Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@zz134 treba verit. pozitivne myslenie je polovica uspechu
@petka296 🙂 no ja som nemala ani pri jednom tehu taky strach je to aj tym cisarakom ale asi aj tym ze uz mi je aj dost tazko a zmenilo sa to behom par dni no budem sa snazit naozaj robit co najmenej aby som nesla skor musim vydrzat do sekcie fuuu keby sa tie dni dali nejak posunut 😅
Ahojte babenky, tak neviem, či to naozaj tým bude, ale dnes som zistila, že 4 dni som prestala brať Magne B6 a nohy som vôbec nemala opuchnuté.Dnes ráno som po tých 4 dňoch opat ich zobrala a nohy opuchnuté až hrôza 😕 😕 😕
@marianax nie nie, už len keď bude treba s niečím pomôcť, aj keď najprv som chcela čo najdlhšie ale teraz som už rada, že som na MD a, že si môžem pospať 😀 , v kľude sa na raňajkovať (dokonca aj teplé raňajky-fičím si na krup. kaši 😀 )..... no má to svoje východy....ale som čítala príbeh ženy, ktorá sa sama viezla do pôrodnice a boli také zápchy a samé červené na semafóre, že skoro porodila v aute 😀 ...našťastie bývam na dedine a do nemocky je to nejakých 15 min. autom, takže toho sa fakt nemusím obávať 😀
@sperka no teda ale aj tak ta obdivujem ze takto dlho si pracovala 🙂 no su naozaj take pripady ked zena porodila skor ako dosla do nemocky ja mam nemocku velmi blizko 🙂 v podstate skoro len cez cestu keby som mala okna na druhej strane vidim na nu 😅 a 15min cesty to je v pohode nemusis sa bat teraz uz len oddychuj a naberaj sily na porod 🙂 😉
@eemmaa oj moja keby si ma videla ako chodim ja doslova ako pinqi neviem ci som to napisala dobre 😅 no pri prvom som pribrala 23kg takze dost ale aj som velmi rychlo schudla syn mi daval dost zabrat no a druha dcera prisla ked mal syn 1,4mesiacov a pri nej som pribrala tak do tych 15kg a pri ostatnych tiez takto no uvidime ako to bude teraz len ide o to ze po ostatnych som uz takto neschudla takze je zo mna gulocka 😀

@majam27 a čo ste sa tak rozhodli?