icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lucy125
21. máj 2012

@anika159 No asi to tak má byť, mysleit len pozitívne, však uvidíme, ale brucho ma aj proti mojej voli boli od nervozity 😒
@veronika66 Joj tak to je super a musí byt teplé, nevieš? Lebo ja teplé moc nemusím, radšej hneď z chladničky,ale pri najhoršom vyskušam aj ja, ďakujem 🙂

anika159
21. máj 2012

@lucy125 no to zase sa utlmit neda🙂)mozog vravi jedno srdce druhe...drzim palce a daj vediet ako si dopadla...

veronika66
21. máj 2012

@lucy125 tak ja som si dala teplé a a tiež mám radšej chladené ale preto aby mi bolo lepšie som dala to teplučké 🙂 🙂

marianax
21. máj 2012

@katarinahl aj ja mam poradnu v utorok tak daj vediet moja 🙂

marianax
21. máj 2012

Jeeeej to je prijemne rano zobudit sa na bitku deti kto urobi desiatu 🙄

marianax
21. máj 2012

@mirka1210 uz od rana mam o zabavu postarane lebo tie starsie deti sa rano bili kto urobi desiatu 🙄

marianax
21. máj 2012

@lucy125 no ta hlienova zatka je taka ako keby si dostala menzes je to krv zmiesana s hlienom nie cista krv a inac moja velmi ti dnes drzim palce budem na teba mysliet 🙂 😉

marianax
21. máj 2012

@kuriatko21 dakujem no ja som takto este nemala mala som normalne faaajnych poslickov a potom o par tyzdnov uz porod nemala som to tak ze kazdy den vidis skutocne kazdy priebeh porodu je iny 😕 🙂 drzkaj sa moja uz nech to mame stastlivo za sebou ja sa snazim aby som vydrzala do cisaraku nemozem rodit normalne

marianax
21. máj 2012

@lucy125 jej vazne moja zlata budem na nu tiez mysliet juuuj tak sa nam to uz rozbehloooo 🙂

riela
21. máj 2012

@lucy125 nech ti to dnes dobre dopadne 🙂 a tvojmu ocinovi tiež

chelonka
21. máj 2012

boha do poradne na kramare ma objednali na 29.5. na 7:00 to bude sranda

riela
21. máj 2012

@milacik0106 drž sa! už budeš mať svoj pokladík v náručí 🙂
@anika159 nesmúť, želám veľa síl aby si to všetko zvládla a čo ťa trápi/ rozosmutňuje nech odíde. po každej búrke sa vyjasní...

anika159
21. máj 2012

@riela dakujem🙂 si vravim aj ja...jedno slniecko budem verim ze zachvilu drzat v rukach...to ma drzi nad vodou🙂

1ivanka1
21. máj 2012

@monuska342 noo aj ja som bola u zubára, dokonca 2 krát, žiaľ musím ísť na resekciu 😖 😖

1ivanka1
21. máj 2012

@riela tak ok 🙂 🙂 🙂 🙂

1ivanka1
21. máj 2012

@veronika66 no ja som tiež taká 🙂 🙂 a bojím sa, že nebudem vedieť kojiť a nájde sa tam nejaká sestrička ktorej to bude vyložene vadiť 😢 😢

chelonka
21. máj 2012

baby a ako sa u vas prejavuju poslíčkovia, bo dnes mi je nejak divne, ráno som sa zobudila na to že mi jena vracanie, ale nakoniec som to rozdýchala, potom v podbrušku bolest jak pri menzese, potom mi aj bruško stvrdlo, teraz je to ok, potom bola mala v bruchu total akčna a potom sa to znovu zopakovalo

petka296
21. máj 2012

Baby ja som dnes nejak divne spala. Mam svalovicu na zadku 🙂

sijust
21. máj 2012

@chelonka ahoj,ja mam poslickov od stvrtku...bolesti v podbrusku ako pred ms...sem tam brusko tvrdne a to stale beriem magne B6...malu mam od 20tt nizsie,teraz uz dost tlaci na krcek,ale zatial je dole zavrete,zamknute,len neviem dokedy 😀 ale mrkla som k tebe do pasu,mame skoro rovnaky termin...tak mozno "to" na nas pride v rovnakom case...a btw.krasne bruskate fotky mas so psikom 😉

