icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

veronika66
28. máj 2012

@eemmaa moja ani ja som ešte nebola na pásoch a tiež to mám za 11 dní 🙂

miskaska
28. máj 2012

@oksi77 inak, ja som mala pocit, ze som mala taketo problemy, ked som uzivala vitaminy pre tehotne. Asi mi vadilo zelezo, som to prestala jest a je vsetko OK.

eemmaa
28. máj 2012

@veronika66 no tak ja som toho nemala viac ale tak pokial maly je ok tak mi to je aj jedno 🙂

eemmaa
28. máj 2012

@adulka165 no aj mi sme dole hlavickou uz pripraveny ale neviem si ani ja predstavit ci ho vobec vytlacim 😒

veronika66
28. máj 2012

@eemmaa a tiež chodíš na kramáre ? Ja mám v štvrtok poradňu tak som zvedavá či dajú aj pásy lebo mi nič nepovedali len to že na 9:00 hod mám prísť a doniesť moč nič iné mi nepovedali 😒

eemmaa
28. máj 2012

@veronika66 nie ja som na antolskej ale mne o pasoch nikdy nic nepovedali ☹

veronika66
28. máj 2012

@eemmaa ved ani mne nepovedali nič o tom len sa kukol na sone či je stále otočený zadočkom dole a povedal že áno zadkom dole KP a povedal o týždeň dojdite ráno o 9:00 a doneste moč to je všetko čo som sa dozvedela ani či sa otváram a ani nič 😒

oksi77
28. máj 2012

@keira vies co slivky a dalsich 100receptou mam odskusanich mne nepomaha nic jedine ranna kava aj to ked pojdem tak juuupi 🙂 ked ne tak az nasledujuce rano 😢

eemmaa
28. máj 2012

@veronika66 a ty nenosis pravidelne moc lebo ja ano 🙂 a aj tam mam na krizik bielkoviny 😒

oksi77
28. máj 2012

@miskaska mala som to aj od zeleza ale znizili mi davku tak bolo o.k a teraz zasa

keira
28. máj 2012

@oksi77 a co jedavas inac?

veronika66
28. máj 2012

@eemmaa ja nosím vždy automatický ranný moč vždy dám a vždy je všetko ok aspon povedia a v knižke to mám vždy napísane že negat tak je to v poriadku

eemmaa
28. máj 2012

@veronika66 tak to ano to mas dobre 🙂

marianax
28. máj 2012

@hrivushka nooo ale to naozaj nie je zla vaha 🙂

mata1976
28. máj 2012

@natalia777 u mna prebehlo vsetko OK, tie 'ozajstne' kontrakcie u mna zacali asi o 23.00, to som uz mala epi zavedenu a davkovali mi ju postupne, potom prepichli plodovu vodu no a mala sa narodila o 3.30 takze som 'rodila' zhruba 4,5hod. Este som nepocula, ze by epi mala taketo nasledky ☹

veronika66
28. máj 2012

@eemmaa ale neviem čo bude keď je stále otočený tím zadočkom no a doktor nič nevravel moc sa ponáhľal nejako ale teraz vo štvrtok som zvedavá čo povie sa ho popýtam na veci čo ma zaujímajú.A po poradni idem k p.Jandovej na tu prípravu na 13:00 tak som zvedavá čo sa dozviem lebo som na všetko zvedavá tam idem s mojím drahým

oksi77
28. máj 2012

@keira ja rano kavu potom chlebik oblozeni alebo ochuteni tvaroh alebo jogurt na obed co je a vsetko bez peciva.pocas dna nejaki ten cukrik nekedy trocha cokoladky ale aj mlecneho vela.skoro kazdi den jablko alebo melon.ale ja si dam ovoce zapijem kefirom a nic 😀

eemmaa
28. máj 2012

@veronika66 no pokial babatko nieje otocene hlavickou dole tak sa zvacsa robi cisarak co som pocula ale uvidis kazdopadne daj potom vediet co sa dozvies. a drzim palce aby to boli len dobre spravy 🙂

tina2222
28. máj 2012

@oksi77 Ahoj,aj ja som mala take problemy,ale kupila som si Pssylium,to je prirodna vlaknina a odvtedy mam pokoj. Davam si to rano a vecer a na druhy den idem v pohode na wc.Tak vela stastia 😉

anika159
28. máj 2012

@zuzu4444 ja? Super dnes som cely den behala po meste, to mi sice trochu nohy puchli ale zase som sa nachodila aj🙂 ja neviem piatok mam termin a nic.. Maly obcas sa trosku pohne trosku silnejsie ale inak nemam problem s ziadnymi cinnostami od soferovanie az po nosenie nakupov a upratovanie ...ty si na tom ako?

