icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

blackswan75
1. jún 2012

@silvia0201 inak malinka si vybrala krasny datum narodenia, MDD 😉 😉 😉 uzasne, gratulujeeem tesim sa s tebou 😉

tajkoska
1. jún 2012

Nebojte Silvia vám všetko popíše,teraz sme dotelefonovali 😉 .Prajem vám krásne,zdravé detičky a ľahké pôrody 🙂

kuriatko21
1. jún 2012

@1ivanka1 jop, aj tam sa dá prednostne... ked je veľa ľudí a ponáhľaš sa, tak je to vcelku fajn.
Inak ja som bola tiež celú dobu v tom, že Silvia0201 chce Alexandru... 🙂 Žeby pôrodné hormóny? Máme sa teda na čo tešiť, ešte tu bude asi veeeľa prekvapení... @s ilvia0201 V každom prípade blahoželám moc k malinkej, teším sa, že to už máš šťastlivo za sebou! Ako vidím, ani ťa nemuseli posielať domov pri tých 6cm, v noci ťa tam mali znova... 😉 Ale super, tešíííme saaa!!!
@veronika66 jasné, každá sa musí rozhodnúť sama, len ja práveže furt rozhodnutá nie som, ale to som celá ja... veľmi dúfam, že to zvládnem bez epi... 🙂
@1ivanka1 pri tom, ako sa cítim raz tak, raz tak, je fakt možné všetko u mňa, aj týždeň prenášania...Ale to by vyšlo zrovna na naše výročie svadby a aj zoznámenia, tak by to bolo do tretice... len neviem, či dovtedy brucho unesiem... 😀

1ivanka1
1. jún 2012

@kuriatko21 no ja mám niekedy také pocity, že rodiť tak skoro nebudem..ale teda nechám sa prekvapiť 🙂 🙂 🙂 možno to príde tak nečakane a rýchlo..
no hormóny asi viedli k zmene mena, ja sa ešte tiež rozhodujem, tak to radšej aby som bola už naisto rozhodnutá lebo tam kecnem nejakú volovinu 😀 😀 😀

eemmaa
1. jún 2012

@katkagab gratulujem a kto ta rodil? ja sa tam chystam tiez

marianax
1. jún 2012

@alicia28 dakujem moja idem sice sekciou ale dufam ze i ta prebehne hladko a rychlo sa zotavim 🙂 ty tiez oddychuj prvych 6tyzdnov je dolezite oddychovat 🙂

marianax
1. jún 2012

@tajkoska jeeej to je uzasna sprava malinka vedela kedy ma prist na svet 😀 velikanska gratulacia vela zdravicka malinkej aj maminke tesime sa velmi velmi a velmi pozdravujeme dakujeme ze si nam dala info 😀

katarinahl
1. jún 2012

ahojte babulky, tak sa po dlhej dobe ozyvam aj ja. Tesim sa a vsetkym uz maminkam a babatkam prajem veeelaaaa zdravia 🙂Sa nam to pekne porozbiehalo. Mna ta mala drnda tolko plasila a rypcovala sa von, az nakoniec budem aj prenasat 😀 zatial nemam ziadne zvlastne stavy, energie mam za styroch, len sa bojim, ze sa zachvilu nezmestim do dveri 😀 Baby kolko ste pribrali? Ja 16 kg, ale mam pocit, ze najmenej 100.

lulu1988
1. jún 2012

@silvia0201 jeeeej, prva si zakladala temu junoviek a prva si aj prodila v juni 🙂) tesim sa s tebou ze to uz mas za sebou moc moc gratulujem a prajem vela zdravicka malinkej a tebe rychle zotavenie... az mi slzicky vysli - krasny datum.. konecne si sa dockala svojej vytuzenej dcerky... este raz gratulujeeeem

anika159
1. jún 2012

@silvia0201 gratlujem🙂))

sandy80
1. jún 2012

@tajkoska super, už sme ju tu hľadali dneska, pozdravuj ju, v mene nás všetkých, že blahoželám a prajem všetko dobré🙂

marianax
2. jún 2012

Ahojte dievcata moje tak aky mate plan na dnes? ja zas doma ale v stredu mi uz pride muzicek a vo stvrtok nastup do nemocky a v piatok ideme na toooooooo no ale bobky mam riadne 😅

macuka
2. jún 2012

@marianax nebooooj vsetko bude ok, trosku bolesti a potom uz len radosti a starosti.. 😀 Ja sa uz tiez neviem dockat vcera na poradni mi povedali ze je to urcite dievka, takze NOEMI moja krasna..Ma 2800 a staci do 3 kilo, nech je to lahsie 😀 .... Ja uz sa neviem dockat a ticho zavidim vsetkym co uz maju za sebou...

marianax
2. jún 2012

@macuka jej moja tesim sa dievcatko 😀 vaha pekna a meno tiez velmi pekne 🙂 take to bude narychlo vies mm pride v stredu vo stvrtok rano nastupujem do nemocky v piatok ma robia a v nedelu ma dcera sv.prijimanie 😅

macuka
2. jún 2012

@marianax noooo vidis, tak budete mat perne, ale aspon nebude nuda 😀 ....A potom si oddychnete...Manzel bude doma, ked sa male narodí? este stale nevies co cakate?

