Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@jajatko no ja mám 9 júna termín a hej vraj sa chodí už potom každý týžden ja začínam teraz v utorok chodiť do nemocnice do poradne no ja budem v Bratislave na Kramároch a meno dáte aké? 🙂
@veronika66 a ty si si kolko do predu objednávala do poradne na kramaroch a objednávala si sa telefonicky, alebo osobne?
@veronika66 aj ja mám termín na 8.6. 😀
@veronika66 chceme Paulínku ale to je na tom zlé, že bude mať narodeniny aj meniny v jednom mesiaci a ešte keď sa náhodou narodí na 22.6 tak presne na svoje meniny by sa narodila. ale mi ju tak už voláme tak neviem či dám iné meno.. 😕
@mirka1210 😉 jej to je milé ja som veľmi chcela chlapčeka na začiatku ale stále nie je 100% potvrdené dievčatko tak sa môže stať že predsa sa narodí chlapček ale na tom až tak nezáleží,hlavne nech sú detičky zdravé a robia radosť 😎 a v TT rodila aj moja kamarátka ale jej museli urobiť cisársky lebo sa neotvorila ale nesťažovala si na nič, vraj bolo všetko super.
@jajatko joj a my budeme mať zase Miška a tiež ho tak už voláme 🙂
@chelonka no ja som sa telefonický a v utorok si idem k mojej doktorke a ta mi dá výsledky a s tím mám už isť do nemocnice 🙂
Ahojte júnovky!
Čítam, pozerám foto o pobalených taškách 🙂 ...
idem si požehliť košele do pôrodnice. Vložky, podložky som chcela kúpiť cez víkend - a mali zatvorené v zdravotníckych potrebách 😖 . Robia len cez týždeň.
Dnes sme zložili komodu 🙂, samozrejme k nej nedodali skrutky, veď nevadí. Budúci rodičia nech si poradia ... Chytilo ma dnes upratovanie - za obeť padla kuchyňa a kúpeľňa.
@riela Ajoj, asi si videla aj moje dve tašky, čo som dnes zbalila. teda len tu menšiu zelenu, velká je tam už mesiac 😀 😀 ale vobec som ju nemohla zaplnut a to tam nemám ešte moju kozmetiku, čo denne používam, tak sme spolu s drahým pobalili aj druhu tašku. Otras ako mesiac na Kanáre keby som šla nie na 6 dní do nemocky.Ale však len 4 balíky vložiek, podložky pod seba a velké balenie pampersiek zaberie asi 70% miesta v taške.A u nás v TO máme obrovský zoznam, čo všetko tam musíme zobra´t ☹ ☹ ☹ smutné, ale je to bohužial tak.No ty si v dobrej forme ešte ja už sama ani z vane nevyleziem, gulam sa len pomaly, nieto ešte upratovať.Drahý upratuje za mńa, ja len drobnosti robím.Zajtra 38tt začínam 🙂 🙂
@keira osuška,uterák,papuče,šľapky do sprchy,3 ks podložky na posteľ,popôrodné vložky,nohavičky popôrodné - prípadne svoje,sprcháč,mydlo na ruky,hrebeň,zub,kefka,zub.pasta,pohár,príbor,teplomer,,plienky pre bábo,vlhčené utierky pre bábo,krém na zadoček,calciová masť na prsia,materské podprsenky,toaletný papier,ponožky pre mňa aj bábo,dudlík,čiapočka,vložky do podprsenky,telefón,nabíjačka na telefón,fotoaparát,materská knižka,sobášny list,dohoda o mene,kartička poistenca,minerálka na pitie,odsávačka na prsia - môže doniesť neskoršie aj muž,veci na cestu domov - nachystám doma a prinesie muž,poprípade krém na tvár,gumičky do vlasov,okuliarte...🙂)
@lucy125 išla som podľa tvojho zoznamu, čo si mi poslala.
Hej, videla som tvoje tašky, aj ja vezmem 2 - do menšej asi to čo sa nosí aj k pôrodu, do väčšej dám to ostatné. No tie vložky a plienky som počula, že zaberú strašne veľa miesta. Každý mi radí že tie najväčšie vložky si mám zobrať, minimálne 2 balíky.
vidíš, aspoň vám v nemocke dali zoznam, u nás som hľadala na internete, nič nenašla. potom som volala kamoške a čítala som ten tvoj, a ona vravela čo áno, čo nie.
zatiaľ vládzem, ale veď ty si už v 37, ja o 2 týždne menej. môj drahý vysáva, ale dnes som ho zastúpila, lebo montoval 🙂. samozrejme s prestávkou, lebo bola forumula 1 😀
@lucy125 no tak ja som to aj dnes prehanala, boli sme na nakupoch, aj este na jdnej akcii, kde som hrdinsky stála dlshiu dobu, ale necitim ze by mi nejak viac tvrdlo...No ved uvidim zajtra... 😀 Idem do poradne, a pojdem asi aj za doktorom anestezilogom si zajednat epidural...Dnes mi jedna kamoska hvoorila, ze druhe dieta rodila uplne bez bolesti..ale to rodila rok po prvom...Tak sa nedivim. Ja idem rodit po 6 rokoch.. 😕
@riela No to je individuálne v každej nemocke dávaju iný zoznam, čo to mám ja , možno nebudeš potrebova´t ty a naopak.Ja mám zoznma z našej nemocky a stačí mi, čo ti budem hovoriť. 😒 😒 Už 3 tašku nebereim ani keby ma mali zabiť. ☹
@mirka1210 No ale ja budem mať asi tu smolu, že moj drahý bude mať akurát poobednu od 14-22h takže nebude moc´t chodiť, ak mi teda sestričky a Dr. nedovolia návštevy mimo návštevných hod.Lebo to tak vychádza že bud. týždeń bude mať poobednu, nemáme auto a nemocka je 2 km ďalkeo od nás. Tak ho cudáka nechcem stále preháňať hore dole a ocino bude tiež v tom čase po operácii v nemocke s rukou a mamina bude behať medzi mnou a ním.Tak si musím zobra´t všetko potrebné.Ja len odsávačku neberiem a foťák mi potom donesie na jedn deń drahý, pofotím a pošlem mu ho spať, pre istotu. 🙂 🙂
@macuka Aj ja idem zajtra do poradne. Ja dnes len oddychujem strašne zle som aj spala, tak sme spali s drahým poobede, teraz kukáme hokej, ja som tu na MK a vlastne nič som nerobila, len sme zbalili ešte jednu tašku do nemocky, lebo velká sa nedala zapnuť. zajtra budíček o 7h a o 8h idem taxikom do poradne. Sice začínaju až od 9-12h ale nechcem tam zase by´t 3 h. Som zvedavá čo mi povedia, či daju dátum sekcie, alebo ma šoknu normálnym porodom ☹ ☹ ☹ dufam, že nie, už som psychicky prichystaná na celkovu anestézu.No mne dnes bruško netvrdne, mńa včera strašne nohy boleli, kríže a celý spodok ma ťahal. Dnes je to už lepšie, nikde sme neboli len doma.teraz do rána ak možeš tak len lež a oddychuj 🙂 🙂

@silvia0201 no tak som zvedava i ja na tu stredu co ti povie doki ked ako pises neporodis skor 🙂