veronika66
28. máj 2012

@eemmaa tak v podstate mi je jedno ako pôjde ale hlavne že bude všetko dobre.Najprv som chcela len prirodzene ale už sa pomaličky zmierujem aj s tím cisárským hlavne už aby to bolo 🙂

silvia0201
autor
28. máj 2012

@chelonka
@marianax
@alllexa1
@oksi77 no dievčatá, ešte som doma, nešla som nikam, hoci mi tvrdne brucho furt. ale je to také celé divotvorné. raz je to za 7min, potom zas 15min, potom pekná polhodinka a zas 7min. ja som s toho už jeleň. aj kamoška sa bola na mňa kuk a silou mocou ma chcela už brať do nemocky, že ona tam so mnou ostane a ešte si malú aj popestuje 😅 milé od nej. keby mi aspoň voda odtiekla, tak by som neváhala ani sekundu, hoci by moji chalani ostali sami doma, lebo drahý išiel na nočnú. ale postarať sa o seba vedia, veď sú teraz najmúúúúdrejší zo všetkých 😀

chelonka
28. máj 2012

@silvia0201 no ved presne tohto sa bojím aj ja, že ma takto bude telo oblbovať a ja nebudem vedieť či už idem rodiť alebo nie!

silvia0201
autor
28. máj 2012

@anika159 to šoférovanie mi dneska moja drahá polovička vytkla že :,, máš pár dní do pôrodu a ty kľudne jazdíš ako Fitipaldy" 😀 niekde som čítala, že by žena už v 9. mesiaci nemala jazdiť. ozaj a pás používaš? ja nie. drahý je policajt a ten mi povedal, že nemusím, hoci som tu na mk čítala, že by sa mal používať.

sandy80
28. máj 2012

@oksi77 mne pomohla vláknina v tobolkách, len neviem, či sa to môže počas tehotenstva. inak zaujímavé, že v prvom tehotenstve ma toto tiež strašne trápilo, mala som celý čas problémy, a teraz vôbec (klop klop)🙂

silvia0201
autor
28. máj 2012

@chelonka vidíš. ja by som už mala čo to vedieť a predsa som v neistotách. druhého som rodila v 2000roku. ja som si povedala, pokým to nebude pravidelne á 5.minút aspoň pol hodinu v kuse, nejdem nikam.

silvia0201
autor
28. máj 2012

@oksi77 mne veľmi pomohlo kefírové mlieko, alebo acidofilné mlieko prihriate v mikro + zavárané slivky so šťavou a to na lačný žalúdok.
deti sa so mňa smiali, že čo to pre boha jem 😝

oksi77
28. máj 2012

@silvia0201 no tak co porobis?cakat a dufat ze uz uz to bude 🙂 jo kefir si robim sama mm mi nosi mleko a ja porobkam aj smotanku aj syr aj kvasne mliecko a to je fakt supa ne ako z obchodu 😝 ale nezabera

oksi77
28. máj 2012

@tina2222 to mam stale aj pred tehu taketo problemy ale zo zacatku som brala zelezo aj kavu sompila bezkofeinovu tak to bolo zle ale potom od 5teho mesiaca kava ormalna a poslednu dobu min zeleza tak to bolo o.k no dnes som dala gutalaks len 6kvapiek ale zabralo 😝 nedalosa to uz vidrzat

majussska1812
28. máj 2012

Ahojte baby 🙂 mala som ist zajtra do poradne,ale isla som dnes. Ked som mala rano take bolesti ☹ uz som sa aj tesila,ze sa to rozbehlo. A nic..doktor mi bral krv na pecenove testy, bo ma stipe vedla pupka, dufam,ze budu dobre...