icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
19. jún 2012

@sanchez81 nejde odfotit s mobilom a zial fotak nam nefunguje

sanchez81
19. jún 2012

@brumka škoooodaaaa ☹

sanchez81
19. jún 2012

@brumka ale nevadí, počkaj dva dni a urob znova test 🙂

leonetka
19. jún 2012

@brumka drzim palceky nech su // 😉 skus kupit aj inu znacku testu ked ten co mas "blbne".

ataner81
19. jún 2012

Ahojte babulky moje krásne. Tak 3dni voľna ubehli ako voda a ja som zase v pracovnom tempe. Celkom dobre som si ich užila až na jeden kamarátov nepríjemný úraz-pád z výšky, prevoz vrtulníkom do nemocnice, jeho operácia ale už je našťastie po všetkom, je v poriadku a bude sa to len zlepšovať(som sa rozhodla 😀 ).
Včera som mala dennú a tá horúčava ma úplne dorazila. Behala som s deťmi do školy, s malým na vyšetrenie a potom zase do školy po deti, prechádzka a hry na dvore. Večer som bola mŕtva. Ubolená a napuchnutá ako slon. Nenávidím leto v meste 😠 😠 😠 . Ale už len mesiac a pol a kúpem sa v mori 😀
@sanchez81 Ahoj maminka. Ako sa máme? Dúfam, že zo dňa na deň lepšie a lepšie aby ste obaja rástli do krásy 😀 .Inak neviem kto mal nápad s ďalšími údajmi v tabulke o dĺžke snaženia ale celkom sa mi to páči. My sa snažíme od decembra, takže 7mesiac ☹
@simonkato ďalšia tehulka. GRATULUJEM a zo srdca blahoželám. 🙂 🙂 🙂 Keď to takto pôjde, naozaj prídem na rad v septembri, tak ako mi to babenky naordinovali 😀 😀 😀 a ja si to od vtedy snažím vsugerovať do tej svojej hlavy 😀 😀 😀 😀

brumka
19. jún 2012

@leonetka dalsi test nebudem kuúpovat drahe to je a uz cez vikend som vyhodila testy od dr maxa co sa mi rozsypali. ale boli ma brusko, takze asi si len namyslam ducha. vidim to tak ze mi nieco pri porode museli pokazit ked to uz nejde tak lahko

simonkato
19. jún 2012

Baby je mi do placu ☹ dneska som bola u gyndosa a on tam nic ale ze vobec nic nevidel ☹ pozeral vaginalnym a aj normalny sonom a vobec nic plasil ma mimomaternicovym 😒 mam prist znovu v piatok a keby dake komplikacie mam hned utekat do nemocky.Ked tam v piatok nic neuvidi idem do nemocnice jezis preco sa mi stale nieco taketo deje ja sa chcem uz zobudit z toho zleho sna a dufam a verim ze sa nasa bublinka len schovavala

brumka
19. jún 2012

@simonkato nic si z toho nerob, ja som si tym presla mne proste do mesiaca nevedeli babo najst a strasili a bolo tam kde malo byt nakoniec to je normalne ze nic nieje vidno

ataner81
19. jún 2012

@simonkato len kľud moja. Ešte je veľmi skoro na to aby bolo čokoľvek vidno. Len bud trpeulivá a bábo sa ti v piatok ukáže. Veď si len v nejakom 3týždni či ako. Určite bude všetko v poriadku len nesmieš stresovať. Držím ti palce a myslím na teba 😉 🙂

simonkato
19. jún 2012

@ataner81 som podla mrchy v 6-7 tt nepoviem keby videl aspon bublinku ale nevidel vobec nic a velmi dlho pozeral aj takym aj takym sonom neda sa mi nestresovat hrozne ma to vyplasilo

brumka
19. jún 2012

@simonkato ja nechapem tychto sprotych lekarov ako mozu takto strasit. mne gynekologicka v 4t navrhla potrat ze cakam dvojicky a jedno je mimomaternicove

simonkato
19. jún 2012

@brumka juj keby to tak bolo hrozne sa bojim placem mam chut kricat na cely svet co sa to deje myslim hned na najhorsie neviem byt uz optimista po tom co sa nam stalo pri malickej

