icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

katulatko
16. máj 2012

@dalilali tak budem cakat, nebudem robit paniku a volat lekarovi, snad sa ten prcek nejako ulozi a posunie niekam, trebars aj von 🙂))) hi hi hi juj tak to mas este daleko termin, ale clovek nikdy nevie aj u teba, moze to prist skor 🙂

dalilali
16. máj 2012

@katulatko to by som velmi nechcela lebo este je chudunky a mame mat sekciu tak nech radsej pekne vydrzi

marianax
16. máj 2012

@monuska342 no ano to je pravda ja by som mala rodit v tom 38tt cisarakom tak dufam ze to tak aj vyjde lebo uz teraz mi je tazko a najlepsie ked maly si robi miestecko ked chodim to si myslym ze sa docikam na mieste 😀 ja som dnes skoro rano na lacno bola na krv kvoli predoperacnym testom tak dufam ze vsetko bude ok no a na druhy tyzden zacnem interne atd. 🙂 inac nove asi nic dnes idem este s dievcatami na alergologiu ale tak by som spalaaaaaaaaaa no o sme objednane na 11h 🙂

zz134
16. máj 2012

@katulatko aj si zmluvnis niekoho? ja idem bez zmluvnenia tak uvidime 🙂

sandy80
16. máj 2012

@dalilali prečo máte mať sekciu?

katulatko
16. máj 2012

@dalilali tak sa opatrujte az do terminu to je jasne nech je hlavne vsetko v poriadku.

katulatko
16. máj 2012

@zz134 hej, zazmluvnila som si , dr. Havaladu, mala som ho odporuceneho, a aj mne sa velmi pacil na poradni, dobry pocit som mala z neho. Velmi som nad tym premyslala, ci ano alebo nie, ale nakoniec ze ano.

dalilali
16. máj 2012

@sandy80 lebo som kratko po prvej sekcii a mohla by pri porode prasknut maternica

lucy125
16. máj 2012

@michelle1984 Juj moja držkaj sa moc myslíme na teba ja som už aj za teba nervozna 😒 😒 😒 dobre to dopadne nebojkaj moja. 🙂 🙂 🙂 Posielam vám pusinky aj tebe aj malinkej cmuk, cmuk 😀 😀

marianax
16. máj 2012

@michelle1984 zatazovy test? o tom som ani nepocula ufff a ty si uz normalne v nemocke? juj moja verit ti ze si nervozna ved ja som znervoznela len som si ta precitala velmi velmi drzim palceky nech to mas uz coskoro stastlivo mala za sebou potom ti uz my budeme zavidiet 🙂 ozvi sa ako to prebieha 🙂

lucy125
16. máj 2012

Ahojte teholky, ja som mala celkom dobru noc,sice asi 5x bolo wc, ale inak som vždy zaspala ,a spon niečo.Ale už mi z tej neistoty šibe, sa mi snívalo, že mi Dr. povedala, že budeme čaka´t na normálny porod a to som ešte ani není otvorená, len krčok má 5mm ale ešte je zavretý ☹ ☹ ☹ A ja som už bola psychicky nachystaná, že bud. týžden to budem ma´t za sebou. Juj ešte do dalšej poradne mám 4 dni, do pond. rána aj zošaliem.Ticho a v dobrom závidím michelle1984, ona to bude ma´t cez víkend už za esbou.Keby mi aspoń není tak ťažko a ešte neičo vládzem, ale stačí 30 min vychádzka a som celý večer K.O. rozsypaná ako naozaj.Bojím sa, že mi nechaju normálny porod a budem ešte aj prenáša´t ☹ ☹ ☹ ale asi už len na invalidnom voziku 😅 😅

marianax
16. máj 2012

@katulatko no ak to neprejde moja tak chod sa dat prehliadnut ja som sa pri prvom otvorila a nemala som ziadne bolesti drzim palceky hlavne klud 🙂

ladore
16. máj 2012

ahoj kočky tak ako sa dnes máte? tak nám od nedele pokračuje tvrdnutie s pobolievaním v pravidelnom režime po 15 min. ... ja idem síce rodiť normálne nie sekciou ale babenky ako ste na tom s krčkom teda ako ho máte hrubý, lebo ako študujem tak štujem do knižky mi včera MUDr. napísala 2 ale teraz nerozoznám či cm či mm je to veľa či málo?

anika159
16. máj 2012

@lucy125 hlavu hore..vsetky sme rozsypane unavene...ale zvladneme to... Ta neistota ta nici chapem ale uvidis na vsetko zabudnes ked bude potom... A ten moment pride rychlejsienez sa zda... Si potom na tieto strachy ani nespomenies🙂

katulatko
16. máj 2012

@marianax dakujem, skusim to vydrzat do toho piatku, ked mam poradnu. Nasla som este jednu polohu, ked ma to neboli, chodit po spickach 🙂))))

lucy125
16. máj 2012

@anika159 jaj moja bodaj by si mala pravdu, však už po ničom inom netužim, len byť s malinkým doma 🙂 🙂 Keby mi niekto povedal, poď teraz hneď rodiť sekciou, idem ani neváham, aj keď by som sa moc bála, ale to vedomie, že za pár hod, má už človek potom by ma hnalo vpred. len sa bojím toho, že ešte aj prenáša´t budem, lebo, že chlapcom sa na svet moc nechce, aj keď ja mám krčok na 5mm skrátený už od 34tt, ale doteraz som brala magnesko, tak sa to zastavilo, už ho 3 deń nebereim tak neviem čo to urobí teraz 😒

