Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Nebojte Silvia vám všetko popíše,teraz sme dotelefonovali 😉 .Prajem vám krásne,zdravé detičky a ľahké pôrody 🙂
@1ivanka1 jop, aj tam sa dá prednostne... ked je veľa ľudí a ponáhľaš sa, tak je to vcelku fajn.
Inak ja som bola tiež celú dobu v tom, že Silvia0201 chce Alexandru... 🙂 Žeby pôrodné hormóny? Máme sa teda na čo tešiť, ešte tu bude asi veeeľa prekvapení... @s ilvia0201 V každom prípade blahoželám moc k malinkej, teším sa, že to už máš šťastlivo za sebou! Ako vidím, ani ťa nemuseli posielať domov pri tých 6cm, v noci ťa tam mali znova... 😉 Ale super, tešíííme saaa!!!
@veronika66 jasné, každá sa musí rozhodnúť sama, len ja práveže furt rozhodnutá nie som, ale to som celá ja... veľmi dúfam, že to zvládnem bez epi... 🙂
@1ivanka1 pri tom, ako sa cítim raz tak, raz tak, je fakt možné všetko u mňa, aj týždeň prenášania...Ale to by vyšlo zrovna na naše výročie svadby a aj zoznámenia, tak by to bolo do tretice... len neviem, či dovtedy brucho unesiem... 😀
@kuriatko21 no ja mám niekedy také pocity, že rodiť tak skoro nebudem..ale teda nechám sa prekvapiť 🙂 🙂 🙂 možno to príde tak nečakane a rýchlo..
no hormóny asi viedli k zmene mena, ja sa ešte tiež rozhodujem, tak to radšej aby som bola už naisto rozhodnutá lebo tam kecnem nejakú volovinu 😀 😀 😀
ahojte babulky, tak sa po dlhej dobe ozyvam aj ja. Tesim sa a vsetkym uz maminkam a babatkam prajem veeelaaaa zdravia 🙂Sa nam to pekne porozbiehalo. Mna ta mala drnda tolko plasila a rypcovala sa von, az nakoniec budem aj prenasat 😀 zatial nemam ziadne zvlastne stavy, energie mam za styroch, len sa bojim, ze sa zachvilu nezmestim do dveri 😀 Baby kolko ste pribrali? Ja 16 kg, ale mam pocit, ze najmenej 100.
@silvia0201 jeeeej, prva si zakladala temu junoviek a prva si aj prodila v juni 🙂) tesim sa s tebou ze to uz mas za sebou moc moc gratulujem a prajem vela zdravicka malinkej a tebe rychle zotavenie... az mi slzicky vysli - krasny datum.. konecne si sa dockala svojej vytuzenej dcerky... este raz gratulujeeeem
@silvia0201 gratlujem🙂))
Ahojte dievcata moje tak aky mate plan na dnes? ja zas doma ale v stredu mi uz pride muzicek a vo stvrtok nastup do nemocky a v piatok ideme na toooooooo no ale bobky mam riadne 😅
@marianax nebooooj vsetko bude ok, trosku bolesti a potom uz len radosti a starosti.. 😀 Ja sa uz tiez neviem dockat vcera na poradni mi povedali ze je to urcite dievka, takze NOEMI moja krasna..Ma 2800 a staci do 3 kilo, nech je to lahsie 😀 .... Ja uz sa neviem dockat a ticho zavidim vsetkym co uz maju za sebou...
holky, co porabate, ako sa mate, citite, ake ste "velke"? 😀
@anika159 no ja neviem, ci chcem 😀 , vsak sa bojim toho neznama, co ma caka 😀
plus, prestala som citat vsetky veci okolo babatiek a pod, aj veci som prestala kupovat, v podstate nic nemam, hovorim si, vsak uvidim, tak neviem, ci robim dobre! ci mam zhanat daku osvetu alebo nie, asi budem ta najsprostejsia mamicka .. minimalne na SR 😅 😀 😲
@keira ja som na tom tiez tak, ale hovorim si ze toto vsetko je prirodzen sucast zivota...tak sa nestresujem, necitam luposti neriesim o by mohlo byt co by nemuselo byt... Ja som tiez nic nekupila uz adi 3 tyzdne hovorim si ze mam dost a ked mi nieco bude chybat dokupim...takze nebudes najsprostejsia lebo budeme dve🙂
@silvia0201... srdecne blahozelam k malej slecne... 🙂
@silvia0201 - gratulujem! Tak si sa dockala a vidis, este pred terminom🙂 Ako to prebiehalo?
@keira @katarinahl - ja som pribrala 14 kg, no ale citim sa tiez dost velka a nemotorna. Pri prvom som mala 17 kg naviac a podarilo sa zhodit do pol roka vsetko...
@sperka - tak hlavne, ze je kocik kupeny🙂 Ja si zase hovorim, ze by som sa mala zacat balit do porodnice, lebo to clovek fakt nevie, kedy to pride, i ked zase ja mam na to +- 3 tyzdne...
Ahojte babuľky. Tiež sem stále nakúkam, že ktorá z vás sa tu ukáže a ktorá nie, ktorá z vás už asi rodí.. 🙂 U mňa to už posledné dni vyzerá tak, že sa nič nedeje, takže pôjdem asi na termín tipujem. Dnes som tiež troška študovala hviezdy, že ako to vyzerá..🙂 Tá konjunkcia slnka s venušou nie je až taký zriedkavý jav, akurát že sa k tomu pridáva ešte aj merkúr a ku všetkému bude aj spln...takže tento týždeň budú zaujímavé hviezdy a budú sa rodiť zaujímavé detičky.. 🙂 A inak tiež už posledný mesiac nič nekupujem, aj ked neviem, či mám všetko, ale presne ako vy, čo bude treba sa dokúpi. Hlavne žiadny stres, nejako to snáď len dopadne... 🙂
@marianax
mariani kedy mas tu sekciu? ja som zas zabudla, snad ta tehotenska skleroza coskoro odide 😀 ja mam 14.6 - u zkonecne zacinam zehlit bejby veci 😀 a nevies ako ostatne baby? ci uz sli sekciou niektora? a ake mali skusenosti? sto rokov som nebola na konikovi tak nic neviem a ako sa pozeram tak ste takmer 100 stran zapisali 🙂 pekny dnik prajem 🙂

@silvia0201 inak malinka si vybrala krasny datum narodenia, MDD 😉 😉 😉 uzasne, gratulujeeem tesim sa s tebou 😉