Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka
@ataner81 tequilu mi ani neposmínajte!!!! 😀 Moja kamarátka odchádzala na pol roka na Cyprus a ja som sa ňou tak srdervúco lúčila, že sme ten žiaľ zapíjali tequilou. Popili sme jej toľko, že sa v bare minul citrón, potom aj soľ a keďže už nič k tomu nemali, tak sme vynechali aj brzdu. 😀 Vtedy ma mm videl 1x opitú-a to sme sa ešte len kamarátili. tak som sa strieskala, že ma chudáčik môj niesol na rukách do taxíka 😀 Odvtedy tequila ee. Ale odvtedy som nebola ani taká strieskaná a dúfam, že už ani nebudem 😀 😀 😀 😀 😀
dievcata, mne je do revu posledne 3 dni. bola som na specialne gynek. stery, lebo sa mi opakoval zapal mocovych ciest a vysledok je zdrvujuci - zistili ureaplazmy a u mm streptokoka. vcera som dosla domov s celou taskou ATB - a ja to chemicke svinstvo tak neznasam... lekar mi potvrdil, ze tie zistene ureaplazmy boli s najväcsou pravdepodobnostou aj pricinou potratu, len sa na to neprislo hned, lebo sa nedaju zistit z mocu. keby som teraz z vlastnej iniciativy nebola sla na stery, nikdy by sa na to neprislo a pri dalsom tehu by som zrejme opakovane potratila... je mi z toho zle. takze snazenie sa odklada na neurcito.
@sanchez81 ja som sa tak strieskala z fernetu citrusu, tak som ho vymenila za hruštičku 😉 . Z tej som ztrieskaná ešte nebola, takže ju môžem kľudne ďalej piť 😀 Tequila je pre mňa sviatočný drink. Nechcem ju piť doma. Evokuje u mňa more, leto, voľno, slnko, piesok proste nádherné chvíle, ktoré si s ňou spájam a tak nechcem aby bola v spojení nejakého zafajčeného baru tu na SVK
@sabaka to ma mrzi, ja som mala zapal mocovych ciest vo februari, zrovna vtedy ked sme sa rozhodli ze chceme babo. takze viem ze to strasne nastve. tiez som brala ATB a potom som sa dalsie 3 mesiace nemohla zbavit kvasiniek. ☹ ale skus to zobrat trochu pozitivne, teraz sa konecne doliecis a potom uz nic nebude branit babatku. drzim palce aby to bolo co najskor.
@sanchez81 3 tyzdne. fakt ma to stve a este aj s mm som musela diskutovat, lebo nechcel brat ATB... nuz holt tentokrat musi. najhorsie na tom je, ze vysledky som si vyzdvihla po ovu (vobec sme neratali s tym, ze budu taketo) a snazilkovali sme s mm mierne. ak by som cirou nahodou bola v tom, tak sa zblaznim od strachu. toto bude 1. mesiac, kedy by ma mrcha potesila.

@brumka Každopádne sa ozvi. Ale bolesť podbruška nemusí znamenať že ti príde mrcha