Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ahojte tehulky 🙂 my sme tiez pekne vikendovali, taky oddych 😉 nejako už nevládzem, musím veľa oddychovať 😒 manžel umyl okno v sobotu aj zavesil záclonu, tak som mala radosť 🙂 a včera sme poobede skočili chytať ryby /mm je rybár/, bolo super... až na to, že ryby nejako vôbec nebrali. možno nabudúce 🙂
a náš malý bol nejako veeeľmi aktívny... ale keď sa s ním mm začne rozprávať alebo hladká bruško, no hneď sa upokojí... 😕 no darmo, je to chlapská ruka 😅
No ty to máš dobré lienka, moje babatko zase reaguje na tatinka opačne, ked príde domov manžel tak od radosti sa malé nezastaví s kopancami, mi to príde ako by mu ukazovalo, že aha čo som sa dnes naučil 😀
rubinka, ja som chodila na prietoky do Novej, aj teraz idem, aj ked mne ich uz robi moj DR aj teraz v poradni.
Prides dole na prijem a tam si pohladas gynekologicku ambulanciu, a oni ti daju termin, alebo tam skus zavolat, ze kedy beru tehulky. Tam ta aj Dr. vysetri, urobi monitor a o tyzden ti da novy termin na poradnu.
Terina, ze by sme sa v nemocke stretli?
Cauko pozdravujem vas zelam vam prijemny podvecer 🙂
my sme boli cely vikend u svokrovcov na dedine cize sme vypadli z mesta,bolo vyborne
musim sa vam pochvalit ze som minuly tyzden kupila supravicku pre maleho 😉 dnes som kupila dalsiu len dufam,ze mu nebude velka
rubinka ten prijem je z boku ako sa ide do nemocncie kde sa lezi.ja som bola tam minuly tyzden na monitor a ozvi lebo sa nieco nepozdavalo mojej lekarke.mozno ze sa tam potom stretneme ked tam budes chodit,ty budes rodit v novej?
tak mozno ze budeme aj naraz rodit 🙂
inak ty si vybavujes niejakeho lekara ku porodu?
ak by si chcela mozem ty poslat aktualny zoznam veci co treba doniest do nemocnice,kamoska ide teraz za chvilocku rodit a dali jej zoznam na prijme
Ahojte, uz dlhsie som tu nebola, akurat citam ze sa chystate rodit v Novej, lebo aj ja, hoci ja az neskor, ale tiez ma zaujima, ze ci si treba vybavovat lekara, a kolko asi pred porodom
rubinka:neviem,mňa moja doki poslala aj pri dcérke až po 36 tt do nemocky.a čo ja viem,tak až vtedy sa chodí ,mesiac pred porodom...
ten zoznam možte poslať aj mne.síce neviem,či sa niečo menilo od min.roku 😉 ale budem vám za neho vďačná.
ja si nezazmluvňujem nikoho.veď odrodiť ma musia 😀
strasska:všetko je možné,že sa tam aj stretneme.nebolo by to zlé,keby sme rodili spolu 😉 aj min.rok sa mi tak podarilo s kamoškou odtiaľ z koníka.dokonca sme porodili v jeden deň.ja ráno a ona večer 😀
pekny dník všetkým 🙂 už aj nám sa perú detské vecičky, zajtra ich potom ožehlím... ešte upečiem buchty lekvárové a čokoládové a na dnes asi padla 😉 síce mm niečo spomínal, že dôjde z práce a pôjdeme na ryby... no uvidíme, zatiaľ je počasie krááásne, no nechcem to zakríknuť 😎
na prietoky začnem chodiť aj ja až od 36tt. 10.6. idem do poradne a dr. mi už vypíše výmenný lístok a že potom s tým sa tam mám ísť objednať.
neviem či poznáte stránku mimibazar.sk, ale majú tam perfektné veci. nové aj použité... aj z Anglicka... rozmýšľam, že odtiaľ objednáme baby monitor, aj odsávačku, fľašky... lacnejšie ako u nás. a dokonca som našla aj plienky - newborn 1 - 43 ks za 7 eur a newborn 2 - 108 ks za 14,50 eur.
cauko pozdravujem vas vsetky
tak ja som bola na nakupe v potravinach,v lekarni si kupit lieky ktore uzivam a na trhu na zeleninu ovocie
aj som uz odlzoila pradlo a dala dalsie prat
chystam sa varit polievku a druhe jedlo
terina25,rubinka,strasska poslala som vam ip
pekny den tehulky....
tak dnes je nadherne len nech to vydrzi co najdlhsie... 🙂 ,
mna poslala na prietoky uz teraz, podla mna to ma kazdy dr. inak ...ja este vecicky neperiem lebo perinky a ine drobnosti mame este u svokry a chcem to prat naraz, tak este trosku pockam 😀.....
ja som tu uz pisala ze sme kupili plienky cez jednu babu tu s KE ma aj pampersky aj huggies plienky aj cistiace obrusky..... tiez za taku sumu ako lienka pisala a v jeden den sme sa dohodli a na druhy sme sli po nich... mam ich aj v albume a flase, sterelizator, odsavacku a aj ine veci a aj latkove plienky ideme objednat z netu... plienka latkova za 0.50 centov a tu u nas stoji 1 euro alebo ked su v akcii tak 0.89- 0.79 postovne tiez nevide draho a ked sa to rozrata, tak aj tak je to lacnejsie ako keby sme to kupovali tu ...
ivkafu mozem sa opytat ze s akej stranky ides objednavat tie latkove plienky?
ahoj Terasa,
čítam, že chodíme k tej istej DR., chcem sa opýtať, či robí ultrazvuk pri každej poradni. Dík
...som v 24+2 t.t.
Cauko beatushka ano ja chodim k doktorke polcinovej a kudrovej.som teraz zacala 26tyzden
ja co som bola zatial u nej na poradni tak mi ani raz nerobila ultrazvuk
☹ to si ma teraska nepotešila. Zajtra mám poradňu a asi puknem ak drobca neuvidím. Asi si vymyslím nejakú kulehu, aby mi ho spravila 😉
ináč baby, len prednedávnom som natrafila na toto fórum a som nesmierne rada, že som vás našla. Veľa užitočných infošiek 🙂
beatushka vsak sa jej mozes kludne opytat ci by ty nezrobila aj ultrazvuk.mne ho naposledny robili ked som bola v 19tyzdni ale to bol 3d ultrazvuk lebo som mala ist na amniocentezu
terasa ta stranka sa vola allergo.pl, je to polka stranka a aj veci su z polska, uz sme objednavali aj ine veci a prislo vsetko ok
rubi mozem ti poslat do ip ponukovy list, ak to budem vediet poslat a uvidis....
ahojte ja viem ze este je veeeeeelmi skoro aspon pre mna, ale chcem sa opytat na vas nazor, kto uz rodil v novej, lebo sa tam chystam, mam vybavenu lekarku rosakovu, len neviem ako to tam chodi a tak, lebo idem na planovany cisarsky, cize vraj v ukoncenom 38tt, nemate s tym niektora skusenosti? lebo prve som rodila v saci ale tam uz nechcem ist, dakujem