Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
silvia0201 ...Silvinko gratulujeeeem! 🙂
@macuka dakujem moja si zlata a veeelmi pekna fotecka 😀 no dufam ze mu vyjde byt doma tie dva tyzdne cize tyzden co budem v nemocke a tyzden ked pridem z nemocky dufam ze vsetko pojde ako ma a v nemocke nebudem dlhsie ako tych 5-6dni 🙂 on sa postara je zlaty vie navarit aj upiect aj upratat tak sa nebojim 🙂
@macuka myslím, že čo sa Boha týka, každý z nás má právo si zariadiť svoj vzťah k nemu podľa seba, či to prejaví modlením, alebo niečim iným, nikto nemá právo súdiť.. Čo sa postavenia hviezd týka, je to holý fakt, výpočet, nie je na tom vôbec nič proti Bohu, netvrdím ani, že hviezdy sú nad neho ani nič podobné. Neinterpretujem ich, len konštatujem. Okrem toho...všade okolo sú znamenia a to neznamená, že nie sú od Boha... Ako si sama napísala, aj mudrci študovali hviezdu a tá ich viedla správnym smerom... A že sa budú rodiť zaujímavé detičky, to je tiež fakt, nehovorím, že inokedy sa rodia nezaujímavé. Za želania ďakujem, dúfam, že všetky júnovky to zvládneme super. 🙂
@vlnka81 ahoj moja joooj mi nieco hovor o tej skleroze ja mam tu taky chaos ze sa az niekedy hanbim niektorej sa nieco opytat lebo si povie ze mi sibe 😀 tak ja mam sekciu teraz v piatok 8juna moj dedo bude mat v ten den 95rokov 😀 no a lucy125 uz porodila sekciou zajtra by mala ist domov ma maleho Martinka a myslym ze len par stran dozadu sa tu robil suhrn takze sama presne neviem 😅 ona mala sekciu neviem ako to zvlada ale asi v pohode 🙂
baby myslite ze ked je v pondelok spln tak pojdeme rodit vsetky??? 🙂
@monuska342 joooooj bozicku ta ja este nie nemam mm doma ja som objednana az na piatok 😀 😀 😀 ale vam ktore uz cakate ze nech to uz pride zelam urcite a hlavne lahky porod 🙂
@monuska342 vraj to ma nejaky vplyv, ale pochzbujem 🙂 asi to pohne len tie v termine 🙂))))
@kuriatko21 ja suhlasim,postavenie hviez je skumane este v rokoch pred kristom, a kto veri v boha vie, ze aj hviezdy stvoril boh a dal ludom aby sa vedeli v nich orientovat 😉 😉 😉 nie je na tom nic zle, ved pozri na horoskopy, aky maju vplyn na psychiku cloveka aj na jeho povahove vlastnosti v case jeoho narodenia...... 😉 😉 😉
@marianax 😀 😀 😀 no ta skleroza je fakt desna! najkhorsie je ze moja kamoska porodila pred mesiacov a vravi ze jej to stale este nepovolilo 😀 tak neviem ci sa na to budem vyhovarat uz do smrti aj ja 😀 ach jaj. kazdopadne vdaka za info. V piatok budem na teba silno silno silno mysliet! Nech pri vas oboch stoja vsetci anjeli 🙂 a hlavne ziadne bolesti a rychle zotavenie! a mm nech fici domov 😀 dedkovi vsetko najlepsie 😉 wow - 95 rokov!!!
@vlnka81 dakujem moja si naozaj velmi zlata no vies co sa mne stalo objednala som nedavno tu z MK decku cakam a cakam a stale nedosla tak idem kuknut do spravy a tam som zistila ze som tej kocke napisala ze nech mi tu decku posle do 25juna! a to som chcela ze do 25maja no ja mam doma zatial 4kusy a moja skleroza sa ma drzi ako drak a ako to bude po piatom porode 😅 ?
Otazka: tie ktore uz daky ten porod maju za sebou...co vam pomohlo naurychlenie hojenia po nastrihu?
