Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@zuzu4444 No mne vobec Dr. nepovedala, že by to malo by´t málo, alebo tak, všetci mi hovoria, že je všetko ok, tak neviem.Po poradni daj vedie´t kolko ti váži.Vraj teraz priberaju najviac ku koncu pred porodom.Ja sa opýtam v pond. 🙂 🙂
@anika159 No veru, som z toho v strese, či sekcia áno, alebo nie. Mám vysadi´t magnesko a dnes si kupim čaj s ostružlín malín a budem piť. V pond. sa už hádam dozviem, čo to na 100% bude či sekcia, alebo normálny.Toto je strašná táto neistota.Ale máš pravdu, hlavné je, že malý je ok a zdravunký 🙂 🙂
@marianax ale normálne som vcelku normálna, zvádzam to na hormóny... 😀 Nervózna som tiež, neviem veľmi, čo ma čaká, aj keď predstavy by aj boli.. Ty už si skúsená zabehnutá maminka, tak to zvládneš ľavou zadnou.. Aj keď ako tak pozerám, to bude prvý cisarák, takže nejaká premiéra predsa len bude.. Nevyháňať všetkých z domu, mláďatká patria k hniezdu tak isto ako krúžiaci manžel... 😀
Juj baby zasek uzas rano☹ tak ma boli hlava mi to tlaci az do oci.. a este mi je aj dobre zle... Stale ma napina ☹ ... Neviem co si dat.
@majussska1812 nemáš doma náhodou čípky Torecan? To je proti zvracaniu a možu sa aj v tehu, ja som ich brala do 15tt, keď som stále zvracala+možeš si da´t od hlavy paralen. zalahni do postele studený obklad a ležkaj, alebo zavolej tvojej gynekol. čo ti na to povie 😒 Možno si chytila nejaký črevný vírus. ☹ ☹
@lucy125 dakujem moja. Idem si dat paralen , dam obklad na celo...cipky nemam ☹ a na gyndu idem zajtra do poradne tak snad to dnes prejde ,neviem ci to zase to blbe pocasie alebo co ☹ ach... Skoda,ze tu nikoho nemam je mi doplacu normalne ☹
@anulienka_nr ja idem ešte k svojmu - ale až vo štvrtok, takže zajtra mňa nestretneš. to tam vážne tak dlho trvá?
@lucy125 vidíš, nakoniec možno pôjdeš bez cisára 🙂 . hlavne že ste obaja v poriadku!
@riela vážne, najprv sono a prietoky (tam chodia pacientky aj mimo rizikovej a negravidné)-to je večnosť a potom riziková poradňa, tá je v podstate vybavená za chvíľku, ale bez sona Ťa tam nezoberú.Takže ak sa tam chystáš, vybav sa trpezlivosťou, vodou a desiatou 🙂
@majussska1812 Neboj prejde to uvidíš. len si lahni a skus zaspať ak sa ti dá a uvidíš poobede, snáď ti bude už lepšie. držím palce. 😉
@riela No veď to, hlavne, že je malý ok.No ja si osobne myslím, že do pond. sa neotvorím, však uvidíme, ale ja som bola už aj psychicky nachystaná na sekciu 😒 😒 😒 .Strašne neznášam neistotu, ja potrebujem ku šťastiu vedieť všetko dopredu, kedy čo a ko, keď sa niečo neočakávane zmení, je mi na nič, len som vystresovaná z toho. No však ešte nie je nič na 100% to sa uvidí až v pond. keď skončím 38tt. 😒
@kuriatko21 😀 no napisala si to krasne naozaj ...no ano skusenosti mam ale len s prirodzenym porodom a ako pises toto bude moja premiera tiez vecsinou rozmyslam ako to vsetko bude prebiehat lebo sa to uz blizi ale ved zvladli to ine zeny tak aj my to musime zvladnut len viem ze taka hrdinka nebudem ked pride den D 😅
@lucy125 no super moja ze je vsetko ok to som naozaj rada 🙂 ale som akosi popletena z toho ved od zaciatku ta pripravuju na sekciu a teraz ti davaju aj takuto alternativu no ani sa ti nedivim ze si v neistote ale samozrejme lepsie je porodit prirodzene no hlavne nech to uz mas za sebou 🙂 😉
@lucy125 jaj moja tak ideme rodiť normálne 🙂 som rada že je všetko ok. ja idem zajtra do poradne aj na pásy ta dúfam že bude všetko ako má byť,lebo ešte stále nie som pripravená isť rodiť 😉 dúfam že vydržím aspoň do toho 1.6. kedy mám termín. a ako sa cítiš ,ja sa dnes cítim akoby ma prešiel parný valec no dúfam že to je od toho počasia
