Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@marianax kraaasne vecicky si nasla ...aj ceny su celkom fajn ...no ja uz obj.body za 9.90eu tak do bludu mi zas netreba lebo malinke rychlo vyrastie 🙂 a v lete ho asi povyzliekam do hola jak buben ked budu take pekoty jak pred rokom 😀
kto chce srdiečko?? neviem komu by som ho mala poslať.
@slavka1212 😀 tak to ano sestra mi povedala ze mi podava z maleho vecicky ma pol roka tak na zaciatok asi budem nieco mat 🙂
@silvia0201 vies co posli mne a ja ti tiez poslem 😀
@marianax ja tiez nic uz neobjednavam sak to do bludu ozaj netreba .... 🙂 skor potom uz jak bude rocne tak predsa dlhsie ponosi ....takych drobnosti mam kopu a este podostavam daco pocitam tak ozaj uz sa krotim ...len ked to tak laka nakupovat ze az 🙂
@marianax poslala som ti. 😉
@silvia0201 dakujeeem 🙂
@slavka1212 joooooj ja som aj rada ze nejdem do obchodu lebo vsetko by som chcela 🙂
@marianax aj ja ďakujem 😀 😀 😀
máš aj ty večer čo večer disko v bruchu??
@marianax ja zas az tak nie ...viem odolat ...ale ten moj to horsi jak male decko ....co vidi to chce 🙂 a ja nervy bo uz sa mi stalo ze potom neskor prichadzam na to ze doma je kopec zbytocnosti ...ale tak ja som od neho starsia ...a jedno rozum musi mat 😀
@silvia0201 joj moja mam veru vcera dokonca s malinkymi prestavkami cely den uf som myslela ze kotrmelce robi alebo co 😀 dokonca sa zaprel neviem ci do vajecnikoch ci kde ale az bolelo az som sicala a normalne ma t o zabolelo 😀 dnes tiez tak podobne ale uz kludnejsie 😀 a v noci spite ?
@slavka1212 nooooo vidis a moj zase len aby som nekupovala toho vela a pritom fakt nic nekupujem len raz za cas ale asi chce mat stale kontrolu aby som sa nerozsupla no nehrozi financna situacia nedovoli hm taka doba 😕
No idem ja do postele moje zlate lebo tie moje deti si myslia ze zajtra su prazdniny a netrapi ich ze budu rano vstavat ale sak oni sa dozvedia rano 😀 idem lebo mi asi usi okusu 😀
@marianax kedy ako. no zo včera na dnes, som nespala skoro vôbec. malá sa krútila, kopala, nedala mi spať, potvorka malá. 🙂 stále ju aktivita chytá na večer. už 🙂 to vbidím, ako ja budem spať po nociachm keď sa malá narodí. a dneska ma chytila depka s pôrodu. asi ma začína chytať panika 😖
@indys ja som videla na www.ulitka.sk takú zavinovačku. niekto to sem raz hodil, celkom sa mi to páči. nemáte s tým niekto skúsenosti?
@riela Ja ju mám už doma a teším sa na jej využitie 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybava-pre-babatko/aka-je-dobra-zavinovacka-na-leto/
teraz som našla tému, kde sa to preberá 🙂
@riela ja plánujem cez deň veľmi nepoužívať, ak bude teplo ale na noc určite .... na tej stránke ulitka.sk to máš pekne opísané na čo je to dobré .... 🙂
@silvia0201 oooooj moja ja som sa nebala porodov akosi som to brala ze normalne porodim a hotovo ale teraz ten cisarsky to je moja nocna mora ☹ ale neboj skus sa na porod pripravit hlavne psychycky pozri si na nete nejake cvicenie pocula som o gravidjoge alebo proste nieco najst 🙂 ja som si stale hovorila ze nie len ja budem pocitovat stresy ale aj to male co pride na svet tak ze budeme bojovat spolu 😉
Ahojte tehulky moje ako je to s vami ja ked troska upracem normalne mam dost nemozem ani chodit jak ma to bruseno dole taha a krize ufffff 😒 ako to bude dalej 😕
@marianax Ahoj moja 🙂 ja som taká od soboty,úplne KO 😒 asi som to začala preháňať v záhrade a s upratovaním, ☹ aj som zo seba dosť vystrašená,tak radšej len od včera len polihujem a robím len najnutnejšie i keď občas aj to mi dáva zabrať 😠 tie kríže, veru hrôza ☹ musíme sa šetriť,lebo ešte treba veľa vydržať bábencam vo vnútri 😖
@mirka1210 ja strikovat neviem chcela som sa ucit pliect ale mama ma nechcela naucit lebo ze som lavacka a ona ma to nevie naucit 😒 no a klby ojjoj v noci neviem ani ako lahnut na lavej strane velmi nemozem lebo mi tlaci na srdiecko a je mi zle na chrbte tiez uz nie tak spim na pravej strane a niekedy sa zobudim ze ma tak ta strana boli a klby oj ☹ a mam take bolesti pod lavym prsom tam kde sa zacina brusko hlavne ked lahnem boli to akoby som tam mala nejaku modrinu ale nic tam nie je ale tak boli a stale cucham a cucham aj v noci sa na to zobudim sice mala som to aj pri poslednej dcere a viem ze bude este horsie 😒 no co na vsetko zabudneme ked budeme mat uz malinke pri sebe 🙂
@marianax akurát mi pračka doprala,reku idem to vyvesiť...bože,toľkokrát ma pichlo dole, že rozmýšľam, či sa radšej nepôjdem ukázať doktorovi 😒 lebo ako som bola 6.3. u doktora vravel,že mám skrátený krčok,ale že sa neotváram a teraz 21.3. ma som...r ani nepozeral 😒 tak mám trochu /dosť/obavy,či som sa nezačala otvárať 😒
@marianax začala som dnes už pomaly prať výbavičku 🙂 keďže mi nie je nič dosť biele 😀 dala som perinky a plienky do Sava a oprať 🙂 pomaly už začnem aj vecičky prepierať,nech sa to už pomaličky odbúrava, lebp ktovie ako budem neskoršie na tom, keď už teraz sme takto...raz darmo,nie je nám už 20 🙂

@indys ja tiez zrejme zavinovacku aj ked mam aj perinky no uvidime podla toho ako bude 🙂