icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
18. máj 2012

@d.j. no tak tu mi uz prestava fungovat rozum a normalne sa zastavil 😠 ty si sla normalne na poradnu alebo ako ale v podstate je to jedno ale takto ta odbit TEHOTNU ZENU ! 😠 oj asi by som jej riadne svoje povedala povedala by som jej pani zlata a co ak mi nieco doma bude a preto ze ste ma vy nevybavili tak to bude vasa chyba! oj ale ma vytocila 😠 😠 😠

monuska342
18. máj 2012

@lucy125 zavidim ze uz to budes vediet a mat coskoro zasebou 😉 aj ja by som uz najradsej rodila ja idem az v utorok na poradnu musim sa opytat dr na kolko to este vidi dufam ze uz zachvilku budem mat potom

monuska342
18. máj 2012

@marianax ved aj ja posledne dni nespim cez den pretoze sa staram o maleho tak vecer zalahnem uz o deviatej 🙂 ja dufam uz len tyzden dva maly uz je dost velky tak uz by aj za tyzden mohol ist von 🙂

monuska342
18. máj 2012

@miskaska ani ja sa nesetrim pretoze nemozem a je vsetko v pohode kazdy den sa natahujem s malym ktory ma 15kg co nieje sranda ale dufam aspon lahko porodim 🙂 hlavne sa nestresuj

marianax
18. máj 2012

@miskaska juj moja len sa setri a vela oddychuj 🙂

keira
18. máj 2012

@zz134 no len asi zacnem stym neskoro .. az v 38 tt .. obavam sa, ci mi to uz nebude na h2o 😒

marianax
18. máj 2012

@veronika66 to znamena ze ides sekciou? ale moze byt ze sa otoci niekedy sa deti otocia aj tesne pred porodom

lucy125
18. máj 2012

@monuska342 No moja, neviem či to budem vediet v pond. a či to bude tak rýchlo, ak mi neurobia sekciu, tak možem ešte aj prenášať 😒 😒 Akurát sme došli domov, idem sa napapat, nary a členky zase opuchnuté a moc bolavé ☹

lucy125
18. máj 2012

Tak holky, možem isť rodiť 😀 😀 😀 vlasy na farbené, ostrihané, normálna kočka 😀 😀 😀 ha ha.Ale nie lepšie sa takto citim ako predtým, už aby to bolo za nami. 🙂

miskaska
18. máj 2012

@chelonka No uvidím, čo mi povedia na Kramároch..ale asi to iste, co moj doktor. Uz slubujem, ze budem oddychovat 😀 . A že my uradnici sme lenivi...dnes sme s kolegynou pracovali az do piatej..ja som dorabala veci pred odchodom na MD a ona pred odchodom na tyzdnovu dovolenku. To sme museli zavolat na vratnicu, aby o nas vedeli a nezamkli nas. Kolega raz spustil alarm. U nas musime nahlasit, ze zostavame dlhsie a veduci by nam to mal odsuhlasit. Inde sa zamestnavatel tesi, ze sa maka a my sa musime pytat 🙂.

miskaska
18. máj 2012

@tinka5 môže byť.

milacik0106
18. máj 2012

@lucy125 a nejakú foto nepridáš krásna tehulka? 😉

lucy125
18. máj 2012

@milacik0106 Ha ha ha sa ti smeje keď o dva dni budeš mat drobca pri sebe čooo? 😀 😀 😀 Dnes určite nie, nechce sa mi fotit a nemám kameru na pc, možno zajtra uvidíme.Ako sa cítiš, že za 72 hod budeš mamina?Ja som zvedavá čo mi zase povedia v pond. na poradni 😒

milacik0106
18. máj 2012

@lucy125 ale ja ťa chcem vidieť pred pôrodom moja .. neviem kedy sa tu objavím 🙂 .. zatiaľ som v pohode .. uvidíme zajtra ... v pondelok ti povedia, že Martinkovi je v brušku skvele a maminka pôjde domkov vysmiata 🙂

lucy125
18. máj 2012

@milacik0106 No radšej by maminka bola, aby mi dali termín sekcie a aby bud. víkend bol malinký na svete.lebo keď budem rodi´t normálne, možem aj prenášat ešte dva týždne 😒 😒 a to už neviem ako by som zvládla, však uvidíme.Vo vašej nemocke máte wifi? lebo v našej nie je, takže ja tam notebook ani nosit nebudem a tu sa objavím, až keď dojdem domov, škoda, budem sa tam riadne nudit ked malý bude hajat. 😒

milacik0106
18. máj 2012

@lucy125 ani netuším či tam ja alebo ee wifi ... ale skôr nie je ... ja mám net na mobile ale MK mi akosi nefunguje... zvládneš všetko moja - výsledok stojí zato 😉

marianax
18. máj 2012

@lucy125 no moja ja som tiez uz rozmysala nad tym ci tu nechces dat foto takto si ta stale len predstavujeme kto je za tym lucy125 😀

veronika66
18. máj 2012

@marianax tak to neviem či idem určite sekciou ale lekarka povedala že asi áno kedže malý je zadočkom dole a ma už 3100g ale však aj zázraky sa deju 🙂 🙂 🙂

lucy125
18. máj 2012

@milacik0106 @marianax Juj holky moje, tak dám foto do mojho albumu, ok?Ale nič extra akože nečakajte 😀 😀 😀 To su foto z min. mesiaca,. 😉

zz134
18. máj 2012

@keira cvic 2x denne a ked nic ine tak za tyzden-dva aspon nieco ponatahujes 🙂 ja som prave dala 7cm =obvod 22cm,A zistila som ze musim vydrzat tu sekundovu bolest, take stipkanie a hned to vylezie a je po tom.
lebo predtym som hned ako zabolelo odpustila balonik a nevedela som sa pohut zo 6cm. Takze ta bolest je len fakt sekundu a potom je vonku.

