icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
18. jún 2012

@kapokapo
@mabika dakujem vam dievcence 🙂

simonkato
18. jún 2012

Dneska mi volala mamina mali pozostalost po deduskovi cize sa stretli vsetci surodenci a ze bratrankova priatelka je tehotna caka asi ako ja a sesterka tiez a ze ta uz je v tretom mesiaci normalne som mala chut maminke do telefonu vykricat ze ved aj ja mami som tehotna ale nie este nechcem .Dedusko nan veru poslal babatinka nemyslim si ze je to nahoda a sme vsetci traja rovnako stary 😀 asi zacinam verit na zazraky 😵 😵 😵

slavkaadusko
18. jún 2012

@simonkato aj ja ti gratulujem 🙂

simonkato
18. jún 2012

@slavkaadusko dakujem velmi pekne a urcite sa aj vam skor ci neskor babtinko zadari hlavne je to pustit z hlavy a vtedy to pride 😉

franica
18. jún 2012

@simonkato gratulujem, krásne čiarky máš, tie môžu podľa mňa už len silnieť
@horseshoe , @drobca07 neviem čo presne za bolesti ste mali v podbrušku, no asi sa ďalšie niečo šíri v tejto skupine a teraz nie moc pozitávne. Mňa včera večer začalo pobolievať a sa to stupňovalo až som myslela, že my odtiaľ rovno niečo vylezie, extrémne to bolelo a zrazu ešte aj také krvavé špinenie...takže sme polku noci s mm strávili na pohotovosti, v nemocnici, ale našťastie ma pustili domov. Hned som išla za svojím lekárom, tak mám teraz naordinovaný Duphaston s nejakými inými liekmi a nemám robiť v podstate nič a budeme čakať. Na uzv stále nebolo nič vidno, tak zatiaľ sa čaká 😒

simonkato
18. jún 2012

@franica dakujem velmi pekne silno drzim prsteky aby bolo u teba vsetko v poriadku s drobciatkom a aby vybojoval az do krasneho konca a este krajsieho zaciatku len nevesaj hlavku a bud silna

horseshoe
18. jún 2012

@franica Joooj, moja to znie hrozostrasne 😕 😕 😕 chudiatko, si si musela vytrpiet bolesti 😢 😢 😢 Ale ak ta mozem upokojit aspon trosku, ono ako si vsimam moje okolie tak kazda druha musi brat nejake lieky na urdzanie tehu. Aj moja segra mala take bolesti a musela brat tiez duphaston a aj magnezium. Nakoniec donosila pekne az do konca 😉 A dalsia kamaratka mala brutalne krvacanie na zaciatku tehu - tiez jej doktor naordinoval duphaston a musela 2tyzdne v kuse len lezat, iba umyt a na wc mohla ist. A dnes uz ma tiez krasne babatko. Ja viem, ze to mozno nie je moc upokojive, ale ber to tak, ze dnes je taka doba, ze zeny tazko otehotneju a rovnako tazko donosia dietatko. Ja som to prezivala s mojou segrou aj kamoskou a veru bolo to tazke, ale treba verit, modlit sa, dobre papat, setrit sa a pocuvat rady lekarov. Silno drzim palceky, nech ti to dobre dopadne 😉 😉 😉 😉

franica
18. jún 2012

@simonkato , @horseshoe ste strašne zlaté, hneď mi je lepšie. No dosť ma to vyľakalo, ale potom lekári sa tvárili tak v pohode, že už si z toho vedunerobím (to bude asi tým, čo vravíš @horseshoe, že už je to bohužiaľ dosť bežné) a hlavne, že to už prebolelo.
A začiatky bývajú všelijaké, tak ja nestrácam optimizmus, svedomito beriem lieky a šetrím sa - to mi nerobí priveľké problémy 😎 Trochu ma štve, že furt nič nevidno, tak sa bojím, aby to nebolo niekede mimo, ale snažím sa nad tým nezamýšľať a uvidíme bud. týždeň na kontrole.

horseshoe
18. jún 2012

@franica Vyborne mojka. 🙂 Takyto pristup si zachovaj az do konca tehu a mas vyhrane 😉 😉 😉 Ja v podstate nepoznam zenu, ktora by nemala problem - bud je problem otehotniet alebo donosit alebo oboje. Ako som uz pisala,je to zial sposobene touto dobou. Musime byt silne a bojovat 😉
Tak sa opatruj, pekne sa setri a nechaj sa nehorazne obskakovat 😀 😀 😀 😉 😉 😉

simonkato
19. jún 2012

Kocky dneska asi pojdem navstivit svojho gyndosa ked uz idem na sono prsnikov a pojdem mu zaniest vysledok tak mu hned poviem co je vo veci a nech nas pozrie s drobcekom aj ked bude asi este skoro ale aspon budem kludnejsia ked mi povie ze je vsetko ako ma byt.Potom sa vam ozvem 😵

brumka
19. jún 2012

@franica klud ono to bude ok ja som prvy mesia tiez nevedela ci nemam mimomaternicove alebo dvojicky, a to mi hned lekarka povedala take bludy ze som prisla z plaocm domov. a k tomu druhemu treba sa setrit.

