Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lucy125 ach tieto noci ti vobec nezavidim, ale neboj sa uz o chvilku budes mat drobceka pri sebe a vsetko bude lepsie. Musime to nejako dotiahnut do konca.
@lucy125 ja tiež už aspoň 2 hodky pred spaním nejem ale aj tak sa stále budievam a niekedy vobec nespím
@lucy125 dobre moja behnem dnes do lekarne,bo dalsiu noc mat zahu by som nezniesla ☹ len neviem co mate vyskusane ,ze co je dobre kupit? A mam kupit uz aj drobcovi nieco na ten pupcek?ked prideme z nemocky nech to mam doma,a co si tiez pitat?
@bambulka248 No moja, ja zase závidím všetkým vám, ktorý v noci nemáte problémy zo spánkom, ale asi len vydrža´t nič iné mi nezostáva, hádam potom aj tie nočné mory prejdu časom 😒
@marianax No tak to si mala super sen 😀 😀 mne sa snívalo o týranom psíkovi, chuďatko moje, strašný pohlad, že som ho držala a plakala nad ním 😢 😢
@marianax a aké sú to tie vyšetrenia pred cisarskym? No ešte tri týždne ale to sa tááák vlečie
@majussska1812 Na pupček mám ten 60% lieh z lekárne, aj to musím vraj zobrat do nemocky, čapíky na wcko, krém na hemeroidy,sirup proti páleniu záhy mám Gastrotus, ten mi velmi pomáha tak skus ak chceš 🙂 🙂 a je vhodný aj pre kojencov a pre malého mám ešte na vetry Espumisan pre kojencov, toto všetko mám v zozname do nemocky z lekárne+ešte mast na bradavky, mám Bepanthen to bude aj pre malého na zapareniny aj Cicadermu to je mast na bradavky ale homeopatická 😉 😉 žiadne chemikálie ani nič.
@lucy125 no v snari mi vyslo ze zle znamenie tak dufam ze nieeeee ☹ tiez mavam niekedy nocne mory neviem asi je to naozaj tym tehu lebo nejem na vecer nic tazke a tiez nemozem spavat v noci okrem navstev na wc sa tak preberiem ze sa len prehadzujem ale len tak ako mozem lebo na lavej strane spat nemozem a kym zaspim uz deti vstavaju do skoly takze ten spanok chyba i mne no vcera som si lahla poobede a vstala som este viac unavena ako som sla si lahnut a to nemam rada 😒
@veronika66 no dost dufam ze coskoro prejdu tie 3tyzdne a este ani muza doma nemam z prace pride az tesne pred porodom aby potom mohol byt doma aj ked pridem z nemocky...no preoperacne sa robi tak ze som dala krv na lacno presne na co neviem interne vysetrenie a na are tiez ides ale len na konzultaciu tam sa ta budu pytat na alergie po pripade ked si alergicka tak aj od alergologa treba mat papier na co vsetko si a co beries no a pri nastupe do nemocky beru krv vyter z dola aj z nosa a hrdla moc zmeraju ozvy rano klistyr a to je asi vsetko tak to aspon funguje u nas
@marianax
@lucy125 baby hlavne sa nestresovat a nepridavat si starosti este snami 🙂 mne sa stale sniva ze uz mam dieta, alebo ze som ho nejakym lahunkym sposobom prave porodila a idem sa nan pozriet a to vraj tiez neni dobre. No ja si myslim ze sny su dôsledok nasich myslienok. Ked idem spat hned po farme, tak sa mi vzdy o nich sniva 😀
@bambulka248 No mne s s malinkým snívalo len dva razy aj to ešet na začiatku tehu, odvtedy nič 😒 Myslím na neho pred zaspaním, keď kopká, aj ked nekopká, že už asi spinká a táááák strááášne by som ho už chcela vidiet, naposledy v 21tt na 3D sone som ho videla 🙂
baby co je to vlastne to ctg? vcera som bola na poradni a ze o dva tyzdne mam prist rano a budu mi robit ctg. ??
