Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
dievcence, tak mne zabera na palenie zahy len soda -bikarbona, dam si na lyzicku a zapijem vodou 😝 len toto jedine zabera
na tyzden uz mam prietoky a monitor.... uvidime... zase nieco nove nas caka 🙂 dievcata poviem vam ze oproti tomu co vas drobci teraz kopkaju je to nic, ked budete po 30tt.... tak sa to zacne a to uz nieje ani koplanie, ale poriadne natahovacky, uz budete citit ako je cele natiahnute na brusku a ruka a noha 🙂 hore az v zaludku a v rebrach to nebude len sem tam, ale bude tam vzdy 😅 ... teste sa je to krasne 🙂
baby na to palenie som pocula, ze je dobre dat si lyzicku horcice.
práve som čítala to Vaše pálenie záhy, mne pomohlo obyčajne jablko!!!! skuste
baby dakujem, budem skúšať 😉
ahojte prosim vas vie niekto, kde ma ordinaciu doktor Janovsky? lebo mam ist k nemu na ultrazvuk, dakujem
dakujem , ale vies mi povedat nejaky zachytny bod, ako myslim, co sa pri tom nachadza, ja neviem aida,alebo nieco
dakujem a ty si tam bola?a ako si bola spokojna?neviem preco ma lekar tam poslal
no lebo chodila k nemu na usg kamoska a vies ja nechcem vediet, co to bude, a jej sa ani nepytal a hned jej povedal, a kolko sa plati ked budem chciet fotku? lebo mam ist v 11tt, cize o dva tyzdne na usg, a potom ku svojmu lekarovi na krv, tak chcela by som aj fotecku, a ci mi vobec vytlaci fotku, dakujem
kiwi, ja uz mam objednanu odsavacku len rucnu aventku a monitor dychu angel care akurat dnes sme objednavali, ja som ani velmi nechcela ten monitor ale mm velmi.
bola u tej zubarky , boli ma cela sanka, do riti, neviem ani kusnut do chleba poriadne, auu, dufam, ze to do zajtra povoli 😖
bola som aj v dargove a dm, kupila som si nocne kosele na kojenie aj nejaku tu kozmetiku, uz len poporodne vlozky a tie nepremokave podlozky mi treba a mam vsjo.
a mna zaha vooobec nepali, dufam, ze ani nebudivka moj maly sa tiez uz neskutocne puci v brusku, az to boli dakedy, ma uz poriadnu silu teda a dnes sme zacali 30tt, jupiii, zajtra poradna 🙂
januliatko a ta aventka ma pumpicku alebo taky piestik? lebo mne teraz pozicala kamoska baby nova odsavacku ale to je len taka s takym ako keby piestikom, resp. to je taka tenka flasticka ktora ked ju tahas robi podtlak. tak neviem ci to staci. ja musim este nejake veci dokupit, volzky som si objednala cez www.mojalekaren.sk, este tie jednorazove nohavicky si musim kupit, daju sa objednat, len neviem aku velkost ci L alebo XL, to clovek asi musi vidiet. a este si musim kupit klobuciky na bradavky.
Aku kozmetiku kupujete pre babatka? len mast na zapareniny alebo co este?
aha a este ma napadla otazka, ze ako su ulozene vase babatka? uz sa vam zosunuli hlavicku dolu? moja malicka je stale este priecne, myslim, hlavicku ma nalavo asi.
cauko zdravim vas prijemny vecer prajem
ja som dnes volala ohladom vysledkov s cukru tak zajtra som objednana ku lekarke po vysledky
ja nekupujem tu odsavacku ani monitor dychu
inak som si dnes kupila nohavicky jednorazove do porodnice su tam 6kusov za 3,50 mali rozne velkosti,ja som si zobrala 42
kiwi chcem sa opytat na tie klobuciky na bradavky to sa kedy pouziva?som to inak dnes pozerala
mne nepovedali ze ako je ulozene nase babatko
ja zatial mam doma len detske mydlo bupi,telove mlieko s babylove a asi budem kupovat kozmetiku s dm babylove
som inak dnes aj pozerala v dm tu mast na bradavky tak neviem ci si ju mam kupit
v dargove na 3 poschodi je velmi dobra predajna na detske veci,som sa tam bola dnes pozriet
pekný večer prajem... 🙂 my sme boli doma cez vikend, však nikam sa ani nedalo ísť, včera u nás pršalo bez prestania 😠 lezie mi to na nervy.
