Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka .. o tom nepochybuj 🙂 uz je na ceste vranka .. @ataner81 a ja mame zajednane septembrove balicky - cize pozitivne myslenie nie na to ze ci sa to "teraz" podari (myslim snahu ked s partnerom/maželom upresnujete spravnu adresu) ale treba mysliet na to aby mala vranka/bocian dostatok sil doletiet 😉 🙂 😉
@linddi chcela som vam vsetkým dlhodobým čakatelkám ukázat ze vase balicky su nachystane .. len asi je obmedzeny pocet bocianov a vraniek .. na odvoz balickov az domov (nie na postu - to by bolo aby sa tam chudaciky pomiesali alebo stratili) 😵 cize len trpezlivost VSETKO UZ JE NACHYSTANE 😎 😎 😎
Ahojte všetky baby! Len tak narýchlo som tu nakukla vás pozdraviť. Ste strašne zlaté ako ste ma povzbudili, upokojili, veľmi dobré to bolo čítať. Teraz sa mi ale veci akosi zase zhoršujú, morduje ma vystúpená horúčka, špinenie, všetko ma bolí...ja neviem, šípim niečo zlé. Tabletky zatiaľ radšej jem len tie, čo mi na gynde predpísalli. Nechcem si navodiť zlé myšlienky, ale je mi fakt že pod psa 😖 😖 😖
@basikes super super, gratulujem! Vyzerá to veeeľmi sľubne
@sabaka máš to tiež blbé s tými streptokokmi, ale už aspoň vieš, kde mohla byť chyba. Netreba sa zamýšľať nad tým čo by bolo keby...treba to preliešiť, našťastie to bude relatívne rýchlo, lebo koľko závažnejších vecí existuje, na ktoré dlho dlho ani neprídu a potom sa to ťažko lieči. Oproti tomu pár atb je malina ;) My sme si tým s manželom tiež asi pred rokom prešli- on bral 2 týždne atb a bol bez príznakov, bude to rýchlovka, uvidíš 🙂
konečne som prišla z práce 🙂
@basikes, prvýkrát som bola u dr. dnes. Som 7+1tt. Moja dr. ale nemá na svojej ambulancii sono, preto idem na prvé sono až 4.7. Ale inak by v tom 7-8 tt už mohlo byť niečo vidieť 😉 Aspoň gestačný vačok, ale ja už chcem vidieť aj srdiečko, tak si počkám 🙂 Keďže mám za sebou jeden spontánny potrat, tak mi predpísala Duphaston na udržanie plodu a kyselinu listovú.Beriem síce Femibion, ale vravela, že mám užívať aj toto, tak budem poslúchať 😉 dátum je približný, v podstate môžem rodiť aj koncom januára, ale ten určený dátum by sa mi páčil 😀
tak a bola som si dneska kupit mamatest tak uvidime co ten poriesi zajtra rano ak nic tak si necham viac casu
@franica Drzim moc palceky mojka. Neboj, nic nie je stratene, ono niekedy tie zaciatky tehu byvaju aj taketo 😉 😉 😉 A zrovna ty si tym musis prejst. Pekne papaj lieciky, vela oddychuj, lez a snaz sa niecim inym zabavit, aby si na to stale nemyslela 😉 😉 Citaj knizku, pozeraj filmiky, hocico...Verim tomu, ze ako rychlo to prislo, tak rychlo tieto neprijemne stavy odozneju 😉 😉 😉
@rohlicka ahooj aj ja si potom objednavam jeden balicek, to je jedno ci prileti vranka alebo bocian, hlavne nech prileti 😉
Ahojte žienky!
My sa tiež snažíme už od marca🙂Ale tak naša cesta je tŕnistá k bábätku aj malý sa s liečením a modlením podaril do 4rokov snaženia sa,a teraz znovu sa liečim,a verím,že to vyjde i tento krát,a tiež mi je jedno,či priletí bocian alebo vrana,le nak k nám zavíta zdravé a plné života 😵 mať dieťa je Boží dar a zároveň krásny zázrak,ktorý sa nedá opísať slovami,prajem ho každej snažilke mať a zažiť krásnych 9 mesiacov tehulkovania a potom mamičkovania 😉
@slavkaadusko: ale ved každa snažilka už má zajednanú požiadavku tam hore u veduceho bociana 🙂 len zalezi kedy bola požiadavka zadana 🙂 čiže kočky LEN TRPEZLIVOST 🙂 ste na čakacej listine 😀 😎 🙂
@zora256: držim palčeky aby sa vám čim skor podarilo druhe miminko 🙂 podla mna je fajn že ste s planovanim zacali takto hned jedno po druhom .. kedze pri prvom ste sa ho nevedeli dockat .. cize trpezlivost .. aj tebe .. je tu zopar cakateliek pred tebou 😉 ktore male mimi este nemaju ..

@linddi to je divny, boli ma podbrusko ale nic neobvikle ako kazdy den tak zbehnem do lekarne avypytam test, ked som opat pozrela na ten dnesny, tak ked cely uz zaschol tak je tam machula na miesto druhej ciarky tak ja uz fakt neviem