icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lucy125
13. máj 2012

@mirka1210 No však asi preto, mám dve tašky.Ja len dufam, že ukecám Dr. alebo primára, aby aspoń doobeda na 1 h mohol za mnou drahý chodiť inak ho 6 dní neuvidím. 😒 😒

riela
13. máj 2012

@lucy125 tak hlavne oddychuj 🙂 , určite manžela za tebou pustia ak povie, že má nočné.

ladore
13. máj 2012

@petka296 idem zajtra ráno ,pôjdem dať malú do školy hneď ráno a rovno idem do nemocky - no uvidíme čo bude lebo dnes mi je teda už akosi celý deň tak akoby sa mi niekto nožom vŕtal odspodu..

lucy125
13. máj 2012

@riela No má poobedné, tak ich ukecám snáď. veru oddychujem ako sa len dá 🙂 🙂 🙂 Ako sa citiš ty? Asi fajn, keď ešte tolko veci zvládaš 😀 aj ti už potichu závidím, že si ešte taká funkčná 😀 😀

miskaska
13. máj 2012

@donka178 Teba to caka uz coskoro, ja mam este par tyzdnov cas...to sa nestretneme na tych Kramaroch 😀..ja mam vlastne oficialny termin az 1.7.

riela
13. máj 2012

@lucy125 niekedy lepšie, niekedy horšie. podľa toho čo robím. tento týždeň som mala taký hektický, veľa cestovania, chodenia, tak každý večer som len ležala voľne pohodená pred televízorom 🙂 . dnes som chcela len oddychovať, ale ráno mi volala moja mami, že chlpáň zavýja ostošesť, nechce chodiť a dvíha jednu labku. tak zase pohotovosť prvého stupňa 😖 - odviezť, doviezť . no čo neurobíš pre štvornohého miláčika 😉 .
a čo mi ešte vyviedli dnes v obchode. kupovala som 2 šalátové uhorky a nahodila mi ich 20. takže som miesto 1.60 EUR platila 12 EUR 😠 , skoro ma roztrhlo...

donka178
13. máj 2012

@miskaska jaaaaaaj tak to mas este naozaj dost casu 😎

lucy125
13. máj 2012

@riela Waw že 20 ks uhoriek 😀 😀 😀 dufam, že ti aspon vrátila zvyšné prachy.No aj ja vačšinou ležím pred telkou večer, celý min týžden som ani vonku nebola, len doma stále zavretá, drahý mal poobednu, tak teraz mám cez týžden behačky, lebo to je asi moj posledný týžden pred porodom. 😉 Juj chorý havko, tak ja by som tiež utekala, mi máme doma fretulku a ked by bola chorá, už som aj u veterinára 🙂

riela
13. máj 2012

@lucy125 som to zistila až neskoro - u starej mamy, robila som pre ňu ten nákup, a to je mimo NR..., zato ma skoro roztrhlo.
už sa ti to kráti - že o týždeň 🙂
videla som tú vašu hračku pre fretku - toho plyšového škrečka, je úžasný 🙂 . aj "náš" chlpáň miluje plyšové hračky. a keĎ pískajú tak dvojnásobne.

lucy125
13. máj 2012

@riela 😀 😀 😀 😀 má také tri plyšové myšky, roznych farieb, vzadu maju šnurku daju sa natiahnu´t a samé behaju. 😀 😀 😀 Táto nepíska, ale sa čudujem, že je ešte v detskej, naša fretula, všetko tiahne pod kuch. linku aby sme jej to nádodu nezobrali 😀 😀

lucy125
13. máj 2012

@riela No dufam, že mi zajtra povedia, že to bude niekedy bud. týždeń, ak mi nedaju sekciu a povedia, že prirodzený porod, tak ma asi roztrhne, lebo som pobehala všetkých Dr. ohladom predoperačných testov a teraz by to bolo všetko bezpredmetné, ale hádam keď moja Dr. odporučila sekciu, tak to budu akceptovať, už by som bola rada doma aj s malinkým. 🙂 🙂

riela
13. máj 2012

@lucy125 júúúj, celkom ako ten krpatý lakomec našej mamy. aj ten všetko len pre seba 😀
to by asi aj mňa piclo, keby mám vybehané všetky predoperačné a zrazu prirodzene... ale veď prispôsobíme sa.
tu v NR sekciu tuším len prednosta odsúhlasuje. tvoj ti môže napísať odporučenie, ale rozhodne sa v nemocnici.

