Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@monuska342 To vážne? no nezávidím, tá nádcha je katastrofa - nič necítim , žiadne vone ani nemám chuť, všetko čo jem chutí rovnako 🙄 už by to mohlo skončiť........ako vieš, že bábo štikúta?? A čo používaš na tú nádchu?
@michelle1984 Tak to si ma trošku ukludnila 😉 😉 som sa bála, aby sa niečo nestalo. ja som vobec nezistila, kedy sa otočil hlavkou dole a kedy sa opať otočil riťkou dole 😝 😝 POhyby cítim intenzívne, ale toto som nejako prehliadla, Dr. ešte zo smiechom, že čo som robila a pritom som na rizikovom ešte do 23.04. takže nič moc ani nerobím, všetko mi pomáha manžel. od 24.04.idem na matersku, síce Dr. mi chcela dať už dnes materskú ale ešte tie dva týždne vydržím, aby sa mi to moc potom neskrátilo.Takže 23.04.poradňa a od 24.04.materská 😉 😉
@kari55 na nadchu pouzivam panthenose to je jediny sprej ktory mi zabera a je vhodny pre tehotne...mne sa chute uz chvalabohu upravili s tym som mala problem do 5 mesiaca....ked stikuta tak mi v takych pravidelnych intervaloch skace brucho 🙂 vacsinou je to vtedy ked si dam nieco sladke 😉
@chelonka ... alebo velmi dobre stranky, co sa tyka dojcenia/kojenia su tieto : http://dojcenie.wordpress.com/ a www.kojeni.net
Ahojte baby 🙂 dnes som sa postavila na vahu a ,že 80kg,uff tak uz mam 10kg hore... Tak ma začali bolet nohy posledné dni,hrozné ani obstáť nemôžem. Už som sa dala aj nato pranie 🙂 drobec ma viac vecí ako ja s polovickou 🙂 baby dajte tip na nejakú pohodlnu podprdu, ja už som si ale 7kupila počas tehotenstva,mavala som C teraz mam E. Ani v jednej sa necítim dobre ☹
@d.j. a ty vobec neoddychujes? mne mahnezium tiez velmi nezabera hlavne ked neoddychujem, tak tvrdne jak najate...Preto radsej lezim poctivo..Ty si asi viac odvazna ako ja ked neoddychujes..Ja som taka uzkostliva..Mne sa o dcerku stara kamoska zlata, tak sa snazim lezat, a sediet co najmenej chodit ale co sa mi nedari, tak neplakat...Vkuse za nieco revem... 😀
Pekny vecer dievcence 🙂 trosku tu strasim, lebo akosi neviem zaspat...to mi uz ale trva asi dva tyzdne...
dnes som bola na kontrole a musim sa Vam pochvalit, nepribrala som ani gram 🙂 a to som po poslednej navsteve lekarky kaslala na vsetko co mi povedala ohladom stravovania a dopriala som si aj hriesne jedla...fakt som tomu v ordinacii nechapala ale neskutocne ma to potesilo..a asi aj dr., kedze mi nepovedala ani makke f...
Len ma zase trapi zvyseny krvny tlak... dr mi predpisala lieky a pohrozila nemocnicou a o tyzden na kontrolu... mate aj vy niektora podobny problem? Asi uz vsetky spite, tak krasnu nocku prajem...
@silvia0201 Ahoj, dnes sme sa akosi nestretli... ja som bola uz o stvrt na devat vybavena... sice som z ordinacii ufujazdila ani neviem ako a mozno som si ta nevsimla...to z tolkej radosti, ze sa na mna doktorka dnes usmievala..tak som lietala v siedmom nebi 🙂) 😵
@lucy125 ja som sa ta preto pytala,lebo mne to nikto nepsominal,ani moja dr.ani ked som lezala v nemocnici...neviem...asi to nie je vsade tak...ja idem na konz.vysetrenie kvoli klbom,mam obojstrannu burzitidu a uz teraz mam velke problemy...takze musi primar ortopedie dat potvrdenie,ze sa porod ukonci sekciu alebo ze mozem rodit normalne...v TN sekciu primar gyn.-pôr.povoli len ked mas potvrdenie po konz.vyset.-teda planovana sekcia,alebo ked sa nedari prirodzene a nastavaju komplikacie...mas pravdu,uvidime,co sa bude diat 🙂
ako nocnu koselu si beriete? co planuejete mat na sebe pri porode? taka modna otazka 😀
@keira to co ti daju, nebudes rodit vo svojom 🙂
@macuka jasne ze dam vediet. Hlavne nech to uz je. Od dnes som nasadila lanove semienka🙂
@majussska1812 ja teraz nosim casto "lambadky". Aj ked do prace sa nie vzdy hodia - tak to si vytrpim v klasickej podprde. Vcera som kupila v tescu dalsiu lambadku za 5e ...vyyyborne🙂
@riela tiež NR aj keď ma sestra stále posiela do TO,ona rodila prvé v NR a druhé v TO takže vie porovnať, ale ja mám svoju hlavu.... 🙂.Lekára si zazmluvňovať pravdepodobne nebudem, už teraz rátam každú korunu kt. budem potrebovať, takže sa mi to zdá byť zbytočný luxus...
@lulu1988 ja som okolo štvrť an deväť len do ordinácie dorazila a videla tam samé známe tváre, čo aj minule.
no vidíš. nie je ona zlá, len trocha náladová, to je všetko. už keď mala takú dobrú náladu, mala si sa jej popýtať na všetko čo ťa zaujíma. určite by ste si dobre pokecali 🙂
baby, ako často Vám tvrdne bruško? Ja jem aj magnézko 3x denne a ale asi moc nezaberá.

@lucy125 akože čítam tu že niektoré že majú už otočené a tak im vraj ostane, ale to neni vždy, kamoške sa trebars v deviatom mesiaci ešte otáčala :D síce ju vždy až vystrelo od bolesti ale v poho :D mne sa točí stále, ale som teraz na rizikovom a ked cítim že sa tlačí dole tak sa vraj tlačí hlavičkou, v brušku sa môže otáčať, má ešte plno miesta