veronika66
21. máj 2012

@1ivanka1 hlavne nás nerozhádže nejaká sestrička a keď sme prvorodičky tak snád bude ok a vraj sestričky sú v poriadku 🙂 🙂

sijust
21. máj 2012

@anika159 netrap sa...vsetko bude dobre,uvidis....hlavne,ze je malicky v poriadku... 🙂 prajem vela sil

sijust
21. máj 2012

@lucy125 moja,myslim na teba..uz asi vies ako to bude...cakam na spravy...a prajem aj ockovi vela sil,nech to zvladnete spolu 🙂

alllexa1
21. máj 2012

Ahojte, chystate sa niekto rodit na Antolsku?

@lucy125 @kuriatko21 @veronika66 - na to sitie dobre zabera epiduralka (aspon mne zabrala), mne dali tesne pred tlacenim dvojitu davku a teda pekne to zabralo, dokonca mna sili 2 hodiny! Ale nic som necitila. A maly mal akurat 3,5 kg, takze fakt sa neda povedat, kedy sa kto roztrha.

@alicia28 - no teda, Ty si si teda vytrpela pri tom porode, aj po nom:( A ja som si myslela, ze sa dlho hojim, ked mi to trvalo cca dva mesiace, vsade som chodila s vankusom... Inak, tiez som bola dost roztrhana, takze aj teraz sa toho obavam, hlavne neviem, ako sa postaram o starsieho...

@riela - fiha, to fakt si si dala namahu vypisat vsetky tie udaje o detickach! Good job!🙂

veronika66
21. máj 2012

@alllexa1 tak to som rada lebo aj ja chcem epidurálku a to vážne 2 hodiny no to neviem či by som zvládla 😠

chelonka
21. máj 2012

@sijust no aj ja beriem presne to magnezium B6 a tiež mám malu dost nizko, ja som ju inak nikdy nemala úplne hore vždy bola tak pekne v strede, ale teraz mám pocit, že sa zosunula dolenižie, bože dnes je total akčna v tom bruchu a teraz sa jej asi ešte aj čikutať začalo. no na poslednej poradni som bola tiež zavreta, krčok bol 2,5cmtrový a najbližie idem do poradne toho 29. tak som zvedavá, mám pocit že to na nás príde o niečo skor ja máme termín
jj fotky s našimi andelmi jeden v brušku a druhy vonku 😀

ladore
21. máj 2012

ahoj dievčatá tak ako sa držíte...ja idem z pásom akurát-zatiaľ je to ok, ale dve baby čo tam boli si ich už rovno kôli výsledkom nehávali tam.. inak moja dnešná noc-hrúza tak ma príšerne na hodinku a pol rozboleli kríže aj s celým spodkom až do revu...a potom to prešlo len chodím už ledva z nohy na nohu a vystrieť sa normálne mi ani nejde 😒

oksi77
21. máj 2012

@alllexa1 cauko ja idem na antolsku 🙂 uz som tam bola sa nahlasit a v stredu mam poradnu.a v utorok idem na cvicenie 😀 dokiho nemam tak idem si aspon zaplatit epi lebo tak ma nastrasily doktor aj anesteziolog ze az 😝

chelonka
21. máj 2012

@ladore fúúúha tak aj ty to už budeš mať za chvilku ked už takto kríže sa začínaju prippravovať - rozťahovať 😀

anika159
21. máj 2012

@sijust dakujem dakujem aj ja totak beriem🙂

ladore
21. máj 2012

@chelonka v piatok keď som tam bola tak mi vraveli že to viadia tak 1-3 dni max týždeň a prídeme rodiť..tak uvidíme ako to zvládneme ešte...možno teraz zas tieto zvýšené teploty nám dopomôžu už 😉

1ivanka1
21. máj 2012

@veronika66 no myslím, že nie všade sú všetky sestričky milé a príjemné..no nerozhádže, ale tak vieš, hormóny po tom pôrode urobia svoje 🙂 🙂