icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
19. jún 2012

@brumka Každopádne sa ozvi. Ale bolesť podbruška nemusí znamenať že ti príde mrcha

ataner81
19. jún 2012

@leonetka ahoj mladica. No veď toto toto. Ja sa chcem vyblázniť na tobogánoch, potápať a stvárať iné somariny. Leto naozaj nie je vhodná doba 😀

ataner81
19. jún 2012

@brumka krámy dostaneš ale až o 8-9mesiacov 😀 😀

mabika
19. jún 2012

@ataner81 kdeze, podla mna to @brumka dostane tak o 2 roky, sak bude kojit, no nee? 😀

leonetka
19. jún 2012

@ataner81 jasnee, pekne si ho uzijeme... tobogany, sangria, opalovanie, didziny, ruka hore... 😀 najlepsia na otehotnenie je jesen 😀

ataner81
19. jún 2012

@mabika jasné. A po prvom, príde hneď aj druhé 😀 😀 😀

leonetka
19. jún 2012

@brumka no kazda co tu pisala, ze ju boli brucho a dostane mrchu bola nakoniec tehotna 😉 statistika nepusti 🙂

brumka
19. jún 2012

@ataner81 hehe, ja som ich mala 2m po porode a potom 1za 4m ked som dojcila 🙂
@mabika juj mabka uvidime ja som dojcila 15m _)

ataner81
19. jún 2012

@leonetka presne tak. Len sangriu mením za tequilu 😀 . Ja som septembrová, takže jeseň je rozhodne najlepší čas na všetko 😀 😀 😀 😀

sabaka
19. jún 2012

@inka25 ahoj vitaj u nas, vybrala si si dobru a uspesnu skupinu, to znamena ze do tretice to vyjde! 🙂
mas pravdu, zivot je boj a tak sa treba k nemu stavat. iba pozitivnym zmyslanim sa mozeme posunut dalej a "zhmotnit" nase tuzby.

brumka
19. jún 2012

@leonetka ja som vzdy mimo statistik,

ataner81
19. jún 2012

@leonetka tak sme už dve mimo(až na to, že ja som vždy skoro mimo všetkého 😀 😀 😀 😀 )

sabaka
19. jún 2012

@franica baby maju pravdu - v dnesnej dobe to nie je nic nezvycajne. bude to v poriadku, uvidis! krvacanie ustane a na buducom uzv sa uz aj fazulka ukaze - este bolo priskoro 🙂

leonetka
19. jún 2012

@ataner81 ooo, tak aj ty si tequilova? s tou sangriou som chcela byt za "damicku" 🙂 menim tymto s okamzitou platnostou za tequilu. striebornuuu 😀

ataner81
19. jún 2012

@leonetka jasné, strieborná to istí. Mňam. Po dovolenka mám vždy také krásne biele zuby od citróna 😀 😀

leonetka
19. jún 2012

@ataner81 ked je kvalitna, ja sa uz s citronom ani neobtazujem 😀

sabaka
19. jún 2012

@simonkato je prilis skoro!!! neboj sa, bublinka sa ukaze, som si ista. 🙂 mozno je tvoj lekar naozaj dobry odbornik, ale nemal pravo ta takto strasit - to nie je spravny pristup. ja som bola 1.krat na uzv. v 5 tt + 4 a este nebolo nic vidiet a o par dni nato bola fazulka.

sanchez81
19. jún 2012

@leonetka
@ataner81 tequilu mi ani neposmínajte!!!! 😀 Moja kamarátka odchádzala na pol roka na Cyprus a ja som sa ňou tak srdervúco lúčila, že sme ten žiaľ zapíjali tequilou. Popili sme jej toľko, že sa v bare minul citrón, potom aj soľ a keďže už nič k tomu nemali, tak sme vynechali aj brzdu. 😀 Vtedy ma mm videl 1x opitú-a to sme sa ešte len kamarátili. tak som sa strieskala, že ma chudáčik môj niesol na rukách do taxíka 😀 Odvtedy tequila ee. Ale odvtedy som nebola ani taká strieskaná a dúfam, že už ani nebudem 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
19. jún 2012

