icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

anika159
6. júl 2012

@monuska342 aj moj tak spava...to su podla mna fazy...to prejde... Verim v to lebo nad nim zaspavam....

1ivanka1
6. júl 2012

@veronika66 jááj no my ani kočík nemáme radi ☹ ☹ ☹ ☹

1ivanka1
6. júl 2012

@monuska342 presne aj ja tak, tiež sa mi chce total spať a ona okále vygúlené a kuká na mňa..a potom pláááč 😒

monuska342
6. júl 2012

@1ivanka1 tak moj vcera potiahol od 13.00 do 22:30 z mozno par 10 minutovymi spankami....a este sme pri nom stihli aj zavarat 😎

monuska342
6. júl 2012

@veronika66 a ja by som rada oddychovala ale ked jeden spi druhy buntosi 😉

monuska342
6. júl 2012

@anika159 tak ver dalej ja uz som to raz prezila a zeby sa to nejak extra zlepsilo nemozem povedat....stale je to tazsie a tazsie iba jedna vec je lepsia a to je ze ked reve tak vies preco 😀 aspon nieco lepsie ako zufalo hladiet na placuce babo

monuska342
6. júl 2012

@1ivanka1 presne aj moj takto oci ma rozdrapene dokoran a mrnci a ked ho konecne uspim len co spravim tri kroky uz sa mrvi a zas je hore 😒

sandy80
6. júl 2012

@monuska342 no ale keď je hore a neplače, tak to je ok, môj keď je hore tak plače v kuse:( aj po napapaní, vtedy ho určite bruško bolí:( a to s tým, že to lepšie nebude, len budeme vedieť prečo revú je 100%-ná pravda 😀

monuska342
6. júl 2012

@sandy80 vsak vlastne skusenosti hovoria za vsetko 😉 ja ked som mala prve babo tiez som si robila iluzie ale uz ma presli a zmierila som sa s tym 😀 aj moj place ked sa mu nikto nevenuje vydrzi tak 5 minut kukat do blba 🙂 mojho boli brusko vacsinou vecer ale niekedy je to lepsie a neboli ho tak strasne...ozaj baby aj idete tento rok na dovolenku mi ideme za tyzden som zvedava ako to krpci zvladnu 🙂

sandy80
6. júl 2012

@monuska342 náš malý mal 8 mesiacov, keď sme boli prvýkrát, no nebolo to s ním ľahké, ale dalo sa. keď mal rok, sme boli pri mori. ale tento rok - no neviem, možno koncom augusta na pár dní na Balatón, máme tam zadara ubytovanie, ale ďaleko s ním určite nepôjdeme, aj toto sú len plány, tak uvidíme. Ale tíško závidím, že idete na dovolenku 😉 a kam idete?

monuska342
6. júl 2012

@sandy80 ideme na Liptov kedze sme s Trnavy tak to je taky 250km o maleho si nerobim starosti tomu je jedno kde sa nachadza ale co bude vystrajat pri zaspavani nas 2 rocny krpec to neviem pretoze on chce spat iba doma a vo svojej postielke raz sa mi ho podarilo uspat u babky s bbozou pomocou 😉 dufam ze sa cez den tak znici ze vecer odkvecne 🙂 ja som to uz tiez nemohla doma vydrzat uz 2 roky sme nikde neboli....budeme mat vlastnu chatku s velkym dvorom a detskym ihriskom tak snad to bude ok....nabuduci rok uz by sme chceli ist k moru 😉

veronika66
6. júl 2012

@sandy80
@1ivanka1 tak musíme to len vydržať a byť trpezlivé a ja sa neviem dočkať kedy už bude malý v pohode hajať a spinkať joj čo by som za to dala ale to isto aj vy 🙂 🙂

riela
6. júl 2012

@monuska342 aj u mňa je to niekedy tak. chvíľku spí a potom plačká. Tvojmu staršiemu - Paťkovi k dnešným meninám prajem všetko najlepšie 🙂 aj ostatým Paťkom, ktorí sú v júnovkách 2012 🙂

monuska342
6. júl 2012

@riela jeej dakujem ze si si vsimla 🙂 aj sme mu uz gratulovali a ja som mu piekla torticku...v tychto teplach je to fuska

