icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
20. jún 2012

@rohlicka ja som už všetky vitamíny dobrala, nové nekupujem, vyhodila som všetky testy aneriešim už vôbec nič. To vieš, príkaz je príkaz 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
20. jún 2012

@basikes jéj, tak vítaj u mňa v KE. Je to krásne mesto, tak tu možno zakotvíš 😉 . A jasné, že nie je vhodná doba. September to istí a ty nás zatiaľ pekne teš s novými fotečkami bábenka 😉

mabika
20. jún 2012

@rohlicka jeeej, ze 23 rokov 🙂. Ked som ja mala 23, tak to som dufala, aby tehot.test nebol pozitivny, bala som sa toho ako cert kriza 😀

basikes
20. jún 2012

@ataner81 nam s mm tu trosku chybaju kopceee, a mame domcurik(este neprerobeny) v dedinke pri lesiku pod Nizkymi Tatrami, tak nas sen je tam, ale zatial sme tu a uvidime dokedy

brumka
20. jún 2012

@mabika hehe, ja som v 23 porodila prve dieta 🙂

ataner81
20. jún 2012

@mabika presne tak som na tom bola aj ja 😉 a teraz dúfam v presný opak

mabika
20. jún 2012

no baby, bola som u doktora, tak som povedala, ze chceme druhe bejby, ale ze to nejak nejde, takze na zaklade mojich velice rozkolisanych cyklov mi urobi horm.profil, tak som zvedava. Ale co je horsie, na sono mi videl niekde v mat. ci na vajecniku nejake divne utvary, ze to ale bolo velmi zle vidiet, tak ma objednal este na kontrolne sono, ze co to tam je, ze ci nic, alebo ci je to na operaciu... aj mi to ukazal, fakt tam boli dake divne veci, tak sa teraz bojim ako pes ☹ ☹

rohlicka
20. jún 2012

@ataner81 ved spraaavne 🙂 pokial mas vytaminy vybrateee 🙂 si pripravena .. ale ako ti uz ostatne kocky radili tvoj cas je v septembri :P preotze teraz vsetky bociany su zanepraznene .. vsimla som si tu plno || testov (k čomu zaroven aj gratulujem) 🙂 🙂 🙂 a na nas pride cas neskor 😝 ked sa bocianyo tocia na otocku opat pre nas batozteky doniest 🙂

ataner81
20. jún 2012

@basikes tak si vymenila kopce za kotlinu-aj to má svoje čaro 😉 . taký vietor aký máme u nás okrem Lomničáku nikde nenájdeš 😉

ataner81
20. jún 2012

@rohlicka nemôžme tie chúďatá uťahať 😉

ataner81
20. jún 2012

@mabika možno to nebude vôbec nič vážne napr niečo tukové, či obyčajné cystičky a možno tam už nabudúce nič nebude. Buď v pohode a mysli pozitívne, ja silno držím palečky

slavkaadusko
20. jún 2012

@basikes jeej dalsia tehulka, gratulujem ti 🙂

rohlicka
20. jún 2012

@mabika 😀 😀 😀 😀 si ma pobavila .. ja by som teoreticky uz rok prijala mat male mimi .. ale stale si poviem ze este mam cas 😝 vies kazda mame ine priority 🙂 🙂

rohlicka
20. jún 2012

@ataner81 vies teraz prislo plodne obdobie na kolegyne ... my si leto uzijeme .. bazeniky .. slniecko .. vylety .. a TAK MI ostatne sme na rade .. 😀 vies to mas poradovnik tam hore jeden bocian (veduci) si to spisuje 😀 😀

ataner81
20. jún 2012

@rohlicka ja mám v pláne tobogány, potápanie, splavovanie, tequilu a ďalšie totálne nevhodné veci pre tehulku, takže môj bocianik má dovolenku so mnou ale v septembri už musí zamakať leňoch lenivý

rohlicka
20. jún 2012

@ataner81 ako dlho uz cakas na svojho bociana ? (chudacik asi dostal nespravnu adresu) 😉

ataner81
20. jún 2012

@rohlicka už 7 mesiac. Sťahovala som sa ale už 2roky mám túto adresu, tak neviem či je o tom informovaný 😉

rohlicka
20. jún 2012

@ataner81 no vidis to bude tym .. nedostal spravne informacie.. a mozno ta hladal uz na byvalej adrese .. ale tvoja zmena bola uz dnes nahlasena .. pretoze sme prisli na problem 🙂 (ale vies kym to dorazi na spravne meisto - tak objednavku bude znovuzaslana v septembri) 😎 😎 😎

ataner81
20. jún 2012

@rohlicka aha, tak preto to tak dlho trvalo. No dobre, takže bocianik už vie kam má doletieť. Teraz nech si užíva leto a potom v septembri riadne zamaká 😉

rohlicka
20. jún 2012

@ataner81 len pockaj ze este pride s dvojenou zasielkou ako ospravedlnenie za nedorozumenie 😠 😀 😀 😀

brumka
20. jún 2012

@rohlicka haha toto nema chybu normalne sa tu sulam od smiechu 😀 😀 😀 😀 ja zase asi robim chybu lebo cakam na vranu ale ta asi nenosi deti

rohlicka
20. jún 2012

@brumka 😲 jak nenosi ? ta neucili ? ze vranka nosi dievcata ? .. 😅 ale vies porovnaj si pomer kridiel vranky a bociana, takze ak cakas na vranku ako ja .. tak to trosku predsa dlhsie potvrva .. ale priiide potvorka jedna cierna .. 😎

brumka
20. jún 2012

@rohlicka urcite ju odfukol ten nas zahoracky vietor, musi prekonavat silne prekazky kym pride 🙂

rohlicka
20. jún 2012

@brumka co mam ja povedat .. kym zaleti do madarska tak budem stara slivka 😀 😀 😀

brumka
20. jún 2012

@rohlicka hehe, zalzi z kade ide 🙂

ataner81
20. jún 2012

@rohlicka júúúúj, tak zdvojenú zásielku by som brala všetkými desiatimi 😀 . Idem hneď písať objednávku so správnou adresou a aj požiadavku na odškodné 😉 za tie mesiace čakania

rohlicka
20. jún 2012

@brumka to je pravda .. ved vtactvo leti z juhu cize moze byt ze ku mne ju zafukne aj ked moja poziadavka padla neskor cize najprv budem tvojej vranke mavat 🙂 🙂 az tak pride moja ..
@ataner81 no vidis take jednoduche vysvetlenie a mozeme sa tu vsetky trapit ... staci spravne adresy este raz upresnit 🙂 a ako hovoris odskodne vyzadovat .. s tym vtactvoj je to hruza .. 😀 😀

brumka
20. jún 2012

@rohlicka ale teraz by to malo byt nadejne ved ide leto vtactvo by uz mao byt z teplych krajin u nas 🙂

linddi
20. jún 2012

@simonkato
@basikes
VEĽKÁ GRATULÁCIA!!!!! Krásne testíky, aj ja už chcem 😉

@brumka to je naozaj veľmi divný test, skús o pár dní iný a uvidíš, že bude dvojčiarkový 😀

Babenky, akosi nie je čas písať. U nás nie je nič nové. Som 8 DC a snažiť sa budeme každý druhý deň - s manželom sme sa zatiaľ tak dohodli 😅 , tak uvidím, či to zvládne 😀

ataner81
20. jún 2012

Bambulky moje vonku je 35 stupňov 😝 a to si žiadna jedno fajné orosené pivečko. Prajem vám krásny dníček a pa zajtra