@bambulka248 mas pravdu i mne sa uz snivalo ze maly bol na svete ale to preto lebo len rozmyslam kedy to uz bude a ako to bude 🙂
@bambulka248 to su tie pasy kedy ti meraju srdiecko babetka a ci nemas kontrakcie mam aj foto v mojom albume ked som bola teraz v utorok 🙂
@lucy125 ja mu v snoch nikdy nevidim tvar .... vidim len babatko ale na tvar si nespominam 🙂 jaj ja sa uz tak tesim ze som sa nejako prestala bat porodu 🙂
@marianax ahaa..... diky . tak to uz sa tesiiim 😝
@bambulka248 No ja som raz videla tvár, boli sme v porodnici bol krásny celý v modrom,a le to som už vedela, že to bude chlapec.Prvý sen bol o tom, že sme boli spolu v bazéne na tom plávaní dojčiat a bol to chlapec, sa ma tam pýtali na meno a ja, že Martinko, to bolo asi v 10tt keď som ešte nevedela, čo to bude a pozri sa, chlapec Martinko, ten sen akoby bol predzvestou buducnosti 🙂 🙂
@marianax No hovorím, my radšej doma snár nemáme, lebo ja som taký blbec, že ešte aj horoskopy kukám 😀
@marianax aha tak som zase o niečo múdrejšia 🙂
@lucy125 aj ja asi nieco upeciem najskor svieze jahodove rezy mi s mm sme taky jahodkovy 😀 aj mne zacali vcera opuchat nohy tak som sa zlakla ale nie moc takze este je to ok...ale take mravencenie citim stale v nohach...mi sme boli vcera v cukrarni na kolaciku maly tam aj detsky kutik tak sme si aj v klude posedeli 😀
@marianax nooo presne tak som strasne neohybna a maly to vyuziva 🙂 a este sa aj smeje kedze vie ze uz ho nevladzem nahanat po byte ked sa ma ist obliect 🙂 na prechadzku uz s nim sama nechodim ved by som ho ani obliect nezvladla 😒 zavidim ale v dobrom samozrejme 🙂 dufam ze ja uz iba 2 tyzdne budem tehu pozajtra zacinam 37 tt tieto posledne tyzdne idu hrozne pomaly 😒
@majussska1812 hemeroidy sa urobili aj mne kúpila som si masť ale po tej mi bolo ešte horšie doktorka mi predpísala tabletky detralex aby mi to do pôrodu prešlo a celkom to zaberá 🙂
@monuska342 Ja budem piect Nebeské rezy tiež s ovocím, ale nie jahodami, tam ide drobné ovocie, ako brucnice, čučoriedky, ríbezle a pod. 😝 😝 Ja mravenčenie necitim, ale už aj členky začali opuchať+tie narty hrozne+k tomu ešte aj na dotyk bolia, hroza 😒
@lucy125 mnam aj to by som si dala....inak mi sme taky zakuskovi mne dr povedal ze mam mat kludovy rezim a ja som prisla domov navarila som gulas a este dva kolace k tomu 😀 taku som mala hroznu chut a teraz mm uz chodi a stale sa vypytuje ze kedy uz bude neaky kolacik 🙂 tyzden sme totiz uz ziadni nemali 😀 mne opuchaju lytka a prsty na nohach je to hrozne neprijemne 😒
aj mne puchnú nohy ani si neviem tenisky obuť ani šľapky a pritom nohy si vykladám keď sa dá čo by ešte pomohlo?

@veronika66 no ja mam planovany cisarak takze si uz aj predoperacne robim ale z normalneho porodu sa moze zvrtnut aj na cisarak a vtedy robia predoperacne asi hned na mieste neviem ako to presne je 😕 uvidis ako dnes bude uz vsetky by sme to chceli mat za sebou no ja este tie 3tyzdne musim vydrzat 🙂