ja som sa pytala na to spanie neá chrbte a pokial nemate pocit nedostatku kyslika alebo zavrate, tak to neskodi ani babtku. Ja spim striedavo bud na niektorom z bokov alebo na chrbte, lebo som rada ked si najdem aspon ciastocne ulavovu polohu.

michelle1984
7. mar 2012

@steiny vitaj a gratulujem 😎

monuska342
7. mar 2012

ahojte baby mam otazku kupili sme kokosovy matrac a ma hrubku 13cm ale na postielke je napisane ze sa nema pouzivat hrubsi ako 10cm...moze to nejak uskodit?teraz som s toho blbec 😒

silvia0201
autor
7. mar 2012

@zz134 hoď tip, čo kupuješ, lebo ja nemám ani šajnu. aj dneska som bola s kamoškou po obchodoch a zas som nič nekúpila 😝

zz134
7. mar 2012

@silvia0201 jaj Silvi mne sa sestra smeje ze smolko uz ma vacsi satnik ako ona 🙂 Mame hlavne vela mrnavych frajerskych kosielok, gatuse take kratasky letne , capacky, tenisky, bundicky ...a samozrejme bodynka, nejake dupacky - ale v tych sa velmi nevyzivam . najviac ma tesia tie kosielky, vesticky 🙂 dnes som zas prikupila krasny pulovrik 🙂