icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

chelonka
2. jún 2012

@ladore gratulujeeeeeeeeem

mata1976
3. jún 2012

@bambulka248 myslela som ze PEDA sa da aplikovat v kazdej nemocnici ☹

gaborova11
3. jún 2012

@ladore tak gratulujem

macuka
3. jún 2012

@bambulka248 mojaaaaaaaa. Tak co uz, iste to zvladnes..Prave som citala, ake je dolezite predychavat kontrakcie, a ostat pokojna 😀 Sa im povie, ked od bolesti sa spusti stres aj sám..Vraj ked je stres, este o to vacsia bolest...vsak ale s bolestou ide stres...No co uz, skusit to mozeme...Budeme fucat ako slony a zvladneme...Tak ti zelam ozaj lahky porod, a co najrychlejsi...Minule som pocula svoju kamosku prvorodicku hovorit, ze ani nevedela kedy kontrakcie zacali 😀 a ze len tak isla do nemocky, ci to uz je ono, a do hodiny porodila...tak ja toto nechapem! ja som si pribuchla od nervov z bolesti prsty do auta, ked sme prisli do nemocice..iste som vedela, ze toto uz musia byt kontrakcie...a iba silneli a silneli... ☹ myslela som ze toho nebude konca kraja, az kym mi nepichli epidural...ale tak ja mam extremne nizky prah bolesti a citlivosti, liecim sa aj na neurologii...Snad u teba to bude ine...Maj sa pekne, krasny den 🙂

macuka
3. jún 2012

@oksi77 aj hej, aj nie 😀 Zmiesane pocity... 😀

monuska342
3. jún 2012

@marianax zavidim ze ty vies kedy pojdes rodit 😉 aj ja by som uz chcela....ale zatial stale nic 😒

marianax
3. jún 2012

@monuska342 neboj moja urcite ti to velmi rychlo zbehne 🙂 ved ja som sa nacakala pri 4detoch tak teraz mam taku trosku malu vyhodu 😅 😀

monuska342
3. jún 2012

@marianax bodaj by si mala pravdu 😉 ja citim stale ako keby menstruacne bolesti a sem tam aj neaka falosna kontrakcia...dufam ze sa to uz blizi...chcem to uz mat zasebou kym nezacnu tie horka a ja sa budem este tahat s bruchom 🙂

lucy125
3. jún 2012

Ahojte holky, tak už sme s Martinkom doma, pred 1h sme došli z nemocky.Som total K.O. ale šťastná že som doma. večer ked sa trošku zotavím, vám pošlem foto aj vám napíšem ako to prebiehalo všetko.Sandy80 ty ideš zajtra tebe držím palčeky, nech to všetko tak pekne vyjde ako mne. 🙂 🙂 🙂 Inak ďakujem za gratulácie, musím sa dospat, večer aj foto popridávam.Holky držte sa mi.Zatial papa, večer som tu opať. 😀 😀 😀

oksi77
3. jún 2012

@lucy125 tesimesa s tebou a budeme cakat az sa ozves tak oddychujte pa 🙂

d.j.
3. jún 2012

@bbarboraa Viem si predstavit ako sa citis, tak sa drz aby si to stihla. ja sice statnice mam az o rok ale este v utorok mam poslednu skusku :( tak dufam ze stihnem ak nie tak zial prenos co by som bola nerada. drzim palceky pa

sandy80
3. jún 2012

Chrumečky moje, zajtra by som mala mať tú sekciu konečne a teraz som strašne zúfalá, pretože od včera večera mám strašnú nádchu a bolí ma hrdlo:( Dúfam že mi kvôli tomu cisarák neodložia, alebo že to nebude mať vplyv na zdravotný stav malého:( Tak sa bojím, aj bez toho som sa už včera začínala báť a teraz toto, som z toho zúfalá a smutná. Viacrodičky, nestalo sa Vám pri niektorom pôrode že ste boli choré?

katkagab
3. jún 2012

@adulka165 Michal, 3500g 50cm. Narodil sa 26. 5. 2012 o 17:58h 🙂

marianax
3. jún 2012

@monuska342 no ked to pocasie je ako na hojdacke raz ochladenie potom oteplenie 🙄 tak snad to vyjde a pojdes coskoro 🙂

marianax
3. jún 2012

Cez den len tak kopkame natahujeme sa ale vecer ked laham do postele taka diskoteka zacne ze neviem ako sa ulozit musim chodit kym ho asi neukolisem 😀 ako je to u vas?

tinka5
3. jún 2012

Jááááj žienky mňa dnes hrozne bolia kríže....júúúúúj ☹

sandy80
3. jún 2012

môj malý sa zas strašne málo hýbe, ale keď áno, tak to už bolí🙂 ako keby sa premiestňoval z jednej strany do druhej, ja mám malinké brucho (podľa mňa), tak sa tam už malý určite nezmestí 🙂

veronika66
3. jún 2012

@marianax ja mám tiež tažké zaspávanie ale mne sa cez deň stále hýbe niekedy mám pocit že bez prestávky 😒

bbarboraa
3. jún 2012

@d.j. dakujem aj tebe drzim palce 🙂

bambulka248
3. jún 2012

@mata1976 v zamkoch sa neda. Nemaju na to anesteziologov bohuzial. Budem to musiet rozdychat ☹

bambulka248
3. jún 2012

@macuka to mi je luto ze si mala takyto tazky porod. Ja si o sebe myslim ze mam vysoky prah bolesti, tak snad to nejako zvladnem. Vlastne nemam na vyber 😀 tak dufam ze druhy porod budes mat lahky a rychly.

1ivanka1
3. jún 2012

@lucy125 gratulujem 😀 😀 😀 no vidíš ako to prebehlo rýchlo a ako ste to super zvládli! 🙂 teším sa na fotečky 😀 😀

silvia0201
autor
3. jún 2012

ahojte babenky. ešte z nemocky, ale neodolala som, musela som si doniesť notebook a napísať vám. ako som sa dopátrala, kolegynka ma bonzla. ako sa máte??

blackswan75
3. jún 2012

@silvia0201 gratulujeme silvi, 🙂 ako sa citis? ake to bolo? ten treti porod bol rychlejsi?? 😉

oksi77
3. jún 2012

@silvia0201 ahoj gratulujem a prajem tebe aj princeznicke vela zdravicka!!!! 🙂 tak ako bolo?pis nam sme zvedaveeeee.jo a LUCIje uz doma a slubila ze da vedet ako dopadla 🙂

jankalac
3. jún 2012

@silvia0201 gratulujeeem k princeznej 😉

eemmaa
3. jún 2012

@silvia0201 aj ja sa pripajam ku gratulacii a prajem vela zdravicka obom 🙂

silvia0201
autor
3. jún 2012

@blackswan75 ďakujem ,mám sa celkom fajn, len vys.... sa neviem už tretí deň 😉 ale dúfam, že sa vytoto čoskoro. no ani by siom nepovedala. bol síce za tri hodiny, ale dosť bolestivý a malá ma poriadne zvnútra dotrhala. ale nevadí. podstatné je, že to už mám za sebou. ešte asi zajtra a pálim domov.
@eemmaa ďakujeme 🙂
@jankalac ďakujem 🙂

keira
3. jún 2012

@silvia0201 ahoj, a ja gratulujem a drzim palce na to wckooo 😀 .. vraj lanove semiacka zaberaju, namocit do vody a na druhy den tu vodu vypit
a ako to, ze ta tak dotrhala?

buba12
3. jún 2012

@silvia0201 Gratulujeeem 🙂