Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lucy125 dobre moc moc dakujem ... idem namocit uteracik. a skusim pospat. Kurnik keby sa aspon lepsie dycha... Dam vediet ci to preslo... 🙂
@riela Ajoj aj u nás to vyzeralo na burku, a zatial svieti slniečko.akurát idem pomaličky na interné na predoperačné testy 😒 😒 😒 No ja som košele kupovala v obyčajných obchodoch žiadnych butikoch a dve ma vyšli na 17€ jednu mám krátky rukáv a druhu na hrubé ramienka.Hádam dve mi budu stačiť. veru origoš košele pre kojacie matky su super drahé 🤐 🤐 🤐 ja som jednu videla aj okolo 40€ a fakt neviem v čom bola iná ako tie moje za 17€, na tri gombiky spredu, fialovej farby, otrasné niečo. ☹ ☹ ☹
Od dnes to mám za 34 dní 😵
@lecy125 vdakabohu teplotu uz aspon nemam, ale taky sexi chraplak...🙂 som chcela ist nes na kontrolu en moj poodnik ordinuje iba v utorok co tno a buduci tyzden moc kosher nie je kedze su sviatky... Ale mam nanho cislo tak zajtra som s nim dohdnuta som zvedava co povie.... Maly je nepokojny z jaj...
@lucy125 vdakabohu teplotu uz aspon nemam, ale taky sexi chraplak... som chcela ist nes na kontrolu en moj poodnik ordinuje iba v utorok co tno a buduci tyzden moc kosher nie je kedze su sviatky... Ale mam nanho cislo tak zajtra som s nim dohdnuta som zvedava co povie.... Maly je nepokojny z jaj...
@michelle1984 ja mam neake stastie na ten spanok lebo zadpim o 10 a spim v kuse az o rana... To je asi individualne le pomaha mi hodit na malu prehadzku cez den... Som poom poriadne unavena. Spim ako batola🙂)
@majussska1812 vidim ze i na tom ako ja... Som chytila daku virozu lava u... Houcka iba vcera vdakabohu nos uuuplne apchy, len moj asel ma velmi nepokojuje....
@anika159 ja som bola vcera tiez na pohotovosti,strasne ma bolelo hrdlo...predpisala mi penicilin a ze ibalgin...som kukala na nu,ci je normalna 😠 ten penicilin sa v tehu moze,ked je fakt zapal...ale ibalgin???ale ja som ten recept nevybrala,povedala som jej,ze nech skusi nieco ine,ze nechcem antibiotika...tak mi kazala kupit lokalne antibiotikum Bioparox-uz to nie je na predpis,cele sa to hradi,to tehotne mozu,som sa v lekarni dva krat uistovala 😀 ....a je to velmi dobre,uz ma hrdlo prestava boliet...este ti poradim,natri si krk octanovou mastou,daj na to staru handru,alebo papierovu utierku a previaz si to nahriatym salom,je to zazracne...fakt 🙂 paralen si mozes davat acylpyrin NIE hlavne v 3trime...hrozi riziko krvacania a zlyhania oblieciek malickeho ☹ proti kaslu si mozes dat mucoplant,hedelix alebo stodal...prajem skore uzdravenie 🙂
@sijust no mne vcera lekar povedal ze mozem aspirin polku tabletky a paralen... Tak teraz neviem... Na pohotovost nesla zajtra idem na kontrolu mojmu lekarovi tak som zvedava co mi povie... Moj osvedceny recept na kasel je zase cibula s cukrom... Alebo cibulovy caj... Je to sice nechutne, ale zarucene to pomaha mne uz niekolko rokov... Ja som este k tomu alergicka na vsetko penicilinove tak to je out pre mna.... Len sa toho kasla bojim... U mna otiz vzdy trva dlho( mam to honike:( )
@anika159 skus si spravit cibulovy sirup,do velkeho pohara daj cibulu ,med a stavu z citrona a tak tie vrstvy striedaj...nechaj to na slnku odstat a tu stavu,ktora sa ti vytvori si davaj po lyzickach pocas celeho dna...vidis,na to som zabudla...je to velmi ucinne...s tym acylpyrinom sprav ako chces...ak ti to teda dr.povedal...
