Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ahoj rubinka... vyzera dobre ten matrac a dobra cena, lebo inak su strasne drahe, co som pozerala na nete...
na tu sadu som cakala 2 tyzdne - som objednavala 1.4. a 15.4. mi to doslo na postu. ale medzitym boli aj sviatky, takze mozno to posielaju aj skorej... 🙂
jasne, odfotim uz aj celu vybavicku... dnes tam dam fotky 🙂
aj ja som si myslela, ze je to s kokosovou vlozkou a potom som bola mierne prekvapena, ale v podstate je to bonus a da sa naozaj vyuzit... no preto by som chcela kupit este jednu s vlozkou aspon na prvy mesiac, ked sa budeme bat este aj chytit babo do ruky, no a potom urcite vyuzijeme aj tuto... alebo urobit vzadu otvor na tu vlozku a viem, ze sa daju dokupit samostatne. som videla aj na stranke maderny a nie je to velka polozka...
cauko dievcata pozdravujem vas a zelam krasny slnecny den,vonku je nadherne pekne teplucko 🙂
ja som inak bola v meste pri tej aide o 11.30hod ale som tam nikoho nezastihla tak neviem ci bolo to stretko,som taka cakala aj 20minut,bola som sa aj pozriet dnuka v aide a hore na poschodi,ale nejiak som nevidela ziadne tehulky ☹
bola som s manzelikom na obed,skocila som aj do dm nieco pokupit.akurat sa chystam varit jeden novy recept z netu
No terasa, a mi sme sedeli hned v Med maline, a sme kukali či dakto nedôjde ☹ ja som už akurát prišla domov, baby ešte išli na obed, škoda.
Inak dnes bolo fajne dáme dakedy repete, dúfam že už aj s ostatnými 😉
tak som asi slepa ☹ kde ste to vlastne sedeli,to ste boli v tej aide co je na hlavnej ulici?
cauko rubinka jaj dik tak to asi preto no skoda
ako sa mas inak,co porabas?
tak už som vyfotila aj ja výbavičku, možete kukučnúť 🙂
ďakujeme 🙂 ja si na toho musím počkať ešte hodinku 😒
tak ja uz soim doma, terasa skodaaaa, nabuduce to vide 😉
idem pofotit co som kupila,hodim neskor foto 😉
Ahojte zalozila som temu kosicanky s terminom december 2010 a samozrejme mi zamkli temu.. 😠 pripajam sa k vam...aj ked som este len na zaciatku tehu ☹
terasa, a daj si nejaku fotecku na konika, lebo keby si mala tak mozno by sme ta pri tej aide spoznali 😅
terasa skoda..... to je hned vedla ta med malina a este aj von sme sedeli, aj sme si mysleli ci niekto nepride, ale naozaj ta fotka by pomohla...mozno by sme ta stopli ked si sla okolo nas, nabuduce.... 😀.... tak ja domov peso usli mi elektricky kedze som este vosla do lekarni ....
lienka idem kukucnut ....
lienka pekne vecicky....tie kikko ponozticky si kde kupila? ja chcem take obiednat z netu....brusko uz tiez dobre narastlo 😀... neboli ta chrbtica? mna strasneee
vitezova vitaj.... vase babo bude darcek pod stromcek 🙂
Vitezova vitaj, aspoň už budeš všetko vedieť od nás, čo a ako 😉
Baby v totých rifličkách budu naše deti jake krásne 😉
Baby no a si všimnite, to počítanie tých týždňov od dnes začínam 24tt, a koník mi ukazuje že začínam 25tt ???? 😅
Janka krásne, úprimne závidím ☹ ☹
ahojte dievcence, dobre ranko. krasne vecicky ste si pokupili, ozaj nadherne. ja budem mat skoro vsetko zdedene po segrinych detoch a po susedkinych. vcera sme boli s mm pozriet tu u nas v terase v obchodnom dome hore na poschodi je detsky bazar. maju tam celkom pekne vecicky, kociky, sedacky, postielky aj oblecko. my teraz zhaname vajicko sedacku do auta ale uplne staci dajaka od ruky.
Baby, to stretko vcera muselo byt super jak ste sa tam kinderka stretavali 😉 Kolko vas vlastne bolo? a co fajneho ste si dali? ten med malina to je asi restika, este som tam nebola ale viem, kde to je. Dievcata, kde si kupujete nocne kosielky a podprdy na kojenie? kupujete si aj nejake specialne gatky? dajte prosim dajaky typ + aj cenu ked uz ste z toho nieco kupili. dakujem.
a baby, minule som bola v tescu a hladala som tam tehu oblecko ale som nenasla. uz to nie je tam vzadu pri kabinkach? ci to ja zle vidim 😅
tak pekny dnik prajem papa cmuk
dobre ranko 🙂
kiwi, ja som videla dobre nocne kosielky zlacnene v maderne asi 16e sa mi zda a vcera sme boli v Tegli v barci a tam som si kupila poporodne gatky 5ks balenie za 2,95e 😉 a podprdy na kojenie asi tiez v maderne kupim, este uvidim, musim si sparvit prehlad v cenach poriadny.
a anij a som v tescu nevidela tehu oblecko 😕
caute kocky... janik krasne vecicky 🙂 a aj ta postielocka je super....
no tak ja som si kupila kosielku v crematis ci ako sa to vola v Dargove a stala 11 eur a je na kojenie este si pojdem kupit mam uz aj karticku na akcie... taku istu som videla v optime a aj rozne samozrejme, ale stali 14 eur a viac , ale som si pamatala ze v dargove maju a lacnejsie aj pekny vyber.... podprsienku som kupila v maderne za 9 eur nieje vystuzena, ale aj tak dobre drzi.... v maderne neviem kolko stoji podprsienka, ale kosielka urcite viac lebo som pozerala ....
rubinka, to len tak na rychlo uviazana, musim to este vyprat a vyzehlit nech to poriadne drzi 😅

ahojte baby... ospravedlnujem sa, ale to stretko vynecham dnes... necitim sa dobre, nejako som zle spala 😒 ale snad este nejake dohodneme.
my sme tiez objednali z pampyshopu tuto sadu: http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=1277360 uz to mame aj doma. baby, je to este krajsie ako na obrazku. a zavinovacka nie je sice s kokosovou vlozkou, ale je krasna a da sa vyuzit aj ako paplonik. a aj ten paplonik, co je tiez k sade, je dost velky, takze ho vyuzijeme aj ked bude mat babo uz vlastnu postel. a este sme objednali aj osusku s kapucnou, co maju tiez v ponuke.
baby, kde budete kupovat matrac? mate uz nejaky tip? my by sme chceli kokosovy, ze vraj je dobry... no nechame si poradit...