dnes sme kúpili zavinovačku, potom odfotím, a čiapku a rukavičky, no také drobnosti... a tiež som si kúpila jednorazové nohavičky. chceli sme aj vaničku, ale mali len ružové 😖 ak možem poradiť, v Galérii na toryskej je nový obchod pre detičky volá sa Sheep. tam sme kúpili zavinovačku - s vankúšikom a kokosovou vložkou za 14 eur. a ešte nás zaujali: matrac celokokosový za 27 eur, vanička za 10 eur, kolotoč nad postieľku tuším 16 eur - veľmi pekný... no majú tam veľa pekných vecí 🙂
náš malý mal minulý týždeň v stredu 1508 g - na 3D nám povedali, je otočený hlavičkou dolu, tak sa tešíme... a ako písala aj ivka, máte sa veru na čo tešiť - po tom 30tom tt sú to už riadne kopance a niekedy to riadne zabolí, keď sa naťahuje 🙂
záha ma zatiaľ nepáli, snažím sa jesť častejšie a malé porcie...
baby monitor chceme aj my, zatiaľ nemáme ešte kúpený a aj odsávačku zatiaľ len hľadám, ktorú kúpiť 😕 a na zapareniny mi radili sudocrem, v lekárni ho majú...
ahojte pekne ranko prajem, aj ked zasa dajake uprasane.
terasa, tie klobuciky na bradavky by mali byt ako pomoci pri kojeni, ked ma zena vpadnute bradavky. zevraj teraz nemusime mat vpadnute ale po porode ked sa naleju mlieckom tak s tym moze byt problem. mysim ale nie som si ista, ze aj ked su popraskane a boli to tak sa dak kojit cez ten klobucik aj ked nie su vpadnute.
ten krem na bradavky DM som si kupila 2 ks lebo je to male balenie. myslim,ze sa to vyuzije.
dakujem rubinka za info, takze ked k nemu pojdem, tak si kludne mozem vypytat fotku, lebo vies v prvom tehu som chodila do pavilonu zdravia a tam mi nechceli dat ani jednu fotku, ako keby ich to obtazovalo, tak to je fajn, ze je taky v pohode lekar
cauko pozdravujem vas dobe ranko prajem
kiwi dik za info,poslala som ti ip
dobre ranko tehulky.
kiwi, myslim, ze ta odsavacka ma piest.a kozmetiku som kupila znacku HIPP a este mi treba ten sudocrem to dnes skocim kupit, zevraj je dobry a dlho vydrzi.
ja mam dnes poradnu jupiiiii 😵
čavte baby, tak ja mám tú obyčajnú odsávačku ako ty kiwi, a tiež som sa pýtala kamošky od ktorej ju mám či to stačí a ona mi vravela že to je taká sila, že sa nemám báť, tak uvidím, možno ju ani nebudem potrebovať 🙂
No ja som si včera pridala do fotoblogu vecičky ktoré už mám pre maličké, a zbytok budem kupovať, ked už budeme vedieť čo to bude 😀
cauko kishinka, tak to dufam,ze tu odsavacku ziadna z nas potrebovat nebude. ale je lepsie ju mat pri sebe. lebo segra mi hovorila, ze v nemocke ked maly spal a ona sa vnoci zobudila ze ma plne naliate prsniky, tak si ich musela odsavat aby sa jej nezapalili, aby nemala teplotu.
kish a to jakze este neviete pohlavie, to furt je betar tak ritulou otoceny /na?
Kiwi ja neviem, ideme 26,5 na poradňu a na ultrazvuk tak hádam sa už ukáže ☹ a inak k tým polohám, ja mám pocit že moje bábo je v poslednej dobe hlavou pri mojom žalúdku a dosť tlačí 😀
kati, tak vidim, ze vela veci ti ladi vo vybvicke do modra, zeby chlapceeek?? 😉
no, tak to hej, preto som povedala že ostatné veci dokúpim až ked budem vedieť na 100% čo to bude 🙂
ja mam skro vsetky vecicky bielo, bezove, zlte, zelene len zopar modrych som dokupila dupaciek a triciek a take , ze mikinky tricka mi mamka donesie z irska, je to tam o polovicu lacnejsie a ovela krajsie, tak uvidim, ze co take donesie.

mna tiez pali zaha, hlavne ked musim posledne tyzdne lezat... skusam vsetko mozne - burizony, maces, jest mensie mnozstva castejsie, a pijem fatru zriedenu s cistou vodou... ciastocne to zabera, najhorsie je to vecer... niekomu pomahaju pukance, lupane mandle (dobre pozut)... treba asi skusat, ja som si kupila aj gastrotuss - ten mi nezabera 😒 a celkovo nechcem velmi brat lieky...