icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
12. apr 2012

@kika1111 noooooo to áno, preto som kúpila jednu za 2,50e 🙂

kika1111
12. apr 2012

@silvia0201 a to si kde našla? 😲

majussska1812
13. apr 2012

@silvia0201 babeny vy uz balite tašky do pôrodnice? Ja som sa predvčerom dala este len ba pranie veciciek 🙂 uz to treba len pozehlit..postielka už mam postavenu. Uz si mam zacat balit aj do porodnice?...
Kokos baby taká som zase nevyspana,no hruza ☹ každú noc sa zobudím ale o 2 a ani otcovi zaspat ☹ furt behám len na wc...

adulka165
13. apr 2012

Baby tak som myslela že mňa sa netýka náladovosť no som sa presvedčila predvčerom že hej. Sme sa debatili na našu večnú tému s mužom "aké meno dáme tomu nášmu dievčatku" a vôbec sa nevieme zhodnúť. Chytil kalendár začal čítať mená a nič čo sa mne páčilo sa jemu zase nepáčilo. Tak som sa riadne rozrevala a odula na jeden celý deň, potom keď som pozerala večer modré z neba a všetky tie príbehy prešli tak som si uvedomila čo ja riešim pre meno sa idem urážať, zdúvať a revať!!! Haló tak to teda nie!!! Meno sme síce doteraz nevybrali, ale udobrili sme sa s manželom.
Ja ešte nemám nič opraté ani ožehlené a ani pobalená nie som. V pondelok idem na poradňu tak potom ten týždeň sa asi už chytím aj ja do toho. Doteraz som len oddychovala celé 2 týždne PN.

milacik0106
13. apr 2012

Dobré ránko tehulky ... prajem VÁM krásny dníček .... ja mám popraté a vyžehlené pre drobca - ešte jedna várka obliečka ma čaká + posteľné prádlo ... a čo sa týka balenia do pôrodnice nemám ešte nič ... a ešte aspoň 2 týždne nič nebudem chystať, aby som to nedajbože neprivolala 🙂 Dnes by som chcela zájsť do DMka - kúpiť plienočky a detskú kozmetiku ... chýba mi už len prebaľovacia podložka, postieľka a matrac sú už na ceste ... ešte vydržať mesiac a sme doma traja ... juupííí zvládneme to baby potiahnuť, že? 🙂

riela
13. apr 2012

čaute babule!
ja mám teda raka v práci - šéfa, ale že by to bol nejaký citlivý človek, to určite nie 😉
a ako vodnár čestne prehlasujem, že to nemám v živote tiež ľahké. tak znamením to asi nebude 🙂 .
tiež často rozmýšľam, ako to budem zvládať, či budem vedieť prebaliť, nakojiť, utíšiť, uspať... ak nie prídem sem na stránky, poradíte mi 🙂 dúfam. veď sú tu aj skúsenejšie.
@adulka165 my tiež nevieme nájsť zhodu v mene 🙂

michelle1984
13. apr 2012

juj jak vam zavidim ze mozte byt s manzelmi, chodit nakupovat a tak. ja som v nemocke uz 2,5 tyzdna. od dnes mam trochu menej liekov tak to beriem ako pozitivum. kedy ma pustia nevraveli, len ze mam vydrzat. ale do kedy. co ak si ma tu fakt nechaju do porodu. sak to je este mesiac. uz pomaly zacinaju chodit domov veci (vybavicka) co som poobjednavala, ani to neuvidim nazivo ☹

miskaska
13. apr 2012

Aké plienky sa chystáte kúpiť pre novorodeniatko?

riela
13. apr 2012

@anulienka_nr veru každú korunu, nie je to brnkačka ako som si myslela na začiatku. my sme sa pýtali či treba na tej príprave u Jahnátkovej. Tak vraví, že vždy slúži jeden starší a jeden mladší lekár. a prídu až na záver. (pokiaľ je všetko v poriadku). je to na každého osobnom rozhodnutí.

