icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

zz134
19. mar 2012

@keira no mne sa zda ze som vela pribrala ...a najskor dlho dlho nic a teraz sup...ale vsetci sa presviedcaju ze nie ( milosrdni su na mna).
BRUCHO MA NEBOLIEVA LEN KRPEC UZ ZACAL RIADNE PECKY DAVAT A KED MA SVOJU CHVILKU KTORA TRVA AJ HODINKU DVE SOM CELKOM DOST Z TOHO OKOPANA 🙂

zz134
19. mar 2012

@1ivanka1 ja uz pocas celeho dna ...chvilku spi ale mam pocit ze viac je hore a vymysla 🙂

zz134
19. mar 2012

@lucy125 ja velmi velmi chcem Izaka ale bohuzial mi nepreslo :(

marianax
19. mar 2012

@1ivanka1 ja kazde rano niekedy cez den hlavne ked sa najem a vecer to uz tancujeme 😀

blackswan75
19. mar 2012

@indys ja v nej som, lebo si piseme vselico a mojeme to citat len my, kto je clenom toto je verejne a vidi to hocikto a da sa to zneuzit,, napis @labutka a ona ta do nej prida, 😉 😉 ona je admin

silvia0201
autor
19. mar 2012

@zz134 no ja som pribrala 11kg a malá mala v 28tt 1110g. mne sa to zdalo trocha veľa ale dr povedal, že je to ok. 😀

silvia0201
autor
19. mar 2012

@1ivanka1 no moja dni, keď ju skoro vôbec necítim, len sem-tam kopne, alebo sa zamrví a potom máme zas dni, keď sa ide vykopať von z brucha 😀 aj teraz. už druhý deň je kľudná. som zvedavá zajtra.

mirka1210
19. mar 2012

@sondula ahoj,tak čítaj 🙂 🙂 🙂

hrivushka
19. mar 2012

moja moc nekope...cez den skoro vobec, iba ked sa otáča na druhý bok spať 😀 fakt, velmi málo sa hýbe...ktovie čím to je. večer býva aktívnejšia, ale len takú hodinku

mirka1210
19. mar 2012

Akosik som stále nespokojná s menom Michal 😉 lebo keď porastie,budú mu vravieť len Mišo a tak teraz presviedčam rodinku na meno Daniel 🙂 Ako väčšiemu, dospelému keď mu budú vravieť Dano sa mi to páči viac ako Mišo 🙂 a malinkému môžme vravieť aj Daniel,Danielko,Danko,Danuško.. 🙂

monuska342
19. mar 2012

@indys aj sklad na draka je dobry ale ja pouzivam ten pre chlapcekov co je pri nom napisane ze sa pouziva pri viacvrstvovych plienkach tak sa to da aj pri stvorcoch len musis skusit a uvidis ze to ide 🙂 alebo este moja mama mi ukazovala ako skladala chlapcekom a to je tak ze si obycajny stvorec iba poprekladas tak aby mal vpredu viac latky a bol narovno vacsina latkarok to tak sklada....nieje to nic tazke 🙂 ten novorodenecky sklad vyuzijes tak 5-6 mesiacov myslim ze kym nezacne lozit je to fajn a hlavne ak ma riedku stolicu ty nezaspini vrchne gatky 🙂

monuska342
19. mar 2012

@indys uz som to nasla takto podobne to skladam aj ja http://www.latkovepleny.cz/node/101 a sme spokojny malemu vydrzi okolo 2 hodin 🙂

buba12
19. mar 2012

@hrivushka možno záleží aj od toho ako je otočená 🙂

vebinka25
20. mar 2012

@indys no ja ho mám tvrdé skoro stále, hlavne keď som na nohách. Vo štvrtok mám poradňu tak som zvedavá čo mi povie.

vebinka25
20. mar 2012

@hrivushka Moja to isté trošku poobede okolo tretej a potom tak 22:30 má futbalový zápas tak hodinku a do rána spinkáme 🙂

1ivanka1
20. mar 2012

@silvia0201 aj ja to tak mám, ale teda včera som ju cítila takmer celý deň

1ivanka1
20. mar 2012

@vebinka25 aj mne tvrdne bruško, ale nie veľa asi preto že jem magnesium

indys
20. mar 2012

@monuska342 a ten obdlznik das len medzi nozicky a potom na to vrchne nepremokave gate? to ti nespadne, ci ako?

