Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
no baby, bola som u doktora, tak som povedala, ze chceme druhe bejby, ale ze to nejak nejde, takze na zaklade mojich velice rozkolisanych cyklov mi urobi horm.profil, tak som zvedava. Ale co je horsie, na sono mi videl niekde v mat. ci na vajecniku nejake divne utvary, ze to ale bolo velmi zle vidiet, tak ma objednal este na kontrolne sono, ze co to tam je, ze ci nic, alebo ci je to na operaciu... aj mi to ukazal, fakt tam boli dake divne veci, tak sa teraz bojim ako pes ☹ ☹
@ataner81 ved spraaavne 🙂 pokial mas vytaminy vybrateee 🙂 si pripravena .. ale ako ti uz ostatne kocky radili tvoj cas je v septembri :P preotze teraz vsetky bociany su zanepraznene .. vsimla som si tu plno || testov (k čomu zaroven aj gratulujem) 🙂 🙂 🙂 a na nas pride cas neskor 😝 ked sa bocianyo tocia na otocku opat pre nas batozteky doniest 🙂
@basikes jeej dalsia tehulka, gratulujem ti 🙂
@brumka to je pravda .. ved vtactvo leti z juhu cize moze byt ze ku mne ju zafukne aj ked moja poziadavka padla neskor cize najprv budem tvojej vranke mavat 🙂 🙂 az tak pride moja ..
@ataner81 no vidis take jednoduche vysvetlenie a mozeme sa tu vsetky trapit ... staci spravne adresy este raz upresnit 🙂 a ako hovoris odskodne vyzadovat .. s tym vtactvoj je to hruza .. 😀 😀
@simonkato
@basikes
VEĽKÁ GRATULÁCIA!!!!! Krásne testíky, aj ja už chcem 😉
@brumka to je naozaj veľmi divný test, skús o pár dní iný a uvidíš, že bude dvojčiarkový 😀
Babenky, akosi nie je čas písať. U nás nie je nič nové. Som 8 DC a snažiť sa budeme každý druhý deň - s manželom sme sa zatiaľ tak dohodli 😅 , tak uvidím, či to zvládne 😀
Bambulky moje vonku je 35 stupňov 😝 a to si žiadna jedno fajné orosené pivečko. Prajem vám krásny dníček a pa zajtra

@rohlicka ja som už všetky vitamíny dobrala, nové nekupujem, vyhodila som všetky testy aneriešim už vôbec nič. To vieš, príkaz je príkaz 😀 😀 😀 😀 😀