Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@natalia777 ja ešte nemám nachystané nič...po veľkej noci hádam bude stačiť poprať, požehliť, nachystať tašku...len nech tie mimčá ostanú ešte tam kde sú ...času dosť 😉
@michelle1984 Ale ešte sa jej nechce neboj sa. to ta len tak cvičí aby si vedela čo a ako. Držím palček
No ja som si kúpila dvoje lebo nemali viac v mojom čísle stáli len 0,79cent a neviem či to nie je málo nemám chuť ich v pôrodnici prať aj tak budem mať čo robiť.
@michelle1984 Ahoj, tak to je sila, že si v nemocke 😒 😒 Aj ja som zavretá, mám skrátený krčok z 3 cm, na 1 cm, vo štvrtok som bola u Dr. tiež mi hrozila nemocka, ukecala som ju, lebo ja nemám žiadne bolesti, tak som povinne odležala 4 dní s vyloženými nohami a beriem silné magnesium. V pondelok som bola na kontrolu, chvalabohu všetko ok, stále som zavretá, aj keď krčok, vraj až do porodu zostane skrátený na 1 cm, len sa nesmiem otvárať ani mať bolesti.Takže som na tom podobne ako ty. ☹ ☹ Len ja som rada, že som doma, bola som v nemocke na začiatku tehu, kvoli krvácaniu, 8 dní a bol to otras ☹ ☹ nikdy viacej už.Kedy máš termín? ja od 29.05.-05.06.malý je dola hlávkou , napchatý tesne na krčku.Držkaj sa moja, mńa keby šupli do nemocky, už by ma asi do porodu nepustili, ja sa musím šetriť, už nemusím prísne ležať aj na vychádzku možem ísť len nesmiem byť 24h na nohách a vela oddychovať.Nech ti to dobre dopadne. V akej nemocke ležíš?Držkaj sa. 😉 😉
@vebinka25 ja som nemala tie sietovane nohavicky po prvom porode a mala som klasicky porod, a ani teraz ich nebudem brat a ani kupovat....... stacili mi uplne klasicke bavlnene troska volnejsi strih 🙂 a vobec zo mna nejaky humus nesiel iba normal krv ako prve dni pri menstruacii 😉
@marianax aj ja si myslim ze chodte v pohode kupit kociarik uz teraz 🙂
@alenockas aj ja sa chystam az po velkej noci najskor nechce sa mi este do toho nejako 🙂
kocky a kedy sa budete balit do porodnice???
@michelle1984 moja zlata velmi na teba myslym neboj vsetko bude v poriadku a nemyslym zeby ta tam tak dlho drzali len pekne lezkaj a uvidis ze domov pojdes skor ako budes cakat velmi drzim palceky 😉 a ako napisala sandy80 posielame pozitivnu energiu 🙂
@lucy125 mna tu tiez upokojuju ze sa to zlepsuje. mala je po infuzkach pokojnejsia, nemam uz take bolesti tak som aj rada ze som tu. len fakt dufam ze tu nebudem dlho. strava onicom aspon personal a spolubyvajuce su super. vraj baba predo mnou tu bola 6 tyzdnov 😖. termin mam 6.6. na antolskej v ba som.
@chelonka tak toto aj nam vraveli. vlozka bez nohaviciek. nejak si to neviem predstavit 😀
@love232 no páni a to prečo si ich menila, keď si ešte nepoužívala, tak si nevedela či je dobrý či nie ? No mi sme vzali rovno 3-kombináciu, je tam aj vajce, aj parádna veľká vanička, aj športiak 😉 Ja to vidím tak, že už len malý keď bude väčší, tak možno nejakú ľahšiu buginku do ruky na cestovanie.... 😉
baby dakujem za podporu, zlate ste. budem priebezne informovat. aj tak sa tu nudim. ak nespim bo z tych infuziek som jak mechom uderena
@michelle1984 ja mám termín 7.6.k, tak sme sa rozhodli, že 6.6.2012 je krajší termín 😀 Je to čiste otázka autosugescie 😎 dúfam, že nám malý neprichystá nejaké prekvapko 😉
@michelle1984 no ani ja ale šak uvidíme 😀 😀 😀
@michelle1984 som rada ze mala sa ukludnila 🙂 uvidis ze budes coskoro doma jasne strava nemocnicna 😒 ale vydrz moja 🙂

@mirka1210 🙂 ja mam rozdiel medzi prvym a druhym dietatom len 1,4mesiace a niekedy rozmyslam ako som to vsetko robila akoby som ani spomienky nemala vsetko som asi robila ako robot 😅 musis sa jej venovat ci si unavena ci nie 🙂 ale urcite sa musis aj setrit 🙂