@leonetka ja citróny milujem a väčšinou ich zožerem ešte pred tequilou. 😀 V babbus bare pri mori nás, teda mňa už poznali a kupovali citróny na kilá. Jeden drink´=jeden citrón. Muž už po týždni nevládal, tak som sežrala aj jeho dávku 😀

sabaka
19. jún 2012

dievcata, mne je do revu posledne 3 dni. bola som na specialne gynek. stery, lebo sa mi opakoval zapal mocovych ciest a vysledok je zdrvujuci - zistili ureaplazmy a u mm streptokoka. vcera som dosla domov s celou taskou ATB - a ja to chemicke svinstvo tak neznasam... lekar mi potvrdil, ze tie zistene ureaplazmy boli s najväcsou pravdepodobnostou aj pricinou potratu, len sa na to neprislo hned, lebo sa nedaju zistit z mocu. keby som teraz z vlastnej iniciativy nebola sla na stery, nikdy by sa na to neprislo a pri dalsom tehu by som zrejme opakovane potratila... je mi z toho zle. takze snazenie sa odklada na neurcito.

linddi
19. jún 2012

@leonetka tak ja som tiež mimo štatistiky. Ja to mám totižto takto každý mesiac. Vždy to dostanem 😠

ataner81
19. jún 2012

@sanchez81 ja som sa tak strieskala z fernetu citrusu, tak som ho vymenila za hruštičku 😉 . Z tej som ztrieskaná ešte nebola, takže ju môžem kľudne ďalej piť 😀 Tequila je pre mňa sviatočný drink. Nechcem ju piť doma. Evokuje u mňa more, leto, voľno, slnko, piesok proste nádherné chvíle, ktoré si s ňou spájam a tak nechcem aby bola v spojení nejakého zafajčeného baru tu na SVK

ataner81
19. jún 2012

@sabaka to mi je ľúto, že si takto dopadla ale ber to pozitívne. Konečne sa prišlo na to, čo s tebou a polovičkou je. Budeš brať ATB, vyliečiš sa, užiješ si leto a pridáš sa k nám, septembrovým tehulkám (leonetka a ja 😉 )

sanchez81
19. jún 2012

@sabaka neboj sa moja, aspoň sa vie, čo je príčinou. A keď sa pekne obaja preliečite-hopky-dupky-nebude problém. 😉 V zdravom tele zdravý duch, teda fazuľka 😉
A koľko má trvať tá liečba?

leonetka
19. jún 2012

@sabaka to ma mrzi, ja som mala zapal mocovych ciest vo februari, zrovna vtedy ked sme sa rozhodli ze chceme babo. takze viem ze to strasne nastve. tiez som brala ATB a potom som sa dalsie 3 mesiace nemohla zbavit kvasiniek. ☹ ale skus to zobrat trochu pozitivne, teraz sa konecne doliecis a potom uz nic nebude branit babatku. drzim palce aby to bolo co najskor.

sabaka
19. jún 2012

@sanchez81 3 tyzdne. fakt ma to stve a este aj s mm som musela diskutovat, lebo nechcel brat ATB... nuz holt tentokrat musi. najhorsie na tom je, ze vysledky som si vyzdvihla po ovu (vobec sme neratali s tym, ze budu taketo) a snazilkovali sme s mm mierne. ak by som cirou nahodou bola v tom, tak sa zblaznim od strachu. toto bude 1. mesiac, kedy by ma mrcha potesila.

leonetka
19. jún 2012

@ataner81 ja som sa tiez strasne strieskala z fernetu citrusu a becherovky. odvtedy to nepijem. ani vodku. no a tequilu pijeme na chate a raz v kombinacii s hruskou to tiez dopadlo zle-nedobre. na druhy den som bola cela bodkovana. asi som sa mierne priotravila.

ataner81
19. jún 2012

@leonetka očividne ti veľa ovocia škodí 😀

brumka
19. jún 2012

posielam mojich 2 duchov, to je zahada, co myslyte

ataner81
19. jún 2012

@sabaka ja som sa z mrchy tešila v marci. Ťahali mi 8čku a napichali do mňa toľko anestézy, že by to zkolilo aj koňa(samozrejme mne to veľmi nezabralo), robili mi pár krát RTG a neviem čo šete, tak som sa len modlila aby som mrchu dostala