marianax
2. jún 2012

@macuka ano bude doma lebo pride v stredu a ja vo stvrtok idem do nemocky a v piatok ma budu robit takze pride tak tesne pred 🙂 Ano bude Lukaško 🙂

keira
2. jún 2012

holky, co porabate, ako sa mate, citite, ake ste "velke"? 😀

macuka
2. jún 2012

@marianax jeeeeej Lukasko, chlapcek krasny...cmuk na brusko. 🙂 A manzel dokedy ostane domka? dufam ze dost dlho na to aby si vsetko zvladalal, dala sa dokopy, a on postrazil dalsi drobizg... 😉

anika159
2. jún 2012

@marianax budeme drzat palce🙂)

anika159
2. jún 2012

@keira ja sa citim velmi velkaa kazdych 5 minut hovorim malemu... Pod von🙂 alenepocuva tvrdohlavec🙂

keira
2. jún 2012

@anika159 tak mu je tam dobre, caka si na spravnu konstelaciu hviezd 😀 , ja som chcela 6.6. .. ze vtedy je nejaka ta konjukcia s venusou .. ale velmi pochybujem 😀

anika159
2. jún 2012

@keira aha to je tusim to co my uz neuvidime ze raz za 150 rokov tusim... 🙂 no ak dovtedy nic 5 mi zacnu vyvolat mozno az 6 porodim to by i mohlo vyjst...mozno kedbudes velmi na to myslit ze siesteho siesteho mozno ti to vyjde 😀

keira
2. jún 2012

@anika159 no ja neviem, ci chcem 😀 , vsak sa bojim toho neznama, co ma caka 😀

plus, prestala som citat vsetky veci okolo babatiek a pod, aj veci som prestala kupovat, v podstate nic nemam, hovorim si, vsak uvidim, tak neviem, ci robim dobre! ci mam zhanat daku osvetu alebo nie, asi budem ta najsprostejsia mamicka .. minimalne na SR 😅 😀 😲

anika159
2. jún 2012

@keira ja som na tom tiez tak, ale hovorim si ze toto vsetko je prirodzen sucast zivota...tak sa nestresujem, necitam luposti neriesim o by mohlo byt co by nemuselo byt... Ja som tiez nic nekupila uz adi 3 tyzdne hovorim si ze mam dost a ked mi nieco bude chybat dokupim...takze nebudes najsprostejsia lebo budeme dve🙂

sperka
2. jún 2012

@keira to je úplne v pohode, ani ja nič neriešim a ani neviem či mám všetko. Keď to príde, tak potom zistím, čo všetko chýba 😀 dokonca nemáme doma ešte ani kočík (máme ho kúpený ale odložený u švagra)....takže to budú iné stresy 😖

z.vrablova
2. jún 2012

@silvia0201... srdecne blahozelam k malej slecne... 🙂

alllexa1
2. jún 2012

@silvia0201 - gratulujem! Tak si sa dockala a vidis, este pred terminom🙂 Ako to prebiehalo?

@keira @katarinahl - ja som pribrala 14 kg, no ale citim sa tiez dost velka a nemotorna. Pri prvom som mala 17 kg naviac a podarilo sa zhodit do pol roka vsetko...

@sperka - tak hlavne, ze je kocik kupeny🙂 Ja si zase hovorim, ze by som sa mala zacat balit do porodnice, lebo to clovek fakt nevie, kedy to pride, i ked zase ja mam na to +- 3 tyzdne...

sperka
2. jún 2012

@alllexa1 ja som už pobalená snáď 1,5 mesiaca, švagriná, tá rodila tento rok v marci a s 3 týždňovým predstihom, takže nechcela som nechávať nič na náhodu 😎

kuriatko21
2. jún 2012

Ahojte babuľky. Tiež sem stále nakúkam, že ktorá z vás sa tu ukáže a ktorá nie, ktorá z vás už asi rodí.. 🙂 U mňa to už posledné dni vyzerá tak, že sa nič nedeje, takže pôjdem asi na termín tipujem. Dnes som tiež troška študovala hviezdy, že ako to vyzerá..🙂 Tá konjunkcia slnka s venušou nie je až taký zriedkavý jav, akurát že sa k tomu pridáva ešte aj merkúr a ku všetkému bude aj spln...takže tento týždeň budú zaujímavé hviezdy a budú sa rodiť zaujímavé detičky.. 🙂 A inak tiež už posledný mesiac nič nekupujem, aj ked neviem, či mám všetko, ale presne ako vy, čo bude treba sa dokúpi. Hlavne žiadny stres, nejako to snáď len dopadne... 🙂

vlnka81
2. jún 2012

@marianax
mariani kedy mas tu sekciu? ja som zas zabudla, snad ta tehotenska skleroza coskoro odide 😀 ja mam 14.6 - u zkonecne zacinam zehlit bejby veci 😀 a nevies ako ostatne baby? ci uz sli sekciou niektora? a ake mali skusenosti? sto rokov som nebola na konikovi tak nic neviem a ako sa pozeram tak ste takmer 100 stran zapisali 🙂 pekny dnik prajem 🙂