Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
http://www.e-kociky.sk/?1334,murano-2012 kocky co poviete na tento kociarik ? 🙂
Ahojte maminky...prosim vas...nemate niektora babatko nizko polozene?na to 4Dsone mi dr.povedal,ze malinka je nizko,hlavickou dolu a tlaci mi dost na mechur...ale nevyjadroval sa k tomu,bojim sa,aby nehrozil predcasny porod...uz to do pondelka ani nevydrzim...idem do poradne...dakujem za kazdu odpoved 🙂
@sijust ahoj, ja mám malú tiež veľmi nízko, maternicu mám tam kde má byť ale malá sa strašne tlačí dole. doktor povedal že je to v poho že mám viackrát ležať s nohami vyloženými a ked bude väčšia ona sama pojde hore. kvôli tomu sa mi nedajú ani 3D fotky lebo je tam natesnaná aj ked sa tam moc nezmestí :D
ahojte maminky. tak ja som bola v utorok na poradni a dr mi povedala, ze mozem pribrat maximalne od 2-5 kg tak som zvedava ako to mam teraz zvladnut ked vsade citam, ze teraz priberiem najviac ☹
Kks baby dajte mi niektorá kilá, furt tu čítam kto koľko pribral a ja zas na poradni zistila že som kilo schudla. Dr. mi už hrozí nemocnicou ☹ ja furt jem a nepriberám. ked som nebola tehotná som bola vdačná za môj metabolizmus ale teraz sa bojím o malú. ona je síce v poho ale ja nepriberám 😒
@marianax ja som citalal, ze ak ma niekto problem z dlhodobym nosenim, tak 30 min pred kojenim nech si to da, takze by to eststre mohlo pomoct, ale zas ak jej doteraz nevytahalo babtko tak neviem. Ci sa na ten prnik ani nevie prisat?
tak veru smutne vianoce ked bolo nove a ake ste mali auticko? asi ste nemali positene proti kradezi co?
ten kociar vyzera super. Funkcie vsetko co treba.Za tu cenu parada. Ak si nepotrpis na znacke ja by ho bralal.Jedine co mna limitovalo bolo, aby mi vosiel kociar (podvozok) do kufra. aj vzhladovo sa mi paci,kolesa su super velke, takze aj v snehu bude dost stabilny
@michelle1984 no tak ja som do teraz nejedla vobec sladke a teraz ma ide porazit ked som den bez sladkeho a dr mi ho aj zakazala.... mile rada by som si to s tebou vymenila 🙂
@michelle1984 no ja som dnes 25tt+1 a mám 7 kg navyše, mne doktorka hovorila, že to nevadí ked mamina váži malo alebo nepribera a pod. vravela že je dôležitý ten obvod bruška či čo je to a pokial ten je dostatočný tak netreba nič riešiť, pokial by ten rozmer bol malý tak v tedy sa mamička posiela do nemocnice na infúzie aby babatko pribralo, ale aj to to znamená keby ta daju na infuzie že ty priberieš ty možno vôbec nie a len tvoje babo. Moja mamina pozna z prace jednu babu ktorá za cele tehotenstvo pribrala 5 kg a suseda nasa za celé tehu 7 kg a babatka sa narodili úplne s normálnou pôrodnou hmotnostou a v termíne.
@eemmaa ahoj nic si z toho nerob. ja som zatial pribrala 6kg a tiez mi doktor povedal ze mozem max. 8kg a este mi povedal ze je zvedavy ako to spravim kedze teraz budem priberat najviac. mne zakazal ovocie, lebo z neho sa vela pribera. ked som mu povedala ze pri prvom tehu som pribrala 25kg tak uz nic nepovedal 🙂 a to ja som sa tesila ze aka som dobra ze iba 6kg. ja sa len pozriem na jedlo a uz priberam.
@sijust Ahoj ja som pri prvom tehu mala malu nizko polozenu a strasne sa tlacila na svet. ale ja som mala aj kontrakcie uz v 7mes. takze som skoncila v nemocnici. Nic nepomohlo len lezat a lezat a lezat, a hlavne sa moc nenamahat. vydrzala som to do 38t a porodila zdravu babu a dost velku mala 50cm a 3420g, a stale si poviem ze keby som rodila az v 40t tak ju asi ani neporodim, lebo by mala urcite okolo 4kg 🙂 takze vzdy je vsetko tak ako ma byt ;) a oddychuj
@d.j. tak ja uz som pribrala 10 a to som zacala len 7-mesiac tak mam s toho tiez obavy. Mne tiez zakazala sladke a aj banany no a jablka moc nemusim a citrusy zas nemozem lebo nazaciatku tehot som dostala na to alergiu a teraz mam co jest? 🙂 a s tym pozeranim som na tom asi ako ty 🙂
ahojte, chcem sa Vás opýtať, či niekto nemá podobný problém ako ja...som v 26. týždni a začala som sa otvárať, doktora som sa pýtala, či mi nevie dať pesar, vravel, že už sa nedáva kvôli infekciám...dokonča ma straší predčasným pôrodom...tlaky zo spodu mám tiež už asi od 20. týždňa, a zhruba od vtedy mám aj rôzne infekcie zo spodu....
tehulky, pozyvam Vas aj vašich partnerov
http://www.zenskekruhy.sk/index.php/akcie/pozyv...
@indys no on sa prisaje ale len v noci ked spi cez den odmieta no musi ho viac prinutit som jej povedala lebo ked uz sa prisaje tak to znamena ze pit z nej moze....no daciu logan sme mali 7-miestne pekne cervene isli sme ho poistit ale nestihli sme to lebo mm bol casto v praci ☹ no co uz narobime ........hej ten kociarik sa mi fakt pozdava a aj ta cena 🙂
Ahojte holky, prednedávnom som písala, že mám dosť výtok, priesvitný, nebolestivý, bez zápachu, tak som bola včera na poradni a Dr. mi zobrala kultiváciu a dnes som volala kamoške, čo robí v labákoch, že či tam niečo mám a ona, že dve baktérie, ☹ čo by tam nemali byť a na tretiu sa robí ešte test.Tak sa chcem spýtať či ste to niektorá mali a či je to pre malého nebezpečené, lebo, že asi mi Dr. nasadí antibiotika, vraj baktéria, čo je pre dieťa pri porode nebezpečná tam není, tak neviem, poradíte mi prosím? ďakujem

@indys ja som dnes ráno mala špicaté brucho, no oni sa tam ešte maju kde premiesnovať 😀