Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@simonkato veľmi ti držím palec, aby všetko bolo ok. Podľa toho čo opisuješ, mne sa dialo toto isté, no mňa si nenechali tam, keďže tehotenstvo zatiaľ na uzv nevideli. Podľa mňa to isto nebude nič vážne, ale ako ti aj baby písali- si na najlepšom mieste, keby dačo...tak len pekne oddychuj, relaxuj, čítaj si a informuj aj nás, sme s tebou 😉
Babenky citim sa tu ako cvok bola dneska za mnou moja draha mamicka drahy jej povedal ze som v nemocnici a co sa akoze deje a nie aby ma podrzala a hovorila ze bude vsetko dobre ona mi tam zacala plakat od jedu som usla som nahnevana smutna zdeptana.Viem ze sa boji ale tym mi nepomoze do toho som sa este aj s priatelom pohadala chcem ist domkov nerobi mi to tu dobre 😒
Ahoj kočky 🙂
otaaazočka: mohli by ma pobeliavať prsia 9 DPO ale cca 2 tyzdne pred ocakavanou mrchou ? 😨 ked ja neviem ci to s clovekom sa pohrava fantazia .. alebo .. kazdopadne nie je to nejaka silna bolest ale skor take napatie ..
dakujem za kazdy nazor .. 🙂
@rohlicka nechcem nicit nadej ale mna kazdy mesiac v polke cyklu az do mrchy bolia prsia, predmenstruacny syndrom a myslym csi ze aj ovulacia ze mi to tak plynulo ide do kopy ale ja neberiem hak od zaciatku marca, cize predtym ako som to mala si nepamatam, ale myslym si ze aj 9DPO mozes uz mat priznaky ja som pri prvom tehu mala myslym dost skoro priznaky tehu. drzkam palce 🙂
@brumka heh dakujem 🙂 len ma zaujimalo ci uz tak skoro by sam ohli pomalicky priznaky preukazovat .. nezvykli ma pobolievat takto skor .. preto zvedavost mi nedala opytat sa 😀 ale fajn .. samozrejme pockam co cas ukaze .. a hlavne testik v pripade ak by mrcha meskala (ako min mesiac tyzden a potom svina jedna prisla) 😀 😀 😀
@rohlicka grepova stava je na zvysenie tvorby cervikalneho hlienu-bez neho spermie cca. do hodiny umieraju. ja som mala po minule mesiace suchoty a ako som ho tento mesiac zacala pit tak hlienu bolo neurekom 😀 okrem ineho precistuje lymfu zbavuje telo toxinov- ja som mala vyhadzanu tvar le teraz ju mam ako detska prdel 😀 treba nalacno pit cerstvo odstavenu do ovulky
@brumka mne nikdy nemeskala .. pomalicky uz sa sa zacinala vytesovat .. (aj ked priznaky som okrem obcasneho pobolievania podbruska -vacsinou vecer - tak ziadne nemala .. tie prsia bolestive mala kazda tehu baba od ktorej som prispevok precitala .. ale tak nebrala som to tak .. testikovala kazdy druhy den a nic) 😖 aj ked nechcela som si to az tak pripustit .. uz som hladala clanky ked baby popisuju ze mrchu mali do 3 mesiaca (taktiez aj kamoska az tak neskoro zistila - lebo dovtedy normalne kazdy mesiac jak nic) 😀 😀 tak uz som si aj ja zacala namyslat .. ale upustila som od tej myslienky .. a chytam sa novej 😀 😀 😀 prsia pobolievaju 😎 😎 az mi zacne sibat .. 😝
... brumka .. a to až tak ked s odtupom casu a chladnou hlavou pocitam a pocitam .. 😎 😎 😎 no nevychadza to
@zvolsiinylogin Ahoj!
ja beriem od 14dc-25dc a 2x denne jednu ráno a druhú večer čiže 12dní.A ty ako berieš?
@zora256 ja berem od 16 dc do 26 DC, 2x denne,rano a vecer, este dva dni a douzivam..
@brumka to sa stalo nedavno nam, bud minuly cyklus, alebo den po predchadzajucej mrche...neviem si vybrat..
@zvolsiinylogin Ahoj!
Ja som dnes začala brať🙂Tak máme rovnako len o dva dni máš pozdejšie a ty berieš len 11dní.
@rohlicka toto aj mne neslo do hlavy s tym hlienom, lebo som mala asi 3 dni pred ovulkou ciry vodnaty hlien, v den ovulky uz bol tahavy a vrchol tahavosti bol 1 den po ovulke. A potom akoby utalo a uz bol ten hlien kremovy a netahavy. Ale spermie potrebuju nejaky cas, aby k tomu vajcu dorazili, nie? Tak je lepsie kexovat 1-2dni pred ovu, aby tam stihli dojst. Lenze vtedy ten hlien este nie je tahavy. No kto sa vtom ma vyznat? Sa na to spytam nabuduce mojho gyndosa 😀 Ale myslim, ze je to tak, ze uz ten ciry vodnaty hlien pred ovulou je plodny. Asi to bude tak.
@simonkato Moja mamina by reagovala uplne rovnako - tiez by nariekala. Urcite ta ma strasne rada, a tak jej prislo luto, ze mas taketo trable s tehotenstvom, navyse ked vam uz jedno babenko odislo do nebicka. Mamy vzdy velmi prezivaju vsetko, co sa stane ich detom a je jedno ake stare su. Samy to pochopime, ked budeme raz mamami. Asi je niekedy velmi tazke spravne reagovat.
A mojka a co sa ty hadas s drahym? To si nechajte na neskor, ked bude treba v noci vstavat k placucemu deculku a bude ho treba prebalovat 😀 😀 😀 Sup, sup sa udobrit, potrebujes vela psychickych sil a nie toto 😉 😉 😉
@horseshoe hmm este len spoznavam svoje telo kedy by to mohlo vyjst (ked "snaha" je len kratkodoba) 🙂 ale konecne vam zacinam vsetky snazilky chapat .. pretoze akonahle je hoci len 1% nadej na miminko tak sa clovek namota na to aj ked nechce .. hoci som sa tu dusovalo ze mam cas (aj ked mam 😎 - cisto teoreticky) tak tuzim po nom kazdu sekundu 😅
@zora256 ahojki, a dobre ranko...hej, ja okrem dneska este zajtra a cakam na mrchu...mala si ovulku uz ? ja neviem, kedy bola, lebo, co meram teplotky v ustach mi vychadzaju okolo 36,3, ale namatkovo meriam aj dole, a tam mi to vychadza 36,8...ale to asi z toho dufiku...tebe to zvysuje bazalku?

@horseshoe ahojky .. citam citam tvoj prispevok .. a teraz si neviem zaradit ci ma vplyv na nieco grepova stava 😀 😀 😀 alebo to len tebe po chuti je 😵 tak sa pytam .. ved to poznas .. zenska zvedavost dozvediet sa nepoznane 😎 😎