lucy125
16. máj 2012

@ladore Ajoj ja ho už mám skrátený na 5mm asi od 34tt zastavili mi to magneskom, ale už ho 3 dni neberiem tak neviem či sa otvorím, alebo to zostane takto. V pond. som mala poradnu a ešte som zavretá bola, v pond. dalšia poradňa tak uvidíme, ako budem na tom.2cm by bolo ešte ok, ale 2mm, to ešte menej ako ja by si mala 🙂 🙂

marianax
16. máj 2012

@katulatko oki tak len vela oddychuj ze po spickach chodis? no ja mam tiez problem vkrizovej oblasti niekedy ma chyti taka bolest co sa ani nedychnut nemozem neviem ako to bude ked mi pichnu spinal 😕

sandy80
16. máj 2012

@dalilali aha, a ako krátko? kedy si rodila? ja presne tromi rokmi, tiež som mala sekciu, aj tentokrát ju budem mať 😒

sandy80
16. máj 2012

@michelle1984 jaj moja, drž sa a daj vedieť ako to všetko prebieha🙂 všetko bude OK, neboj sa, a cez víkend Ti budeme všetky závidieť, že to už máš za sebou!!! 🙂

katulatko
16. máj 2012

@marianax ked normalne chodim, tak len so slzami v ociach, je to hrozna bolest, vystreluje na lavej strane ako doslapnem, tak som skusila na spickach, to je lepsie, vyzeram smiesne, ale lepsie sa mi presuva.

dalilali
16. máj 2012

@sandy80 ja pred 13 a pol mesiacmi 🙂

marianax
16. máj 2012

@katulatko hm teda akoby ta seklo ci co dufam ze to povoli malinke asi naozaj niekde tlaci jedna moja znama mala hrozne hucanie v usiach kvoli tomu ze jej mala na nieco tlacila a ked zmenila polohu povolilo jej to 🙂

katulatko
16. máj 2012

@marianax tehotenstvo je proste nadherne 🙂 same prekvapenie 🙂 ale aj tak som stastna. Len pre prvorodicku je to vsetko tak nezname, ze ani neviem niekedy co je spravne a co nie 🙂

buba12
16. máj 2012

@nella1 náš malý je dolu hlavou od 20. týždňa a aj tak zostal 🙂

adulka165
16. máj 2012

ahojte tehuľky , tak ja som dnes absolvovala EKG a interné vyšetrenie a zajtra idem na poradňu do pôrodnice zase po týždni - tak asi zase skontroluju tlak, moč, váhu a pásy + sono prietoky a šup k primárovi som zvedavá čo mi nové povedia. Minulý týždeň som zažila šok keď mi povedali že z Alici je Ľubko. Konečne by som chcela vedieť koľko to moje malé váži a meria a samozrejme či sa náhodou neotváram, lebo celkom ma 3 dni pobolieva spodok bruška ako pri menzese ale dá sa to zniesť. To EKG a interné vyšetrenie mi dnes vysvetlil doktor, že kebyže je niečo zle aby vedeli v pôrodnici že môžu robiť cisársky. /veľmi som nechápala prečo to pôrodnica vyžaduje keď mám bezproblémové tehotenstvo - až na puchnúce nohy./ Včera som ožehlila malinké vecičky a dnes idem druhú polovicu len nech sa vyschnú. 😀

veronika66
16. máj 2012

@adulka165 a v ktorej nemocnici budeš 🙂

lucy125
16. máj 2012

@adulka165 Ahoj, tak to je super, že je všetko ok.Som zvedavá, či ti zase zajtra povedia, že je to chlapec 😀 😀 😀 alebo si na Kinder počkáš až po porode 🙂 🙂 Ja som dnes celkom ok spala a teraz sa trošku nudím, sama doma, som, navarené mám, upratané tiež, tak len sedím za PC a prehadzujem stránky. keď dojde drahý pojdeme do mesta ešte niečo povybavova´t a večer máme v činžiaku domovu schodzu, tak asi budeme musieť is´t lebo to je prvá schodza, odkedy tu 3 mes. bývame 😉 😉 Ja mám pre malého oprané aj ožehlené všetko, našťastie lebo neviem kolko by som zvládla teraz stáť pri žehličke ešte. 🙂 Mne už stačím aj 30 min vychádza a som K.O. tak neviem či je to tými 20 kg navyše, alebo je to už normálne 😒

anika159
16. máj 2012

@lucy125 bude dobre...viem ze si bola pripravena ist sekciou ale aj keby si nesla skus to vziat z tej lepsej stranky... Po normalnom porode je zena fit rychlejsie ako po sekcii a aj domov ju pustia skor...a tvoj lekar by ta tiez nenechaltrapit sa. To sa neboj keby si musela ides sekciou...a aj nou pojdes ak ina moznost nebude....zober to tak ze may si uz tam tak zblnka a tiez nevie co ho caka...tak ho nestresuj aj ty .... Bude to dobre uvidis🙂))

bambulka248
16. máj 2012

baby mne sa zacinaju robit strie na nohach ☹ a to sa poctivo natieram uz od zaciatku .... pomooooooc