@anika159 no to ja bohužiaľ nemôžem, lebo som na rizikovom a musím povinne ležať. aj preto asi moc toho nenaspím, lebo nie som unavená, nemám byť z čoho ☹ ☹
@sperka
@michelle1984 Baby ja som este spala do desiatej ale som sa zobudila ako nadrogovana, a uplne nizky tlak, rozdychavam, sedim pijem ale nic nepomaha...je mi hrozne... 😒 Prave mi ma prist navsteva, kamoska, tak teda neviem ako ich pohostim, ani co bude, hrozne sa citim a este som ani malu neobriadila, sedi v posteli a kuka pohadky...No hruza, joj Pane Boze skrat tieto dni nech uz rodime... 😀
@michelle1984 joj chcela som ti pomoct tak ale nic.... To sa ti nevudujem, ja som mala too terz tolko ze som bolaunavena uz o 12 na obed...
@anika159 bolo by lepsie keby si dala med miesto cukru...asp.a acylp.je to iste...obsahuju rovnaku látku kyselinu acetylsalicylovou...skus si to vyguglit,co som nasla pisu,ze v 3trim je to nebezpecne pre babatko...to mi hovorila aj moja gyn.tak ako chces...mne dr.na pohotovosti nanucovala ibalgin!!no uznaj...ved niektori dr.su uplne mimo 😒
tak ja som dnes bola na poradni, veľmi sa mi ani nechcelo, lebo som málo čo v noci spala, nemohla som si nájsť žiadnu polohu....na poradni brali mi krv, moč v poriadku, pozrela ma zo spodu, že je ešte nejako vysoko, sestricka pri vstúpe do ambulancie mi zase povedala, že mám nejako nízko brucho 😎 no každý nieco iné, vypisala mi uz materskú....jupííí, lebo tej marodky bez vychádzok som už mala veru dosť, budúcu kontrolu mám 24.5....jáááj žienky, už nech to máme čím skôr za sebou a nech sme my aj detúrence zdravé..... 😉 🙂 😉
@sijust nemozu sa ti lekari raz zhodNut? Podla mna aj ibalgin je dost zly ja nemam rada tabletky vseobecne... Vzdy hladam akukolvek cestu len aby som nemusela ich brat... Ja som bola stale chorlava ked som bola mala brala som tabletky ako cukriky....a teraz sa snazim o opak🙂.. Ale je mi jasne ze nie vzdy tobez tabletiek nejde..mam malo zeleza ( nemam rada maso) a tak mi dali aktiferin... Zacala som sa radsej cviklovymi dzusmi nalievat a spenatom a fazulou a vysledky boli lepsie🙂)
@sperka Juj holky už som KONEČNE doma, otrasné niečo, od 09.30h na nohách, najprv interné, potom ARO, kde boli traja ludia a čakali sme vyše 1h, takže už mám všetky predoperačné testy, v pondelok poradňa už bud. týždeń sa idem objednať na tu sekciu. ☹ ☹ ☹ Juj strašne sa bojím, už sa to rýchlo blíži.Vonku je strašne teplo, som total K.O. idemesa s drahým naobedovať a idem si lahnuť, lebo mám opuchnuté nožky, však sme prešli nejakých 5 km pešo ☹ ☹ nemocka je strašne ďaleko +do roboty som musela ísť a išli sme ešte aj na nákup.Ledav žijem, dala som si sprchu, teraz obedík a do večera sa ani nehnem. 😅 😅 😅
@majussska1812
@sijust
@marianax

@marianax Jasné že dám vedieť, o 10h som objednaná na internom a potom ideme dole do nemocky na ARO, vraj tam býva moc ľudí a neviem či tam platí že zehu maju prednosť tak dufam, že neprídem nejako neskoro domov, lebo ešte aj tá nemocka je nejaké 2 km od nášho činžiaku. 😒 😒 😒 A som zvedavá ako to dopadne dnes všetko, drž mi prosím palce, bojím, bojím 😖 😖 😖