lucy125
18. máj 2012

Jaj babulky moja manželík odišiel na nočnu a som doma sama ☹ ☹ To bude zase noc, ja som celá nesvoja, keď nespí pri mne.Už aby bolo ráno 6h nech je už domka. 😉

oksi77
18. máj 2012

@lucy125 to ti verim a ja vobec nespim ked moj neni doma ☹ akurat mi za hodku dorazi z robotky.tak ti prajem pokojnu noc a pekne sa z malickim vispinkajte 🙂

adulka165
19. máj 2012

ahojte tehuľky , tak ja dnes extrém spať som išla o 23:15 aj to som zaspala cca o pol hodiny neskôr a od 3:39 som hodinu ležala v posteli a kukala na manžela ako krásne spí na brušku... uff nech už to máme za sebou ja už ani neviem čo je to spať na brušku 😖 Dnes ideme na oslavu maminka má 50 siatku takže to bude nekonečný deň a zajtra švagrinka u svokrovcov organizuje krstiny ... takže celý víkend nič nevarím len sa idem napchávať 😝 Vo štvrtok som bola na poradni všetko ok len babatku sa nechcelo na pásoch nejako hýbať 48 min mi robili záznam uff nekonečno aj čokoládu som 3x po tabličke dala do pusy a malé sa len vtedy trošku zavrtelo... celkovo sa detičkám tento štvrtok nechcelo hýbať na tých pásoch... 😅 asi počasím... ďalší štvrtok pôjdem opäť aj na sono-prietoky tak som zvedavá či je to stále chlapec alebo sa to zmenilo naspäť na dievča 😀 a idem aj na jedno to dýchavé cvičko pred pôrodom som zvedavá čo tam budeme robiť - čo nás naučia 😅 pekný víkendík prajem v pondelok si Vás dočítam ako ste sa mali 😉 a či nie je nejaký nový prírastok 🙂

myska183
19. máj 2012

baby, tie co uz mate deticky alebo skusenost, viete mi poradit, ci je to ok, alebo mam uz pomaly cakat? o pol tretej v noci som sa zobudila na krce v podbrusku ako pred menzesom a potom sa to opakovalo kazdych 10-15 min. tak do siedmej rana a teraz je to tak raz za pol hodku. ako budete vediet resp. ste vedeli, ze mate ist do nemocnice?

lucy125
19. máj 2012

@oksi77 Ahoj moja, no ja som v noci nespala ani minutu, až kým o 06.25h neprišiel domov ☹ ☹ ☹ Noc nekonečná, len behanie na wcko každu hodku.Ked došiel domkov sme sa naranajkovali a pred 7h ráno si išli lahnut, tak som zaspala aspon na 2,5h.teraz som hore, pijem kafčo, pojdem urobit krém na koláčik, operiem, potom ho zobudim, naobedujeme sa a okolo 14h pojdeme zase do hajan, potrebujem to dospať. 😉 Inak ja malinký asi citil, že nie je pri nás v postely, celu noc sa hmýril a kopal, teraz asi ešte spinká 😉

oksi77
19. máj 2012

@lucy125 ahoj aj ja pijem kavicku mm chodi do robotky na pol 9tu a do polnoci a teraz robi vikend tak som doma zo svagrinou.ale v noci aj tak nespim uz ma pobolieva brusko aj na zachod casto chodim 😒 a cez den neviem spat aj mi to nerobi dobre a vobec neviem co budem robit ☹ ale vonku je fajn tak vibehnem na prechazku alebo co. 🙂

lucy125
19. máj 2012

@oksi77 No my dnes nejdeme nikam, lebo ja som K.O. ako keby som bola ja po nočnej.ja urobím koláčik a poobede pojdeme opat spinkať 🙂 Potom uvaríme na zajtra obed a budeme kukat hokej 😉 Aj mńa pobolieva bruško v noci, ked si inak lahnem ako mám, alebo ked sa pretáčam, neviem ani prečo. ☹

lucy125
19. máj 2012

@oksi77 prosím ta tebe idu fotoblogy tu na MK?teda nie tvoje ale od priatelov.Mne to už od včera večera nejde, stále mi vyhadzuje ,že je tam chyba ale nie v mojom prijímači. 😒

oksi77
19. máj 2012

@lucy125 no mne to nejde od zacatku a neslo mi ani pisat tiez mi pisaloze nejka chyba ale vcera sa to upravilo tak neviem .skus sa pohrat s pc

marianax
19. máj 2012

@lucy125 no konecne vieme kto je nasa lucy 😀 tesim sa 🙂 si pekna a sympaticka zienka 🙂 😉