silvia0201
autor
13. máj 2012

@lucy125 som, ale len na jeden prst. tak som zvedavá na koľko budem v stredu 😝

lucy125
13. máj 2012

@riela No tak aj mńa zajtra šoknu ak mi nedaju sekciu, načo by mi potom boli tie testy? však Dr. hádam vie, nie som prvá ani posledná, čo som po umelom, musí mojaDr. vedieť čo na to u nás v nemocke.Juj aby som už bola zajtra doma s nemocky, bojím sa dosť,a ko to tam dopadne. 😒 😒
@silvia0201 No ja som ešte min. pond. bola zavretá, krčok mal už len 5mm ale zavretý ešte bol. Zajtra poradna v nemocke, tak uvidíme, čo z toho bude.A tebe je ako? bruško ešte bolí? Mńa bolí, ale z trémy, ako dopadnem zajtra, už nech to mám z krku. 😒

silvia0201
autor
13. máj 2012

@lucy125 mňa bolelo len doobeda po včerajšej noci, ale teraz je to v pohode ak nerátam časté tvrdnutie, ale to sa dá...

petka296
13. máj 2012

@ladore fiha, drzim, palce nech je vsetko ok, ja idem zajtra k zubarke a do nemocky idem v utorok alebo v stredu

lucy125
13. máj 2012

@silvia0201 Tak sa držkaj a oddychuj tak moc, ako možeš, pri dvoch deťoch. 🙂 🙂

lucy125
14. máj 2012

Dobré ráno tehuľky 🙂 🙂 🙂 Tak ja som dnes za celu noc spala len 2 hod a už od 4.30h som hore 😒 😒 Akurát sa pomaly pripravujem do poradne, ešte raňajky dojesť, kávičku vypiť a okolo 07.30h si volám taxík. Strašne som nervozna, už som aj pol bytu takto zavčas rána upratala.Držte mi palce, keď dojde, hneď sa vám ozvem. príjemný dnik,vám prajem 🙂

anika159
14. máj 2012

@lucy125 drzim drzim🙂))

lucy125
14. máj 2012

@anika159 Ďakujem moja, velmi pekne , bojím, bojím. 😉

riela
14. máj 2012

@lucy125 nech ti dnes všetko vyjde podľa tvojich predstáv

kuriatko21
14. máj 2012

Ahojte babuľky.. chcela som sa spýtať, ako sa cítite pred veľkým finále. Ja mám viac a viac pocit, že chcem byť sama, také nejaké zvieracie pudy ma chytajú - oddeliť sa od ostatných a spraviť si niekde hniezdo, okolo ktorého bude krúžiť len manžel a strážiť... 😀

keira
14. máj 2012

@mirka1210 bude mi treba uz aj flaticka pre babo?

mirka1210
14. máj 2012

@keira ja som nemala ani raz

marianax
14. máj 2012

@lucy125 no teraz chodi tak na 2-3tyzdne teraz je sezona tak musia robit kedze robia fasadu tak vies aj podla pocasia 🙂 tak dufam ze vydrzime az sa cosi bojim zajtra na poradnu ci mi nepovie ze sa otvaram neviem preco sa takt bojim este som nemala take pocity uvdime lebo inac by som ani deti nemala kde dat tak dufam ze vsetko bude ok 😕 no isla som domov s Emmkou (5rockov ma ) tak ona hned no pod mami ideme peso skoro som sa rozplakala 😀 ale musela som nejak domov dojst 🙂

veronika66
14. máj 2012

ja sa cítim celkom fajn až na to že v noci moc nespávam lebo sa neviem nejako uložiť a nad ránom maličký tak kope že sa občas mám problém nadýchnuť alebo ma tak rebrá bolia jooj 😒 😒 😒 ale inak celkom fajn 😀 😀 😀

anulienka_nr
14. máj 2012

Zajtra riziková v NR, celý deň v čudu....nestretnem tam niekoho? 🙂

marianax
14. máj 2012

@lucy125 drzime moja velmi a budeme na teba mysliet cakame kedy sa ozves 🙂

marianax
14. máj 2012

@kuriatko21 😀 ja sa z teba popukam ze hniezdo 😀 no ja som dost nervozna ale taketo pocity nemam teda zatial mozno to aj mna chyti a vsetkych vyzeniem z domu 😀 nie len srandujem 🙂

lucy125
14. máj 2012

@marianax @riela@anika159 Ahojte hoky, tak už som konečne doma.Na poradni nič nového, pásy mi nerobila, len palpačne pozrela, stále som zavretá, +tlak+moč negat.+sono+prietoky všetko je ok. Malý je naštastie stále dole hlávkou, aj prietoky aj srdiečko su ok, aj pohyby.Dátum na sekciu mi ešte nedali, sa ma Dr. pýtala či trvám na sekcii a že sa teda uvidí, lebo aj tak musím dokončiť 38tt a ten končím 21.05. tak na 21.05.mi dala ďalšiu poradnu a podla jej slov som pochopila, že ak sa tento týžden neotvorím, pojdem sekciou, ak by som sa otvorila a nebudu problémy šla by som normálne, tak stále neviem na čom som 😒 😒 😒 Musím ešte do pondelku počkať ako to všetko bude. Pre istotu si idem kupi´t čaj s ostružlín malín,na vyvolanie porodu a emám už bra´t magnesko, tak som zvedavá čo to vlastne dso pondelku urobí.Inak všetko ok, aj malý je ok. 🙂 🙂