Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lucy125 tak ja som si dala teplé a a tiež mám radšej chladené ale preto aby mi bolo lepšie som dala to teplučké 🙂 🙂
@katarinahl aj ja mam poradnu v utorok tak daj vediet moja 🙂
Jeeeej to je prijemne rano zobudit sa na bitku deti kto urobi desiatu 🙄
@kuriatko21 dakujem no ja som takto este nemala mala som normalne faaajnych poslickov a potom o par tyzdnov uz porod nemala som to tak ze kazdy den vidis skutocne kazdy priebeh porodu je iny 😕 🙂 drzkaj sa moja uz nech to mame stastlivo za sebou ja sa snazim aby som vydrzala do cisaraku nemozem rodit normalne
boha do poradne na kramare ma objednali na 29.5. na 7:00 to bude sranda
@milacik0106 drž sa! už budeš mať svoj pokladík v náručí 🙂
@anika159 nesmúť, želám veľa síl aby si to všetko zvládla a čo ťa trápi/ rozosmutňuje nech odíde. po každej búrke sa vyjasní...
@monuska342 noo aj ja som bola u zubára, dokonca 2 krát, žiaľ musím ísť na resekciu 😖 😖
@veronika66 no ja som tiež taká 🙂 🙂 a bojím sa, že nebudem vedieť kojiť a nájde sa tam nejaká sestrička ktorej to bude vyložene vadiť 😢 😢
baby a ako sa u vas prejavuju poslíčkovia, bo dnes mi je nejak divne, ráno som sa zobudila na to že mi jena vracanie, ale nakoniec som to rozdýchala, potom v podbrušku bolest jak pri menzese, potom mi aj bruško stvrdlo, teraz je to ok, potom bola mala v bruchu total akčna a potom sa to znovu zopakovalo
Baby ja som dnes nejak divne spala. Mam svalovicu na zadku 🙂
@chelonka ahoj,ja mam poslickov od stvrtku...bolesti v podbrusku ako pred ms...sem tam brusko tvrdne a to stale beriem magne B6...malu mam od 20tt nizsie,teraz uz dost tlaci na krcek,ale zatial je dole zavrete,zamknute,len neviem dokedy 😀 ale mrkla som k tebe do pasu,mame skoro rovnaky termin...tak mozno "to" na nas pride v rovnakom case...a btw.krasne bruskate fotky mas so psikom 😉
@1ivanka1 hlavne nás nerozhádže nejaká sestrička a keď sme prvorodičky tak snád bude ok a vraj sestričky sú v poriadku 🙂 🙂
Ahojte, chystate sa niekto rodit na Antolsku?
@lucy125 @kuriatko21 @veronika66 - na to sitie dobre zabera epiduralka (aspon mne zabrala), mne dali tesne pred tlacenim dvojitu davku a teda pekne to zabralo, dokonca mna sili 2 hodiny! Ale nic som necitila. A maly mal akurat 3,5 kg, takze fakt sa neda povedat, kedy sa kto roztrha.
@alicia28 - no teda, Ty si si teda vytrpela pri tom porode, aj po nom:( A ja som si myslela, ze sa dlho hojim, ked mi to trvalo cca dva mesiace, vsade som chodila s vankusom... Inak, tiez som bola dost roztrhana, takze aj teraz sa toho obavam, hlavne neviem, ako sa postaram o starsieho...
@riela - fiha, to fakt si si dala namahu vypisat vsetky tie udaje o detickach! Good job!🙂
@alllexa1 tak to som rada lebo aj ja chcem epidurálku a to vážne 2 hodiny no to neviem či by som zvládla 😠
@sijust no aj ja beriem presne to magnezium B6 a tiež mám malu dost nizko, ja som ju inak nikdy nemala úplne hore vždy bola tak pekne v strede, ale teraz mám pocit, že sa zosunula dolenižie, bože dnes je total akčna v tom bruchu a teraz sa jej asi ešte aj čikutať začalo. no na poslednej poradni som bola tiež zavreta, krčok bol 2,5cmtrový a najbližie idem do poradne toho 29. tak som zvedavá, mám pocit že to na nás príde o niečo skor ja máme termín
jj fotky s našimi andelmi jeden v brušku a druhy vonku 😀
ahoj dievčatá tak ako sa držíte...ja idem z pásom akurát-zatiaľ je to ok, ale dve baby čo tam boli si ich už rovno kôli výsledkom nehávali tam.. inak moja dnešná noc-hrúza tak ma príšerne na hodinku a pol rozboleli kríže aj s celým spodkom až do revu...a potom to prešlo len chodím už ledva z nohy na nohu a vystrieť sa normálne mi ani nejde 😒
@veronika66 no myslím, že nie všade sú všetky sestričky milé a príjemné..no nerozhádže, ale tak vieš, hormóny po tom pôrode urobia svoje 🙂 🙂

@anika159 No asi to tak má byť, mysleit len pozitívne, však uvidíme, ale brucho ma aj proti mojej voli boli od nervozity 😒
@veronika66 Joj tak to je super a musí byt teplé, nevieš? Lebo ja teplé moc nemusím, radšej hneď z chladničky,ale pri najhoršom vyskušam aj ja, ďakujem 🙂