Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte babulky moje krásne. Tak 3dni voľna ubehli ako voda a ja som zase v pracovnom tempe. Celkom dobre som si ich užila až na jeden kamarátov nepríjemný úraz-pád z výšky, prevoz vrtulníkom do nemocnice, jeho operácia ale už je našťastie po všetkom, je v poriadku a bude sa to len zlepšovať(som sa rozhodla 😀 ).
Včera som mala dennú a tá horúčava ma úplne dorazila. Behala som s deťmi do školy, s malým na vyšetrenie a potom zase do školy po deti, prechádzka a hry na dvore. Večer som bola mŕtva. Ubolená a napuchnutá ako slon. Nenávidím leto v meste 😠 😠 😠 . Ale už len mesiac a pol a kúpem sa v mori 😀
@sanchez81 Ahoj maminka. Ako sa máme? Dúfam, že zo dňa na deň lepšie a lepšie aby ste obaja rástli do krásy 😀 .Inak neviem kto mal nápad s ďalšími údajmi v tabulke o dĺžke snaženia ale celkom sa mi to páči. My sa snažíme od decembra, takže 7mesiac ☹
@simonkato ďalšia tehulka. GRATULUJEM a zo srdca blahoželám. 🙂 🙂 🙂 Keď to takto pôjde, naozaj prídem na rad v septembri, tak ako mi to babenky naordinovali 😀 😀 😀 a ja si to od vtedy snažím vsugerovať do tej svojej hlavy 😀 😀 😀 😀
Baby je mi do placu ☹ dneska som bola u gyndosa a on tam nic ale ze vobec nic nevidel ☹ pozeral vaginalnym a aj normalny sonom a vobec nic plasil ma mimomaternicovym 😒 mam prist znovu v piatok a keby dake komplikacie mam hned utekat do nemocky.Ked tam v piatok nic neuvidi idem do nemocnice jezis preco sa mi stale nieco taketo deje ja sa chcem uz zobudit z toho zleho sna a dufam a verim ze sa nasa bublinka len schovavala
@simonkato ja som si tym presla, ja som plakala, dokonca som vyzradila ze som tehu ked som to chcela mat pre seba a viec co sa mi z toho vyklulo? cysta velkosti paste na vajecniku a babo bolo ako spendlikova hlavicka tam kde malo byt, cize lekarka asi nevedela rozoznat co je co, lebo to by om naraz musela byt ja neviem 4-5mesiaci a v 4tt
@brumka on je super sam mi hovoril ze ma nechce plasit ale musi ma na to upozornit preto mi kazal prist v piatok on ordinuje pondelok utorok a piatok je to velmi dobry odbornik a keby cokolvek mam utekat do nemocnice povedat co je vo veci a jeho meno.Ale ja uz taketo veci beriem hrozne vazne aj pri malej nam hovorili ze to je strasne mala sanca aby to mala a bohuzial prvda bola opakom ☹
@ataner81 ahoj, mám sa vcelku dobre, občas ani neviem, že som tehotná 🙂 U dr. som ešte nebola, lebo asi by ešte nič nebolo vidno. A 7 mesiacov snaženia nie je až tak veľa, neboj sa, dočkáš sa aj keď ti to pripadá ako večnosť. A tehotná budeš skôr, keďže chceš byť tehu v septembri-nepoznáš zákon schválnosti? 😉 😀

@sanchez81 nejde odfotit s mobilom a zial fotak nam nefunguje