Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@anulienka_nr 14.5.mi kurz konci tak dam vediet či dačo pýtala,ale cenník nikde nema,ani info o príprave,ani nehovorila ze sa za to platí,tak snad ma neprekvapi
dobré ránko tehulky, tak odkedy môj synček chodí do škôlky, vstávame každé ráno - aj cez víkend o 6 - 6,30 max. takže som v kuse nevyspatá🙂 aspoň že posledné noci pekne spinkal a nebudil sa🙂 idem spraviť nejaké tie pagáčiky zemiakové, a potom musím do obchodu a na poštu, tak sa prejdem trošku🙂 na aute 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Už začínam cítiť únavu...nevládzem už toľko, dneska ma aj bruško nejako pobolieva, ako pri menzese 😖 Akurát som rozmýšľala, že pred 3 rokmi som bola takto isto v 8. mesiaci a ešte som robila, dokonca som poprosila dokiho nech mi posunie termín nástupu na MD na neskoršie, lebo moje štvrtáčky ešte maturovali ja som bola v komisii na začiatku mája - neviem ani ako som to zvládala 😀 😀 😀 Teraz by to nešlo, som nejaká lenivejšia - či čo 😀
@silvia0201 jj to máš pravdu, to keby som počula na jedného dr. aj ja tak v tom prípade do toho asi idem... 🙂
Jáááj žienky ja Vás nestíham čítať 🙂 tak moč mi dnes ráno odniesol manžel do laboratoria, poobede budem volať o výsledok, dúfam, že bude dobrý, že tam niečo nebude a nepošle do nemocnice na pár dní kvôli tým opuchnutým nohám..... 😎
Ahojte Babulky 🙂 dnes je take krasne pocasie,ja este beham v pyzamku 🙂 drahy dnes konci skor, tak si spravime spolu obedik 🙂 dala som oprat,maly ma nekope,neviem,co tak spinka ,uz sa aj bojim. Fnes idem na kontrolu na gyndu. Dufam,ze bude vsetko dobre... 🙂
@lulu1988 ja som od začiatku vedela, že ona ja náladová, preto som tak k nej aj chodila. nečakala som žiadne zázraky, hoci ak mám byť úprimná dosť ma prekvapila. to asi preto, lebo vždy sa máme o čom porozprávať a asi aj dosť zavážilo, že som sestra. neviem, len si to myslím.
už nie. už ma bude mať pod kontrolou pôrodník, tak je to úplne zbytočné chodiť na dva miesta.
@majussska1812 Ajoj, aj ja som ešte v pyžame ale varím obedík. Ani mńa ešte malý nekopol, naposledy nejako okolo 2h v noci, tak ho idem trošku pobuntošiť, nech pár krát kopne a ide opať spať.jaj to máš fajn, moj drahý o 13.30h odchádza na poobednu, takže poobede spánok+nuda až do 22.15h 😒 😒 😒
@lucy125 aj ja beriem slapky do sprchy ale neberiem papuce....ked budes po cisarskom tak sa ty flasa zide lebo ony ty ho aj tak budu flaskou krmit...z kozmetiky beriem len kvalitny olejcek a krem na zadocek viac netreba pretoze male babenka sa umyvaju iba cistou vodickou 😉
@lucy125 tak tebe je dobre moj tiez tak pracuje ale ja si leharo nemozem dovolit musim sa este starat o maleho, ist s nim na prechadzku co je dost fuska ☹ prebalit krmit varit uspavat a okrem toho sa cely den hrat s autickami 😉
@monuska342 No to je jasné, keď máš malého drobca pri sebe, ja by som sa tiež hrala ale nemám s kým 😒 😒 takže keď drahý odíde, idem si lahnu´t asi do 17h, potom sa napapkám, umyjem riad a sadnem k PC na gauč a k telke a do 22.15h sa odtial ani nehnem, však čo iné by som doma robila.Upratané mám, zajtra ešte doobeda operiem. 😉 😉 😉 No z tej kozmetiky neviem, lebo v zozname mám kopec vecí na detsku kozmetiku, tak fakt neviem. Už sa detičky neumývaju v kamilkovej vode? 😉 😉
@lucy125 mame asi nejakych spachtosov 🙂 ja som vzdy uplne nesvoja ked ho dlho necitim... Juj ale moj sa akurat vypuca 🙂 Juj rada som 🙂 no budes sama domka,len moj ide aj zajtra do roboty,sa aj zblaznim od nudy,bo vcera som poupratovala ,este perem,aj obliecky prezliekla 🙂 taka som udychana pri vsetkom...
@lucy125 ja viem ale uz nevladzem sa tolko s nim hrat radsej by som oddychovala ale on stale chodi a taha ma za ruku tak ho radsej zoberiem von tam sa vyblazni a potom doma uz len lezi 😀 ale super je ze chodi spat uz o 7mej tak mam aspon trosku casu pre seba 🙂 dufam ze ked bude mat braceka tak uz nebude taky zavisli na mne a zahra sa aj s nim 😉 ja som nikdy neumyvala v kamilkovej vode ja len v cistej vodicke asi do 3 mesiacov potom ponatierat kvalitnym olejcekom 🙂 maleho teraz kupem v takom specialnom kupeli co sa da kupit v obchode a ma aj mydielko aj samponik...tak ale on uz je velky babenka maju jemnejsiu kozu 😉
@majussska1812 No veru ten moj, to má opačne prehodené, aj ja sa vždy bojím, keď dlhšie nekopne 😒 😒 lebo ma ešte aj Dr. nastrašila, že može mať okolo krku pupočník omotaný ☹ ☹ ☹ tak sa bojím, aby sa mu niečo nestalo.Tak ho vždy šťuchám, aby sa prebral, alebo aby guče robil 😀 😀 😀 už sa pár krát pohol, tak je dobre pojdem si lahnuť a može spať aj on. 😀 😀 😀
@monuska342 Tak aj ja budem kupať v čistej vodičke 😉 😉 😉 len a potom budem pridávať penu do kupeľa detsku čo mám doma kupenu. jaj drahý už odišiel, takže sama doma opať asi si pojdem lahnuť však aj tak nemám čo robiť a v noci velmi zle spím. ☹ ☹ ☹ ja ti verím, že už nevládzeš, ja som na tom podobne už sa ani neohnem 😖 😖 😖
hádajte skade vám píšeeeeeeeeeeeeeem. som domaaaaaa 😀 😀 😀 😀 dnes ma pustili 😎 😎 ale musím poslúchať a doma ležkať 😉

@elys Vážne je to u Vás zadarmo ,v NR za kurz mamičky doplácajú, Dôvera a Union 22€ a VZP 55€....