icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

ivkafu
10. máj 2010

Krasny den tehulky....
terina dakujeme za zoznam, ja uz mam doma skoro vsetky tie veci do porodnice chyba este kozmetika a bude vsetko, etse je cas nahadzat ich do tasky.....ale rychlo to ubieha, tak pomali to uz nebudem moct ani odsuvat....na prietoky pojdem asi zachvilku aj ja, tak uvidim kedy ma posle dr. ja idem na MD 6.6. a poradnu mam na tyzden, tak uvidime ako nas maly podrastol.

citam ze dalsi chlapcek do partie.... janka gratulujem, 😉
dievcata, 🙂 dufam ze v inom meste zeny budu mat same dievcata, lebo neviem koho si ty nasi chalani budu brat za zeny 😅 , kedze tu je zatial len jedno dievcatko.... ked si dobre pamatam 🙂

kishinka
10. máj 2010

Ivka, ešte stále je šanca, že budem mať dievčatko 😀

ivkafu
10. máj 2010

jaj tak potom by boli dve, 🙂 ale aj taj je to malo na tolkych chlapcov 🙂

januliatko1985
10. máj 2010

No caute kocky. jak ste vikendovali? my sme boli s mm na hlavnej aj v sobotu aj v nedelu a som ta videla ivka s manzelom, sme sedeli v slavii na kavicke a tvoj mm si rovno oproti nam fotil bieleho veterana 🙂

idem pofotit tie vecicky co som kupila min tyzden.

januliatko1985
10. máj 2010

no tu su fotky:

januliatko1985
10. máj 2010

a tu som ja, aktualne:

ivkafu
10. máj 2010

janka ako pozeram, tak si dokupila tie tavsie rifle pre chlapceka 🙂 , kde ste boli na nakup?

ivkafu
10. máj 2010

hej, hej fotil 🙂 .... aj my sme boli v meste aj v sobotu, aj v nedelu, super sme sa presli...

januliatko1985
10. máj 2010

ivka, boli sme v tescu na tie riflicky aj tu filovu kosielku s bielym trikom, a ostatne v CA a Hm v opttime, tiez tam maju nejake zlavy 😉

pozrela som tvoje nove fotecky, ta mikinka jake je kraasne modra.

no a v HM som si este aj dojcensku podprdu kupila biela a cierna spolu za 20e, celkom dobre 😉

kishinka
10. máj 2010

No môj manžel prišiel domkov, lebo si dnes spravil voľno na zbytok dňa, tak ho chcem stiahnuť do Dargova, ževraj maju u čiňana celkom dobre letne rifle na gumičku, vhodné aj pre tehulky tak sa chcem ísť mrknúť 😉
A inak od zajtra presne 100 dní do pôrodu 😀

ivkafu
10. máj 2010

hej... to bol vcerajsi ulovok tiez z tesca... 🙂
tie vecicky co si pridala vsetky su peknucke....

januliatko1985
10. máj 2010

kati, aj ja sa chystam tento tyzden do dargova, tak ak kupis tak potom daj vediet, ze v ktorom obchodiku 😉

kishinka
10. máj 2010

jasne dám vedieť,
inak dnes som sa snažila fotiť vecičky pre maličké, ale som to vzdala, lebo na fotkách nevyzerajú až tak pekne ☹

januliatko1985
10. máj 2010

kati, no len pridaj foto, nech sa pokochame, ved vsetko malicke je pekneee 😵

kishinka
10. máj 2010

dám, ale najprv musím nájsť pekné miesto s dobrým osvetlením, a začnem fotiť 😀

januliatko1985
10. máj 2010

baby ja sa napchavam kolacikmi prave, vcera mi dala svokricka suhajdy, mnam ja ich zboznujeeeem 😝 sa necudujem, ze zase som dalsie kilecko pribrala za posledne dva tyzdne 😅

januliatko1985
10. máj 2010

ja idem asi daco pozehlit, lebo som vcera vsetko nestihla, idem kym sa mi chce 😖

lienka228
10. máj 2010

ahojte... zoznam do porodnice si napisem uz aj ja... len to odsuvam, ze je este cas... este nemam ani nic kupene 😖 ale uz tento tyzden snad pokupim...

lienka228
10. máj 2010

my sme boli doma cez vikend, sa nam nechcelo ist nikam... a vcera u nas aj prsalo, tak bolo dost skaredo, ale vecer sme sa boli aspon prejst na chvilu... pekny dnik prajem 🙂 aj ked to vyzera, ze zas bude prsat 😠

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
10. máj 2010

Cauko pozdravujem vas my sme boli cez vikend na dediny s manzelom u jeho rodicov,na cerstvom vzduchu 🙂
terina dakujem ti za ten zoznam,ja budem rodit v novej nemocnice a asi na cisarsky pojdem
inak som bola na hematologii dnes na kontrolny odber krvi a vysledky som mala zle tak mi zvysili davku flaxiparinu na 0,4mg o mesiac mam prist znova

terina25
10. máj 2010

kishinka:áno,ten krém z DM sa nemusí zotierať pred dojčením 😉 a ak ti ostane,tak sa dá použiť aj ako pomáda na ústa

terina25
10. máj 2010

terasa:ja som rodila v novej nemocke a teraz sa chystám zase.dúfam,že opäť spontánne 😉

terasa
10. máj 2010

terina dik ja som tam teraz lezala,a aj ma tam operovali na endometroziu.ja tam mam vsetkych lekarov

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
11. máj 2010

Baby dobré ránko, no Jani takže som bola v tom dargove a som si kúpila tie rifle, stáli 10 € a sú úplne super, majú hore gumu čisto ako na tehotenských rifliach a sú tenučke, takže fajne, odfotím a dám na net 😀
Idem ja dnes do mesta sa prejsť, včera bola výplata, tak dačo maličké si hádam nájdem na seba 😉

januliatko1985
11. máj 2010

bre raanko 🙂 super kati a vktorom obchodiku,hmm?ja tiez cakam na marodku a pojdem kupit 😅

terasa
11. máj 2010

cauko dobre ranko vam prajem.ja som si tiez kupovala take tensie rifle na gumicku a vysli ma na 6eura mali ich v akcii.som aj videla v meste ze maju aj kratasy ma gumicky pre tehotne

terasa
11. máj 2010

baby chcem sa opytat,ze ci sa moze brat panadol na bolest hlavy migrenu ☹
co sa chystate dnes porabat?ja som si robila ranajky,periem pradlo a chystam sa do obchodu.obed mam navareny som vcera varila 😉

zfidorka
11. máj 2010

ja som brala na migrenu paralen - viem ze ten sa moze...