@sijust No stále neviem 😒 😒 a z toho som nervozna. Keby ma aspoń nepripravovali na sekciu,nemuslea som behať po Dr. na predoperačné testy, by som bola cvičila, hrádzu mastila a takto nič.Dr. že musím skončiť 38tt a v pond. sa uvidí, či som otvorená alebo nie.Ak nebudem asi ma objedná na sekciu.Idem pre istotu kupiť ten čaj s ostružlin malín, aby som aspon neprenášala, ešte mesiac, lebo by ma kleplo ☹ .No prietoky mi teraz robili tretí krát, tak asi od 36tt mi ich robila na pasy som ešte nebola ani raz, tak to ti poveda´t neviem. 😒
@marianax No však to už vyše mesiaca len sekcia, sekcia, a teraz toto, tohoto som sa bála.Aspoń vidíš aký su tu Dr, že sa nezhodnu, na jednej diagnoze ☹ ☹ ☹ No všetko je zatial ok, ja aj malý a to jehlavné.Už na 100% sa uvidí v pond. to mi povedala aj Dr. v nemocke, že či budem otvorená, alebo nie.uvidím čo to somnou urobí, keď od dnes začnem pit ten čaj s malín a vysadím magnesko, ktoré beriem už 2 mesiace a paralyzuje mi maternicu.Možno sa ozaj otvorím na 3cm do pondelka, ak nie, pojdem sekciou asi, však nepovedala rezolutne nie. 😉 veru už to chcem mať za sebou konečne a mať malého u seba.Táto neistota ma veru zabíja. 😒 😒 Na sekciu musím aj tak počka´t kým dokončím tento 38tt.
@jana3720 No ešte neviem, či idem rodiť normálne, nepovedala, že je to na 100%, len že keď chcem sekciu musím dokončiť tento 38tt. a v pond. sa uvidí.No ja sa tiež citim blbo, spala som len 2 h od 2-4h ráno, potom už nie ☹ ☹ teraz som si poobede schrupla a ideme s drahým do mesta. 😉
Tak baby moje júnovky ja už zrejme tento týždeň budem mamička májovka 🙂 Bojím bojím 😒 Mám vraj zlú plodovú vodu, malú nevyživuje, preto sa stále snažila narodiť skôr. Má 2250g a zrejme už v brušku neporastie. Takže idem od zajtra späť do nemocnice na rizikové, dajú mi vyvolávačku a zhruba v stredu alebo vo štvrtok by som mala porodiť. Bojím bojím 😒 Baby držte palce, myslite prosím na mňa nech sme obe v poriadku hlavne maličká, lebo je fakt maličká.
@michelle1984 Bude všetko v poriadku 🙂 🙂 aj malička aj ty držím palce a potom daj vedieť ako ste dopadli a ako to prebiehalo 🙂 🙂
@michelle1984 drzim palce, nech ste obe v poriadku a zdrave 🙂
Dnesna noc bola hrozna. Najprv ma straaasne bolel chrbat a ked som uz konecne zaspala tak sa mi snivali nocne mory a zas som sa prehadzovala. Rano som si pripadala ako po nocnej.
@lucy125 tak ci tak,hlavne aby ste boli obaja v poriadku...vidis ja by som tych dovodov na sekciu mala aj viac a so mnou sa nikto ani o tom nebavil,tak to neriesim a spolieham sa,ze to bude dobre,ine si nepripustam...ja ani necvicim ani hradzu nemastim...ani dychanie neprecvicujem...a taketo tieto veci...v tom strese sto krat na to zabudnem,takze sa zbytocne nezatazujem a verim,ze to zvladnem 🙂 a ty tiez,uvidis 🙂
@michelle1984 neboj vsetko dobre dopadne... a uz sme v 38tt, tak babatka mozu ist von 😉 ozvi sa potom ako sa mate 😉
@michelle1984 moc drzim palce,aby vsetko dobre dopadlo...ked som lezala v nemocke,bola tam so mnou jedna(teraz uz moja kamoska) ktora mala podobny problem ako ty,tiez mala zle prietoky...zlu vodu,babanku vobec neisla vyziva...potom sa to trosinku upravilo,tak ju pustili domov a na druhy den tam bola znova,ze jej odtiekla voda a malinky sa narodil v 38tt...mal rovnych 2200g...ani nesiel do inkubatora,len na tu vyhrievanu podlozku,inak bol ok a mala lahky porod,vyklzol jedna dve,ked bol taky malinky 🙂 ...nebojkaj,bude to fajn,stale si to opakuj a na ine ani nemysli 🙂

@keira Taky tak 😀 😀 😀