monuska342
20. mar 2012

@indys nespadne chvilku trvalo kym som sa naucila ho spravne uchytit aby nespadol a ked si kupis vrchne gate BG flip alebo wonderoo tak ony maju aj take zaklapky kam vlozis stvorec a on tam drzi 😉 ale druhemu budem tych 6 mesiacov skladat novosklad ten je najlepsi pre male babetka

monuska342
20. mar 2012

@indys nie wonderoo tieto som myslela http://www.ekoplienky.sk/product/wee-huggers-464/ maju taku kapsu na zalozenie plienky 😉

indys
20. mar 2012

@monuska342 jej super dakujem za neocenitelnu pomoc 🙂 teraz este pozeram aj kapsove plienky rada by som nejake mala ku doktorovi alebo na von pripadne a tieto sa mi pozdavaju
http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/tot...
alebo
http://www.noseniedeti.sk/airhour/plienky/baby-...

indys
20. mar 2012

@monuska342 a ked davas tie wonderoo tak ked ma stolicu nepretecie to vsetko po bokoch?

monuska342
20. mar 2012

@indys tie bamboozle su super hlavne ak ides na dlhsiu prechadzku alebo aj noc ty v pohode potiahnu ale treba na ne vrchne nohavicky co je nevyhoda ak ides k doktorovi...ak chces nieco sikovne co sa pouziva ako jednorazovka tak odporucam vybrat tento typ plienok tato je super http://www.ekoplienky.sk/product/kapsovka-wonde... vydrzi dost dlhu dobu takze je vhodna aj na vylety tento typ vystaci na kazdodenne 2 hodinove prechadzky http://www.ekoplienky.sk/product/fuzzibunz-perf... ale mozes si vybrat aj ine ale pozeraj kapsove plienky nohavickove ako su tie bamboozle potrebuje este vrchne gate 😉

monuska342
20. mar 2012

@indys nemam s tym skusenosti pretoze som zacala latkovat ked bol maly uz starsi ale niekedy sa mi stalo ze mal spinave okraje ale zeby fakt pretieklo na oblecenie sa mi nestalo pre male babetko su najlepsie taketo nohavicky http://www.ekoplienky.sk/product/blueberry-cove... ja uz som si ich objednala dolezite je aby maly este jeden okraj ktory brani pretekaniu okolo noziciek a takisto tam pekne zalozis stvorec z novoskladu 😉

indys
20. mar 2012

@monuska342 vyzeraju dobre a taketo vrchne nohavicky by som teoreticky mohla pouzit aj na tie bamboozle?

marianax
20. mar 2012

Tak babenky teraz som prisla z poradne maly ma uz 1kg 😀 tak sa tesime termin na cisarsky mi povedala ze by mohol byt na 8-juna a vtedy ma moj dedo narodeniny 95rokov 😀 tak ak toto vyjde budem mat pekny darcek najmladsieho pravnucika 😀 no nebudeme predbiehat som nabita a rada ze je maly v poriadku prajem vam krasny dnik 😉 😀

macuka
20. mar 2012

@marianax nuž niet k tomu čo dodať, ja som sa to sama nenaučila..Ten ktorý nás stvoril mi o tom povedal. 😉 Ja síce nechodím ani do kostola, ale práve to je o tom, že Boh neprebýva v kostoloch, ale v ľudskom srdci pokiaľ po ňom človek túži..Cirkev uznávam, ale tak nie tak ako v kostoloch. Ale ako spoločenstvo ľudí, čo sa ozaj milujú a nasledujú Ježiša... 😉

macuka
20. mar 2012

Baby mne tvrdne brucho tiež, a tvrdlo mi aj pri prvej dcérke...Dopovali ma magneziom, ale ozaj strasne vela mi ho davali, no vtedy mi tvrdlo aj 20x za den..Musela som lezat asi dva tyzdne v nemocnici..Sestricka mi povedala, ze infarkt cely zivot nebudem mat co som taka nadopovana magnezkom 😀 ...Teraz mi tvrdne tak tri krat za den, a davam si magnezium v tabletach, pocula som ze to sumive je velmi nezdrave, tak zvazte..Tvrdnutie bruska nemusi byt nic vazne, a moze to byt dedicne..Jasne ze ak je to uz velmi caste za den tak treba ist k doktorovi a nic nezanedbat..Nech Vam vsetkym Pan Boh pomaha, aby ste vynosili zdrave deticky.. 🙂

macuka
20. mar 2012

@zz134 hej tiez som pocula ze na chrbte nemame spat...Ja ani nespim, iba na boku..Mne pomaha magnezium na spanie...A neboj sa, vobec malemu nerobis zle, prave naopak..ze si kludnucka, je len dobre.. 😉 Ja som pribrala zatial 12 kilo, ale cakam ze posledne tri mesiace sa to este riadne neberie.. 😒

monuska342
20. mar 2012

@indys jasne tieto nohavicky mozes pouzit na akykolvek druh stvorec, viacvrstvove, nohavickove 🙂