inac babky zatial mi neprisla

deculko
19. jún 2012

@brumka fiiiha,len tak dalej

inak dievcata... pisala som vam v piatok o spineni... na 10. DC.... tak to spinenie mam doteraz...a dnes dokonca az tak slabe krvacanie... v podstate od piatka je to slabunke krvacanie,ale teraz dnes este viac,az som z toho uz prekvapena,lebo nikdy sa mi to este nestalo... poslednu mrsku,jej prvy den som mala 6.6., riadnu silnu, a teraz take nieco? pila som od prveho dna mrsky alchimilku, ... ,uz ale neviem,ci to mam pripisovat jej..., mne sa sice zda,ze pred takymi 6 rokmi,ked som sa pokusala o babo,tak som alchimilku pila a bolo to rovnake,ale aj som na to zabudla... potom sme nakoniec tehu snazenie prerusili a s tym byvalim som sa rozisla... nejako som na tu alchimilku zabudla,... a teraz toto... neviem, alchimilku uz od piatku nepijem... zarazilo ma,ze dnes mam uz krvacanie silnejsie,akoby som mala mrsku... uz ste o niecom takom poculi,citali...? neviem,asi dam otazku sem na MK,ci sa niektora s niecim takym po piti alchemilky stretla... rozmyslam,ci ist za gynekologom,abo este cakat... ale ako by ma predsa vysetril,ked mam to krvacanie... ani to nenazyvam mrska,len neviem,co si mam o tom mysliet... .... zatial len uvazujem,ci cakat... ci zistovat na nete... abo co mam robit... este uvidim,ja len ci ste sa s niecim takym uz nestretli...

deculko
19. jún 2012

terazsom si vsimla,z pisem alchimilka,miesto alchemilka...

sanchez81
19. jún 2012

@brumka no tak nech ani nechodí 😉 😀

brumka
19. jún 2012

@sanchez81 rozmyslam ci nebol test pokazeny, teda pretoceny

sanchez81
19. jún 2012

@deculko o takom niečom som nepočula, len to, že by sa mala piť do ovulky.....radšej sa spýtaj lekára, to bude asi najistejšie 🙂

sanchez81
19. jún 2012

@brumka daj foto, zhodnotíme 😉

brumka
19. jún 2012

@sanchez81 juj to neviem ci bude vidno ono sa mi ta druha cirka zda na opacnej strane ako ma cize ci si len nenamyslam

sanchez81
19. jún 2012

@brumka tak počkaj ešte zo dva dníky a uvidíš 😉

brumka
19. jún 2012

@sanchez81 kskusim pozriet ci sa da odfotit al fakt sa mi zda akoby bola inde ako mabyt alebo mi sibe, chcem pockat do piatka ale teraz mi oficialne meska 2dni

tatarida
19. jún 2012

@franica hlavu hore! aj mna strasne bolievalo brucho na zaciatku ale odkedy beriem duphaston je to v pohode .-) ktory tyzden si???

drobca07
19. jún 2012

@franica dakujem, mňa to k večeru chvalabohu prešlo. hlavne ty sa šetri aby ste boli aj s bábätkom v poriadku 🙂

sanchez81
19. jún 2012

@brumka a mávaš stále rovnako dlhé cykly? Ak ano, tak je to dobré znamenie 🙂 A pamätaj-piatok je šťastný deň 😀

drobca07
19. jún 2012

Dobré ráno snažilky 🙂 ako sa dnes máme? nejaké nové // nech sa môžme tešiť s vami? 😉 🙂 😎

brumka
19. jún 2012

@sanchez81 od vysadenie hak som mala 24, 28,27 a teraz som v 28 mrchu mam stale 5dni raz 6.

inka25
19. jún 2012

ahojte baby aj ja chcem k vám pridať, mi sa snažíme dlho dlho, prvé som potratila samovoľne, druhé som mala v januári mimomaternicové, tak čo vám poviem, osud sa somnou nehrá. Teraz sa snažíme a snažíme, ale minulý mesiac som povedala, že nato kašlem a uvidím čo bude inak to nejde, ale inak všetkým gratulujem k // čiarkam. držte sa baby :D budem rada ak mi napíšete. život je boj a preto mi ženy musíme bojovať !!!

tatiana77
19. jún 2012

@franica juj, davaj si pozor a drzkaj sa...a neboj vsetko sa na dobre obrati.....musime verit.... 🙂

mabika
19. jún 2012

@deculko cauko, nepamatam si, ako velke mas dieta, ale kedy si prestala kojit? Lebo to dokaze dobre rozhadzat vsetko

mabika
19. jún 2012

@franica drz sa, bude to dobre. Len musis pekne lezkat a ako hovoria baby, nechat sa rozmaznavat... Poznam vela bab, co tiez mali komplikacie, aj si nieco odlezali a vsetko dobre dopadlo.

Mozno to nie je ani tak, ze v sucasnej dobe ma viac zien problemy ako v minulosti. Mozno je to rovnake, len v minulosti nebola taka informovanost (aj takato internetova anonymna), cize ludia nevedeli o komplikovanych pripadoch a takisto medicina jednoducho veci nevedela riesit tak ako dnes a "povolene straty", ak to mozem tak brutalne nazvat, boli vyssie a brane ako fakt (ved ludia mali bezne vela deti, ale takisto bolo bezne, ze ich jednoducho zopar neprezilo). Takze budme radi, ze medicina sa dostala tak daleko, ze nas sice aj stresuje, ale aj vie pomoct tam, kde sa v minulosti nedalo...

brumka
19. jún 2012

@mabika suhlasim podla mna to bolo rovnake, len dneska sa berie vadsi ohlad na tehotne a deti, kedysi stary rodicia kolko mali deti, kazde porodili skor alebo im aj pomreli lebo nebola starostlivost ako teraz aj alergie boli vsetko. dneska sa deti robia s vadciou hmotnostou preto lebo casto krat su donosene.