ataner81
19. jún 2012

@simonkato ty to asi rátaš od prvého dňa poslednej mrchy. Skús si to rátať od plodných dní. K tomu pridaj nejakých 5 kedy vajko cestuje od vaječníka do maternice a vídu ti nejaké 3 týždne a to naoyaj ešte nemá byť čo vidieť. Len kľud, v piatok už uvidíš fazuľku

brumka
19. jún 2012

@simonkato ja som si tym presla, ja som plakala, dokonca som vyzradila ze som tehu ked som to chcela mat pre seba a viec co sa mi z toho vyklulo? cysta velkosti paste na vajecniku a babo bolo ako spendlikova hlavicka tam kde malo byt, cize lekarka asi nevedela rozoznat co je co, lebo to by om naraz musela byt ja neviem 4-5mesiaci a v 4tt

ataner81
19. jún 2012

@simonkato a ak by aj nebolo nič vidno v piatok, tak vydrž ešte pár dní a choď aj k inému lekárovi.

brumka
19. jún 2012

@simonkato ataner ti radi dobre ja som to vtedy spravila

simonkato
19. jún 2012

@ataner81

@brumka jaj baby nech su vase slova pravdive lebo sa uz asi naozaj zbalznim ☹

brumka
19. jún 2012

@simonkato ja mam nadherne dieta, cize verim ze lekar zbytocne strasi

ataner81
19. jún 2012

@brumka ja by som neverila iba jednému lekárovi. Chcela by som posudok aspoň od troch a čakala by som s potratom do poslednej chvíle a aj pred ním by som chcela posledné vyšetrenie. Totot nie je sranda ale @simonkato neboj moja, toto nie je tvoj prípad

simonkato
19. jún 2012

@brumka on je super sam mi hovoril ze ma nechce plasit ale musi ma na to upozornit preto mi kazal prist v piatok on ordinuje pondelok utorok a piatok je to velmi dobry odbornik a keby cokolvek mam utekat do nemocnice povedat co je vo veci a jeho meno.Ale ja uz taketo veci beriem hrozne vazne aj pri malej nam hovorili ze to je strasne mala sanca aby to mala a bohuzial prvda bola opakom ☹

brumka
19. jún 2012

@simonkato moze byt dobry ale pristup to nebol spravny

sanchez81
19. jún 2012

@ataner81 ahoj, mám sa vcelku dobre, občas ani neviem, že som tehotná 🙂 U dr. som ešte nebola, lebo asi by ešte nič nebolo vidno. A 7 mesiacov snaženia nie je až tak veľa, neboj sa, dočkáš sa aj keď ti to pripadá ako večnosť. A tehotná budeš skôr, keďže chceš byť tehu v septembri-nepoznáš zákon schválnosti? 😉 😀

leonetka
19. jún 2012

@brumka baby tu pisu, ze mamatest je velmi spolahlivy. tak pockaj do toho piatku a ked nic tak testni. ten by ti mal urcite ukazat, ma citlivost 10. ale tak ako chces 😉

sanchez81
19. jún 2012

@simonkato neboj sa, určite sa fazuľka len schovala, však je ešte veľmi maličká. Držíme ti tu všetky palce a myslíme na teba. V piatok daj hneď vedieť ako si dopadla.

brumka
19. jún 2012

@leonetka tak tento co mam je tiez ctlivost a predtym sa mi osvedcil women secret baby ale kupujempodla toho ake maju v lekarni.

ataner81
19. jún 2012

@sanchez81 tak to nieeeeee. Už ste ma naočkovali s tým septembrom. 😉 Ja som si už naplánovala bláznivé leto a aj do bytíku sme sa zase pustili, tak teraz naozaj nie je vhodná doba na otehotnenie 😉 😉 😀 😀

sanchez81
19. jún 2012

@brumka ja som mala pepino s hcg 10. Určite ešte nejaký skús 🙂

sanchez81
19. jún 2012

@ataner81 😀 😀 😀

brumka
19. jún 2012

@sanchez81 este pockam do piatka, dako ma boli podbrusko cize to vyzera ze ich dostanem :(

leonetka
19. jún 2012

@ataner81 podobne 😉 tiez si planujem si dovolenku v lete, takze takisto urcite "nechcem" otehotniet teraz 😀 az v septembri. drzim nam palce 😀