michelle1984
13. apr 2012

@miskaska ja pampers new born (latkove mam tiez)

zz134
13. apr 2012

@macuka som sa docitala ze udajne pomahaju pri porode ...tak si ich pridavam do jogurtu a potom vam poviem ci pomohli 🙂

milacik0106
13. apr 2012

@miskaska pampers new born, z DMka Babylove a ešte uvažujem vyskúšať Huggies ... a mám 20ks látkových plienok na široké balenie 🙂

zz134
13. apr 2012

@oktavia mne casto a najma na vecer. Ale ja dost lietam, tak to pripisujem aj tomu. ked sa dam do klidku tak to hned prestane

blackswan75
13. apr 2012

@milacik0106 huggies ani neskusaj nie su dobre, skoda penazi, precikaju sa dost rychlo a to nie je len moja skusenost 😉

silvia0201
autor
13. apr 2012

@kika1111 v GA v jednom čínskom obchode. ja si mylslím, že na tých pár mesiacov stačí aj taká a je pohodlná, bavlnená, nie sprostý silon. a možno ich využijem aj potom. 😉

silvia0201
autor
13. apr 2012

@majussska1812 no neviem ako ostatné, ale ja sa pomaly chystám, lebo človek nikdy nevie. a to mi drahý povedal, či už mám veci ako-tak pobalené. no nemám!! povedala som a ešte som zaargumentovala, že dôležitejšie veci nemáme vybavené, ako je priznanie otcovstva a hlavne meno pre malú...
@adulka165 no moja zlatá, uteším ťa, nie si sama 😒 😒 😒 my sa dohadujeme na mene od 21tt, odkedy vieme, že to bude baba. a ani za toho svätého sa dohodnúť. ale dneska ráno mi povedal, že si k tomu sadne a vylučovacou metódou dôjde konečne k nejakému záveru. ja som mu nato povedala, že nech vylúči ako prvé meno, ktoré je 27.8. 😀 a on nato, že to je best favorit. tak som sama zvedavá s čím vyrukuje 😝 😝 😝

janett84
13. apr 2012

@blackswan75 ja mam prave opacnu skusenost...kazdy v mojom okoli odporuca huggies...

mirka1210
13. apr 2012

@gaborova11 kľudne mi tykaj...tu si všetky tykáme 🙂 a budem mať tretie 😀 doma mám dve dievčatá a teraz budem mať chlapčeka 😀

mirka1210
13. apr 2012

@monuska342 no bárs by to tak bolo 😉 ale ja mám ukončený pracovný pomer,teda nemám platených aspoň tých 270 dní do ZP 😒 takže si myslím,že môžem o tom len snívať 😠

mirka1210
13. apr 2012

@silvia0201 presne ako píšeš...kúpim aj odsávačku aj podprdy 🙂 😉 a využijem asi 2 týždne ☹ ale možno sa teraz stane zázrak a budem kojiť 2 roky 😀

macuka
13. apr 2012

@blackswan75 a nekupovala som ja od vás náhodou tenisky reebok? 😀

mirka1210
13. apr 2012

@milacik0106 no 😉 niekto mesiac 😉 niekto dva 😠 😀 😀 😀 😀 😀

mirka1210
13. apr 2012

@michelle1984 veď ťa to dočká..... 😉 neboj, hlavne aby ste boli vy dve OK a vecičky si krásne užijete 🙂 aj keď Ti verím, že je to tam otrava 😒

mirka1210
13. apr 2012

@miskaska pri prvej som začala používať pampers,boli OK,ale potom ich začali zdokonalovať 😠 a museli sme ich nechať tak,nakoľko sme na ne dostali takú alergiu,že v priebehu dvoch dní malej popraskala pukanka až do krvi.....dva týždne sme potom museli len látkovať,rybacia masť,kožné vyšetrenia 😠 potom sme používali fixxies 🙂 pri druhej som skúsila hneď na začiatku z Lidl Toujours a používali sme ich celý čas - sú super aj cenovo,takže asi aj teraz siahnem po nich 😉

mirka1210
13. apr 2012

@silvia0201 ja sa chystám v pondelok do Lidl,budú mať materské podprdy 🙂 mala som ich od tade aj pri druhej,sú úplne super,už som len sledovala,kedy ich budú mať v ponuke 😉

mirka1210
13. apr 2012

@milacik0106 skúsim aj tie z DM Babylove - videla som,že ich mamičky dosť kupujú 😉 možno nám budú OK a ak budú aj lepšie cenovo ako z Lidl Toujours 😉 tak prečo nie 😉 aj nejaké bodíky nachytáme na iné veci z DM

anulienka_nr
13. apr 2012

@riela takže ideš rodiť prirodzenou cestou, ja asi cisárskym...

riela
13. apr 2012

@anulienka_nr neviem, zatiaľ ani neviem ako je otočené. nehovorili mi o spôsobe pôrodu zatiaľ nič 🙂
ani neviem akú má hmotnosť. v pondelok sa musím popýtať.

buba12
13. apr 2012

@mirka1210 Dík za tip 🙂

marianax
13. apr 2012

@silvia0201 a co vsetko si pokupila 😅