1ivanka1
6. júl 2012

@veronika66 jáj čo by som za to dala keby môžme byť už v bazéniku 🙂 🙂
@sandy80

1ivanka1
6. júl 2012

@monuska342 táák to ste veru šikovní, keď stíhajte aj zavárať..ja sa občas stihnem aj vody napiť 🙂

1ivanka1
6. júl 2012

@sandy80
@monuska342
baby bože nestrašte ma 🙂 🙂 🙂 a ja že to bude o chlp lepšie..a z každej strany počujem že nie,že len horšie 😒

1ivanka1
6. júl 2012

@monuska342 my na dovču nejdeme, neviem si to s takým krpcom ani len predstaviť... 😒
ale taaak by som šla

macuka
6. júl 2012

Zeny ale sme sa tesili, jak budeme kocikovat, a teraz nas humor presiel....Mna bolia tak nohy z kocikovania, a totalne chcem spaaaaaat.Moja mala tiez placka, ale dnes bola vynimocne uzasna! Moj manzel pochopil ake to je tazke kojit, a varovat cely den, ked on je v robote lebo vcera Noemi nosil dve hodiny kym zaspala 😀

macuka
6. júl 2012

baby balíte naširoko v tychto horucavach????

sandy80
6. júl 2012

@macuka ja nebalím, počkám do stredy, ideme na sono kĺbikov, tak uvidíme čo nám pani doktorka povie. neviem si to ale predstaviť v týchto horúčavách...

riela
6. júl 2012

@macuka len na noc, v týchto teplách cez deň nedávam. keď sa trocha ochladí, tak zase nonstop.

marianax
7. júl 2012

@macuka muzi pochopia az ked si to vyskusaju 😀

veronika66
7. júl 2012

@macuka baliť sa vraj nemusí jedine po sone kĺbikov ak povie doktor no my nemusíme sme boli už a ideme keď bude mať malý 8 mesiacov až a platii sme za to sono 15€
@sandy80

monuska342
7. júl 2012

@1ivanka1 ale vies to je uz trening ja som zvyknuta preto sa mi to nezda take hrozne po 2 rokoch materskej budes uz aj ty zvyknuta....ja stale hovorim ze ked som mala 1 dieta nestihala som nic a teraz ked mam dve tak stiham aj varit aj upratovat a este sa aj nudit 🙂 ale neboj bude to trosku lepsie budes sa moct s krpcom pojasit pohrat precitat knizku a to bude fajn 🙂 ale stale to bude makacka....a co sa tyka dovolenky tak mne je uz uplne jedno kde budem uspokojovat drobcove zakladne potreby viac zatial nepotrebuje 🙂

monuska342
7. júl 2012

@1ivanka1 a ked chces vediet ako horsie to moze byt tak si predstav ze ty dieta spi uz iba 1 max 2 hodky denne a ostatny cas vyzaduje tvoju pozornost beha vsade za tebou aj na zachod a tam robi neplechu roztahuje po celom byte vsetko mozno vyhadzuje skrinky sufliky a stale reve ze nieco chce a ked mu to nedas tak reve este viac a este ho musis aj kazde 2 hodky krmit a vymyslat co mu pripravis a on ty to nakoniec ani nebude chciet jest a to este nehovorim o vecernom zaspavani 😉

sandy80
7. júl 2012

no dievčatá ja som na koncoch s nervami:( tento môj krpec stále plače, v noci som ho 2 hodiny uspávala, ráno ani nespal medzi kŕmeniami, už som revala aj ja s ním:( stále iba plač...bojím sa, že mu niečo je ☹ podľa mňa nie je normálne toľko plakať pred aj po každom jedle, aj teraz mi je do plaču a bojím sa čo bude keď sa zobudí ☹

1ivanka1
7. júl 2012

@monuska342 no tak to mám nesmiernu radosť ☹ ☹

1ivanka1
7. júl 2012

@monuska342 no dúfam, že je to trening lebo ja nestíham nič a mám pocit, že ani vlastné dieťa nestíham ☹ ☹

1ivanka1
7. júl 2012

@macuka no tak to máš pravdu! tak som sa tešila na kočík a teraz je to asi to posledné na čo si spomeniem.. ☹ ☹ a malá tam ani nechce byť a akosi ani nie je kedy a plus tie horúčavy to tiež nie je žiadna sranda.. ☹ ☹ ☹