@marianax supeeer, tesim sa s tebou ze manzel bude doma tak dlhy cas, i ked asi to prejde velmi rychlo! Nuz a potom budes sama, ci pride volakto pomoct? ak pojdes cisarskym, urcite apson ten mesiac budes potrebovat hodne oddychovat, lezkat....Dakujemm za kompliment fotka je z tabla ziakov co koncili ZUS, kde ucim... 😉
@kuriatko21 vobec ti neprotirecím kuriatko, a som rada co si napisala! Vidno ze aspon hlbas, a studujes Jeho stvorenstvo...Ved On stvoril hviezdy, a fakt ze mudrci isli za hviezdou, nieco znamena. Ze si to Boh pouzil, aby Ho nasli..Nesudim ta, ani nic take som nechcela napisat, dufam ze to tak nevyznelo..Som len presvedcena, ze v poslednom case sa ludia riadia len znameniami, ale ziveho Boha skutocne nehladaju cez Bozie slovo, ktore hovori ozaj aj do dnesnej doby, a ludia ho velmi nepoznaju lebo si myslia, ze aka starodavna kniha..Fakt je ze sa tam hovori o vsetkych temach, napriklad aj o dnesnej horucej teme v politike_ homosexualite...Mna fascinuje ze som tam nasla odpovede na vsetky svoje nezodpovedane otazky, a vytvorila som si s Bohom pevnejsi vztah, na zaklade ktoreho dnes mozem povedat, ze vsetko co mam dobre je od Neho, a vidim aj jasne vedenie, niekedy mi presne povie, co mam danemu cloveku povedat, na povzbudenie, ci napravenie...Od Neho je vsetka mudrost, a skrze poznanie Jeho slova....Ja vsak vidim, ze dnesni ludia si vytvorili boha ktory im vyhovuje podla toho aky oni maju nazor...Lenze takto Boh nefunguje. On je zvrchovany, a Jeho slovo plati, a budes tat naveky, aj ked svet pominie....Tak je napisane...Napokon Jezis prekonal uskocnost diabla na pusti jedine poslusnostou Boziemu slovu....Este raz sa omluvam ak som ti vyznela nejak ze ta sudim, nebolo to tak....Prajem ti krasny zbytok dna kuriatko a babatku pokoj v brusku... 😉
ako casto vas boli brusko, tie menstruacne bolesti? mna to dnes neja zacalo a nejako nie ustat 😒
ale vydrzat sa to ako da 😒
@keira mňe hlavne večer ale nepravidelne nie každý deň ale keď bolí tak bolí parádne 😒
@anika159 repikovy odvar, chodila som s flastickou na wc, daval na papier a obklady robila, nie je nic lepsie 😉
Ahojte, zasa som tu dlhšie nebola..... v pondelok 28.5. o 16:43 sa nám narodil malý Martinko s mierami 3680g a 51cm. Sme šťastní a zdraví, porod bol uplne super, krasny zázitok aký prajem každej mamine🙂
@monuska342 bodaj bi si mala pravdu moja 😀 😀 😀
@steiny Blahozelame, povzbudzujes nas ostatne, ktore to mame este pred sebou 🙂)))) My budeme mat tiez Martinka, uz sa neviem dockat, az ho budem drzat v naruci.. Uzivaj si najkrajsie momenty v zivote, teraz a naplno! 🙂)))))
@steiny gratulujeeem nech ste zdravuckyy. 🙂 dobre citam ze porod bol super? wow..... dufam ze takto budeme pisat vsetky 😀 mala si epi?
ahoj dievčatá, tak my sme už na svete narodila som sa 02.01 ráno 1.6.2012, mám 50cm a 3200g 🙂

@kuriatko21 Kuriatko radsej sa pomodli k jedinemu Bohu ktory stvoril vsetko zive, a ma moc tvorit, je to Stvoritel ktoreho krasu kazdy den obdivujes....Mudrci studovali hviezdy a doviedla ich k Jezisovi Kristovi.. Poklonili sa MU a spokojne odisli, ze videli Spasitela- Zchrancu Izraela..Odvtedy je aj nasim, ako sam povedal, ze bude pomahat tym ktory v Neho veria, a dufaju a vzyvaju Jeho meno..Tvoja pomoc je tiez od Neho v kazdom case, aj tomto..zaujimave deticky sa rodia kedykolvek to On da, On je nad hviezdy... 😉 Nech ti to dobre dopadne, a Boh ta pozehna...Zelam ti super porod!